Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • teuta

    Uh, koliko korisnih informacija. Ja ti baš ne vozim bicikla, a trebala bih...jer je to zdravo i volim to u biti. Ali, nekako ne stižem. Ali bit će bolje....pogotovo uz tvoje super savjete. Pusa i topli pozdravček, cakana. Cmokkkk.

    avatar

    25.03.2006. (16:29)    -   -   -   -  

  • jja

    joj tak sam zaljubljena u moj novi bike da sam mu morala posvetiti ovu odu ;-) Inace to je jedini sport za koji ja nisam preljena i koji mi je gust. To i recimo rolanje ali iz tog stosa sam vjerojatno izasla jer nisam dugo rolala.

    avatar

    25.03.2006. (17:14)    -   -   -   -  

  • borut

    Odlicni savjeti i rado sam ih procitao, jer me prijatelji koji svaku subotu idu biciklima na izlete nagovaraju da im se pridruzim! Mozda!

    avatar

    26.03.2006. (20:53)    -   -   -   -  

  • jja

    Poslusaj prijatelje, i mene su dugo nagovarali a sad vidim da su samo zeljeli da mi bude dobro kao i njima ;-) I nisam odmah kupila tako dobar bike, prvo sam kupila neki "industrijski" i na njemu se ispraksirala. Kao sto ni u novom autu ne bih ucila parkiranje he,he

    avatar

    27.03.2006. (08:29)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Mi smo stari biciklisti i danas počinje sezona u kojoj se Savršeni i djevojčica voze svaki dan do Dunava (tamo odu u park) i nazad, naravno ako ne pada kiša. Ja im se pridružujem vikendima...Mi rikavamo na te cijene koje ovdje ljudi plaćaju za održavanje bicikla, to sve radi Savršeni koji je naučio to od jednog profića. On ima i bicikl za grad do posla i sportski, ja sam svoj prilagodila svojoj kičmi, a u planu je i kupnja tandema, pa svi zajedno po bečkoj okolici u jednom komadu...uživaj u vožnji

    avatar

    27.03.2006. (09:27)    -   -   -   -  

  • jja

    Tandem mi je preslatko vidjeti :-) Je i ja sam svoj prilagodila svojoj kicmi, ima sve moguce "stosdempfere" koje se ugraditi moglo. Super je sto ti muzic zna sve popraviti, kod nas on odrzava kocnice, lanac i slicne stvari ali recimo ako kocnice odu nakon opakog pada (za to je nazalost on specijalist, vozi dosta avanturisticki kad je off road) nove solidne kostaju da ti se zavrti u glavi. Ma cak ni odrzavanje nije tako skupo kao ona pocetna investicija kupnje bicikla. Hvala na dobrim zeljama!

    avatar

    27.03.2006. (10:12)    -   -   -   -  

  • Svea

    Ne znam voziti bicikl :srami se: Ali zato zakoniti ide s njim na Sljeme. Tj. išao je dok nismo dobili Štrudlicu! :)) Uživaj dok možeš ;)

    avatar

    27.03.2006. (11:29)    -   -   -   -  

  • teuta

    Slatkice, veoma si to ispravno napisala na mom blogu, slažem se s tobom. Pa ni ja ne mislim da je to pervezno, već prije bih rekla, malo čudni erotski zahtjev. Ali, kako si i ti sama napisala, ako nekog voliš i znaš da ga to zadovoljava....možda to i ne bi trebao biti takav problem da mu se to ispuni, zar ne? A vjeruj, da je bilo zaista veoma čudnih zahtjeva sa druge strane žice...i skoro uvijek sam završila razgovor sa njima. Jednostavno, moraš odvajati stvarnost od mašte. Iako moram naglasiti, da to malo tko može. Meni npr. sve cure tamo, uvijek su meni davali takve razgovore jer oni to u stanju nisu bile. Pusica i topli pozdrav, slatkice. Cmokić.

    avatar

    27.03.2006. (12:53)    -   -   -   -  

  • jja

    Domacice, zasto "dok mogu"? Nemoj me plasiti ;-) Ovdje vecina prigli bicikle tek kad podmladak dodje i motoriziraju vec dvogodisnjake, a planiram da klinci danas sutra skupa s nama budu na svojim mini bike-ovima na zraku i da skupa istrazujemo okolicu. Kad se umore budu volje spavali he,he Inace nauciti voziti bicikl nije tesko, samo ako se volje ima ;-) Teuta, hvala na odgovoru ;-)

    avatar

    27.03.2006. (14:00)    -   -   -   -  

  • korason

    Bas se razmisljam zadnjih nekoliko dana da se pocastimo jednim novim mountainbikeom, obrisemo prasinu s jednog starog, napunimo rance i odemo se gustati nekim seoskim stazicama... Bebach nam je jos premali da okrece pedale, ali dao bi se nagovoriti da sjedne u sjedalicu, a istrpio bi valjda nekako i kacigu ;)

    avatar

    27.03.2006. (15:21)    -   -   -   -  

  • jja

    vjerojatno bi ga priroda i toliko novog na sve strane tako zaokupilo da bi na cinjenicu da nosi kacigu i zaboravio. ;-) Ja nazalost ne nosim kacigu, iako im danas barme ima i laganih i prozracnih pa cak i u mojoj omiljenoj boji a mora biti i u pasentu s biciklom ;-) ali svaka pohvala svima koji ju nose. On nosi kacigu samo kad ide kak ja to zovem po onim kozjim putevima ;-))))

    avatar

    27.03.2006. (15:33)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Evo mene opet...zaboravila sam napisati da je nasa djevojcica bila vjerojatno najmladja bicikljistica u Becu. Naime, sjeli smo je u onaj stolac otraga sa nekih osam mjeseci (tata inzinjer je preradio stolac u polusjedeci i zaljepio mekane jastucice sa strane) i isla je i u kasnu jesen u zimskom odijelcu, vracala se uglavnom spavajuci ozarena od zraka, bakice su se zgrazale dok su nad svojim pretopljenim unucima uredno pusile...A kako je izgledala prije godinu dana mozes vidjeti ako otvoris moj post pod nazivom Praznik sporta...To ti sve pisem da te ne obeshrabrim da sa klincima voznja prestaje, kod nas se nastavila, iako sam ja cesto za to vrijeme spremala stan ili nesto obavljala sto u tudjini bez baka-servisa mozes jedino dok nema djeteta pa ih posaljes malo van..Ali i ja idem s njima kad god mogu (da nisam zensko po horoskopu mogla bih i vise)...pozdrav

    avatar

    27.03.2006. (16:59)    -   -   -   -  

  • jja

    Draga Monoperajka, sve sto si opisala ceka i mene, ovdje nemam nikoga svoga i sve mi se cini da cu i ja jednog dana podmadatk s taticom sprasiti van kako bih obavila ovo ili ono. Idem potraziti tvoj post. Mi imamo za susjede obitelj koja iako si mogu priustiti vjerojatno 3 auta svi voze bicikle, mama s klincima svaki dan uz rijeku, jedan klinac sam ima 5 godina druga bebacica bas kao sto si opisala, znam te sjedalice, tata na posao. Koliko vidim klinci su prilicno zdravi a onaj veci kad odpedalira svoje tak lijepo zaspi he,he Hvala za ohrabrenje.

    avatar

    28.03.2006. (09:18)    -   -   -   -  

  • Marko

    Jako dobar članak za početnike. Bravo!

    avatar

    15.10.2011. (14:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...