Komentari

ogromnosmece.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • mala crvena

    ja ne pušin od točno 09.02., a imala san svaki-dan-shemu. školu san popravila, ok, nisan došla do vozačke il nešt sl. al dobrooo :) i dolazin u teška iskušenja..jako teška..mali ovaj donia bong a ja ne smin. školu san počela rješavat i ne bi tila to spizdit. na praznike ide pripušavanje. il ću možda, baš kako i ti kažeš, čekat do lita. ostat ću anonimna, sad su počele mame i tate čitat blogove, al zna se koja san.osjećaj se pozdravljenin.

    avatar

    25.03.2006. (11:37)    -   -   -   -  

  • + B. ~ no more lies +

    još samo nešto, aj molin te popravi taj link na dnu boxa malo. krivo si ga utipka a meni se vari baš :)

    avatar

    25.03.2006. (11:39)    -   -   -   -  

  • PiLeeee

    ooouuu, penić ima dva nova VEEELIKA posta. bokte.. šta se događa? aj sad idemo bacit 2 u 1 komentar. - ZNALA SAN.. da više ne visiš po Duji jer više ne smiš pušit.. lipo, lipo.. /ne to šta te nema, nego šta ne pušiš. eee. da, da. aha. je. lool/ ma svaka ti dala /a naaade :D/ ako je stvarno 2 miseca. šta se tiče onog doli posta - ne mogu virovat da si zakinija liku mob /ok, mogu virovat/, da te pandur opizdija STOP-om priko prsa, i ono, da si uopće se vozika motorom. i još pijan. mda. pametno dite, nema šta.. aj budi pozdravljen. :)

    avatar

    25.03.2006. (13:38)    -   -   -   -  

  • PiLeeee

    p.s. i upravo san sinjala da me JOŠ UVIK nisi skinija s totalno nevažne liste. brišiii meeeee. oma. OMAAAA. (skužaj na agresivnosti, al stvarno me dugo nisi iživcira pa nadoknađujem. lol)

    avatar

    25.03.2006. (13:40)    -   -   -   -  

  • nistaPosoEbno......

    kako mi je komicno sta su njih 2 ostavile po 2 komentara.LoL...btw al vec 2 miseca ne pusis??ne pari mi da je bas tako brzo proslo....i nemoj zajebavat, dodi do grada,suzdrzi se od dima..... ne bi vorova, al falis nan...

    avatar

    26.03.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • Demižana

    .............................................................

    avatar

    02.04.2006. (22:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...