Komentari

freshprince.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • dan za danom

    Nekad se snovi i ostvare:P:)

    avatar

    25.03.2006. (08:50)    -   -   -   -  

  • ....NiNy :))....

    Evo SaLjem ti jednu veeeeeeeLiku pohvaLu za Blog LudNica je..... pussssa

    avatar

    25.03.2006. (08:52)    -   -   -   -  

  • ....NiNy :))....

    TeTovaža- biološka je.... a boce oćeš iskreno nisam se pošteno napiLa ima dvi god otkad sam poćeLa vozit..... AL svejedno tnx na iskrenosti, to voLim čitamo se.....

    avatar

    25.03.2006. (10:19)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..ako me nastavis tako reklamirati na svom blogu, jos cu ti morati platiti reklame heh.. ma znas, ja ne mislim bas da su snovi odraz onoga sto zelimo.. precesto sanjam i nesto ne bas tako lijepo i ugodno, a mislim da to nikako ne zelim.. snovi su splet okolnosti koji su se dogodili, pomijesani s mastom, pokojim filmom i mrvicom zelje za necem drukcijim od onoga sto imamo u zivotu.. a moji snovi.. ma ja svaku noc sanjam tako da.. ima tu svega, ne samo onih sto sam ih blogala.. pozdravcic i pusica! :)

    avatar

    25.03.2006. (10:51)    -   -   -   -  

  • D'L

    hahaha ostao si bez motora.... :( ;) ma bitno je da si ti njega ipak kasnije kupio.... :) ja nisam te srice sa snovima... rijetko su mi tako zivi i zivotni.... a kada i jesu, onda je to uglavnom neki los dogadjaj.... npr. kada sam sanjala da mi je umro brat a mi svi na sprovodu.... brrrrrrrr.... ovaj tvoj je puno bolji! ps. nema na cemu... ono kod tomajude isprva nisam mislila napisat, ali nesto mi nije dalo mira.... :)

    avatar

    25.03.2006. (11:52)    -   -   -   -  

  • serafina

    Meni se to često znalo desiti,i ona muka kad me probude,a ja sam sanjala da vodim ljubav sa preljepom ženom i to da ne znam jeli se to stvarno desilo ili ne.Evo,baš jučer upitah svoju frizerku kojoj idem jednom tjedno dali sam joj prošli put slučajno zaboravila platiti.Ona reče,ne odakle mi to! I tek onda shvatih da sam zapravo to sanjala. Noćas sam sanjala zapravo o poslu,ali totalno ima objašnjenje zašto. U prvom djelu sna sanjala sam da radim intervju sa Gibom(objašnjenje,to je zato što sam jučer mailom dobila od njegovog producenta njegov najnoviji singl.Mrak je.) U drugom djelu sna sanjala sam Seve kako se osramotila u Ateni. To je zato što sam jučer supijana sa frendicama morala bar 10 puta slušati "štiklu" jer se jednoj od njih ta pjesma jako sviđa. Eto kako podsvjest radi i mozak se prazni.

    avatar

    25.03.2006. (12:37)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ha,ha....izgleda da je to bio samo san, cakani. I gle ti njega....naslovio si post kao i ja svoj, neki prethodni. Znaš da se i meni to znalo dogoditi s tim snom. Ali ne tako drastično. Odmah sam shvatila da sam to sanjala. Ma, ne navlačim ja srećo....već mora postojati određeni uvod, zar ne? A ti i ostali blogeri se žurite, ha ha. Bit će već u slijedećem postu. Pusica i topli pozdrav. cmokić.

    avatar

    25.03.2006. (13:56)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    Već se dulje vremena nisam javljala što ne znači da negdje iz prikrajka ne čitam što pišeš. Jednostavno, nisam na ti s vremenom. Ono o ribama i traženju vode, dobro je. Često smo to mi. Često sam to ja. Tu oko mene, a ja to tražim… Mislim čak da sam čula tu priču, ali uvijek je dobro podsjetiti se na pametne stvari. Ovo o snima, ne znam da li sam ikada bila uvjerena da je to istina pa se nakon buđenja uhvatila u traženju ''motora''. Ipak, primijetila sam da često u snovima prerađujem ono što se događa. Ponekad čak i ono za što sam mislila da nije važno ili to čak nisam previše niti doživjela. Veliki pozdrav!:) A ono o TV-u si pročitaj kod maliprinc08. Od prošle subote i nedjelje. Mislim da će ti biti jasnije.

    avatar

    25.03.2006. (15:13)    -   -   -   -  

  • moonshadow

    mislim da moji problemi trebaju ostati unutar granica moje osobnosti... o čekanju sam puno razmišljala i puno toga napisala na tu temu... kažem da se svaki put sjetim onoga što je on rekao.... to ne znači da ja to isto mislim.. naprotiv naša su se mišljenja bila razdvojila, što nije nužno loše.... ne želim suditi tomajudi jer ga uopće ne poznajem, samo promatram njegova razmišljanja na virtualnom nam svijetu bloga... poštujem ga zbog niza lijepih prouka koje mi je ostavio tijekom našeg "poznavanja".. nemoj mu suditi, ako ga ne poznaješ jer ono što tebi možda nije poznato ne znači da je nemoguće... tako ne možeš suditi ni meni ni mojim problemima jer me ne poznaješ... zato nemoj tvrditi da sam ja nešto... nije bitno.... u redu je... tanka je granica između snova i stvarnosti... pozdravljam....

    avatar

    25.03.2006. (15:52)    -   -   -   -  

  • Rozan

    Ah dreams, sweet dreams...Kako mrzim kad me netko probudi iz sna u kojem uživam...Npr. sanjam da jurim u ferrariju i tko kad sam dosegla 200 km/h...ALARM!:((

    avatar

    25.03.2006. (15:56)    -   -   -   -  

  • ... kept awake ... dreaming someone else's dream .

    sweet dreams are made of this Who am i to disagree I travel the world and the 7 seas Everybody is looking for something... lijep blog

    avatar

    25.03.2006. (17:44)    -   -   -   -  

  • teuta

    Hvala ti mačak...na tom lijepom komentaru. Ne bih voljela ispasti umišljena....ali to je zaista istina. Jer, uvijek se trudim svakom blogeru pristupiti na jedinstven način....dakle svakom pristupam pojedinačno i nastojim zaista čitati njihove postove, te ujedno se trudim da ostavim svoj iskreni stav i naravno, ako sam to u mogućnosti, da ih i savjetujem. Mislim da je to i glavni cilj ovog bloga....a meni to nije problem jer su mi zaista svi blogeri dragi. Naravno, u njih spadaš i ti,cakani. Baš si me razveselio sa svojim lijepim komentarom. Hvala ti. Pusa i topli pozdravček, cmokkkk. P.S.: I nisam dežurna sada,ha ha....evo, sad sam baš stigla.

    avatar

    25.03.2006. (19:24)    -   -   -   -  

  • teuta

    H

    avatar

    25.03.2006. (23:24)    -   -   -   -  

  • teuta

    V

    avatar

    25.03.2006. (23:24)    -   -   -   -  

  • teuta

    A

    avatar

    25.03.2006. (23:24)    -   -   -   -  

  • teuta

    L

    avatar

    25.03.2006. (23:25)    -   -   -   -  

  • teuta

    AAAAAAA

    avatar

    25.03.2006. (23:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...