Komentari

tep.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Arhangel

    Prekrasno! Ti si zaista neumoran; svakim nas danom obraduješ novim postom; toliko sam naučio o Svetoj Zemlji zahvaljujući tebi. Hvala ti; neka ti dobri Gospod podari obilje blagoslova!

    avatar

    25.03.2006. (08:30)    -   -   -   -  

  • Helix

    Umor ima sasvim drukčije značenje kad se čovjek umara nečim što voli, što ga ispunjava, što mu pruža zadovoljstvo. Hvala ti po tko zna koji put. Vjerujem da uživaš u kraju tjedna. Ovdje je osvanuo divan dan. Sunčan, ali svjež. Zasad, hvatam galebove na terasi (foto aparatom, naravno) pozdrav

    avatar

    25.03.2006. (11:36)    -   -   -   -  

  • Siščanka iz drevne Siscije

    ti su hoteli znači zvana juj, znutra fuj

    avatar

    25.03.2006. (11:43)    -   -   -   -  

  • Darko

    @Arhangel: Kao što kaže i helix, meni je ovo više razonoda, a često i sam ponešto naučim kad želim provjeriti podatke, kao, recimo, ovdje ova Omarova osvajanja. @helix: Kod nas se, naprotiv, spustila temperatura i oblačno je, a do utorka bi mogla i kiša, no ovdje je stvarno potrebna. Bez obzira na to, ipak sam otišao na subotnju košarku. (Što se galebova tiče, sva sreća da nisi Dalmatinka, jer bi čovjek mogao svašta pomisliti kad kažeš da hvataš "galebove" :) @Siščanka: Manje više tako. Zapravo su pristojni i čisti, ali nisu pretjerano luksuzni. Možda ovaj Imeprial ima tri zvjezdice. Prednost im je položaj unutar Starog grada.

    avatar

    25.03.2006. (12:30)    -   -   -   -  

  • Naturaliter

    Evo pročitao sam propuštene postove. Imam nekoliko pitanja ali da te previše ne zavlačim iznijet ću samo dva i uz to jednu opasku. Najprije pitanja: zar je zaista moguće da u Jeruzalemu postoji samo jedna rimokatolička župa? Jel' se možemo nadati još kakvom postu o Masadi ili je sa onim postom od 12. ožujka taj dio završen? A sada opaska: mislim da ovo, kao što je več netko u komentaru predložio, moraš svakako objaviti. Ovakav stručno-znanstveni putopis s tolikim obiljem raznorodnih informacija i sjajnih fotografija kod nas nisam još susreo. Uz to, s čime su se već i prije mene mnogi složili, pisan je na jedan vrlo pristupačan, svima razumljiv način. Sve u svemu javi ako to objaviš, htio bih to svakako imati. Pozdravljam te!

    avatar

    25.03.2006. (21:32)    -   -   -   -  

  • Darko

    @naturaliter: Da, tu je samo jedna rimokatolička župa, koja ima jednu filijalnu crkvu u novom dijelu grada. To je župa za Arape. Postoji, doduše, i mala župa za one koji govore hebrejski, no ondje se okuplja samo nekih stotinjak ljudi. Najbrojniji kršćani u Jeruzalemu su grčki pravoslavci, potom rimokatolici, pa grkokatolici, pa svi ostali. Masada će još doći na red. Možda i od ovog tjedna. Za eventualno objavljivanje ima još vremena, a momentalno ja nemam dovoljno vremena za tako nešto.

    avatar

    26.03.2006. (08:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...