Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • teuta

    Ja imam na sreću dosta kvalitetnu kožu. Ali ipak je znam njegovati...pogotovo prirodnim preparatima npr. maslinovim uljem, ali to već znaš...već sam ti pisala o tome. Na tvoje pitanje na mom blogu....naravno da ću ti odgovoriti i više od toga....ali kroz postove. Može? Pusica i topli pozdrav, cakana. Cmokić.

    avatar

    24.03.2006. (21:12)    -   -   -   -  

  • Svea

    Konačno novi post o kozemetici! Baš ih volim čitati! Moje lice je sad super, a otkrila sam da mi najbolje odgovara kad navečer (po zimi) stavim nešto za masnu kožu (Avene Diacneal ili Cleanance K) a ujutro za suhu (Roc Hydra + vitamines). Za ljetnu varijantu ću vjerovatno ujutro stavljati neku sa SPF faktorom (mislim 15) a navečer za masnu. Kad mi koža bude suha i zateže onda je namažem dnevnom kremicom i sve je super.

    avatar

    24.03.2006. (22:27)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Dobar provod želim, ali u ovo doba se već morti i doma vraćaš. pusa :))) Koža mi se promjenila zadnje dvije tri godine tako da nije za vjerovati ali sad opet dolazi k sebi pa ćemo po starom, ali o tome drugi put, a imam i nekih pitanja ali sad sam preumorna za to...

    avatar

    25.03.2006. (00:17)    -   -   -   -  

  • jja

    Pitanja su dobrodosla! Naravno ukoliko znam odgovor, ako ne potraziti cu pomoc mojih bliznjih, jednog kemicara i jedne farmaceute. :-) Hvala na zeljama za provod, dosla doma u pola cetiri ujutro he,he

    avatar

    25.03.2006. (11:41)    -   -   -   -  

  • jja

    DD- ovo sto koristis od Avene je kemijski piling (glikolna) ovaj drugi Cleanance K ima u sebi i AHA i BHA kiseline?!? Tj. ima i glikolne i salicilne i mlijecne kiseline sto je vrlo neuobicajna kombinacija. To nije proizvod iskljucivo namjenjen masnoj kozi (barem ne dio sa AHA sastojcima, jer oni nisu lipid-soluble). Ali da te vise ne zamaram time, napraviti cu jednu temu samo o pilinzima ;-). To znas da ova oba proizvoda NE oko ociju?

    avatar

    25.03.2006. (11:51)    -   -   -   -  

  • Svea

    Znam da ne idu oko očiju. Zapravo, nije ti moja koža samo masna nego sam prije korištenja krema dobila hrpu prištića i osipa (u trudnoći zbog Dabrostona) pa sam ih jednino s tim uspjela očistiti. To sad više ne smijem koristiti zbog sunca pa ću kupiti neku Avene-ovu kremicu sa SPF-om. Koliki da uzmem? Jako sam malo na suncu, pa sam planirala možda neki 15 ili 20?

    avatar

    25.03.2006. (15:06)    -   -   -   -  

  • jja

    Dosta ti je 15 ;-) a ako bas imas situaciju da si par sati na suncu, onda je isto dosta 15 ali po potrebi obnoviti zastitu. Inace, ja ti te kemijske eksfolijate (avene je i inace firma koju simpatiziram a proucila sam sastav tvog proizvoda, cak ima i idealn pH u odnosu na te kisleine) koristim cijelu godinu. Recimo navecer pred spavanje. Je da je koza od toga recimo osjetljivija ali ako imas SPF preko dana- na sigurnom si terenu. A tak sprijecim i pokoji pristic u one dane.

    avatar

    25.03.2006. (17:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...