Komentari

mrvice.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • sick of it all

    Baš mi je drago da ti je bilo dobro... I meni su DM oduvijek bili drag bend, a posebno ploča Violator, mada i stare Everything Counts, Never Let Me Down Again, svježe i dobro zvuče još danas. Izvrastan pop!

    avatar

    23.03.2006. (10:06)    -   -   -   -  

  • Vinci

    blago ti se! šteta što su svi koncerti u Zg-u tijekom radnog dijela tjedna, pa je za nas iz Dalmacije to nažalost nedostižno. bar za onaj radnički dio ;)

    avatar

    23.03.2006. (12:23)    -   -   -   -  

  • Mrvice o svemu

    @Vinci: znam znam al moj frend je dosao iz Splita busom popodne i poslije koncerta isao natrag, da bi mogao ujutro stic na posao. Malo je bed, al kad je neko fan..... Al sjecam se prije kad sam putovala na koncert - to je tek bio dozivljaj (u biti najmanje uzbudljiv dio puta je bio sam koncert)...tulum prije i tulum poslije, pa nemas di spavat poslije koncerta, i onda se moras snalazit do prvog busa/vlaka ujutro. Ma legendarno!

    avatar

    23.03.2006. (15:51)    -   -   -   -  

  • Vinci

    ja sam nakon koncerta nesposoban za vožnju natrag do Splita, a siguran sam da u tu uru nema ni busa, ni vlaka. prošli put sam bio na Prodigy u Domu sportova, al sam se morao odreći nekoliko dana godišnjeg tijekom lita da bi prenoćio gore i onda dovoljno odmoran natrag. ipak mi je to prekomplicirano. pogotovo jer moramo oboje usklađivati slobodne dane, a njoj je s obzirom na vrstu posla to gotovo nemoguće. di su sad ona lipa studentska vrimena, kad je bilo vrimena za sve.

    avatar

    23.03.2006. (23:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...