Komentari

livno1.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • HDZ: Netreba niciji novac HDZ hoce postenu i ravnopravnu Drzavu svi naroda koji zive u Bosni i Hercegovini HDZ; je stranka koja radi tocno posteno i drugoga smijera nema a sve ostalo je netocno HDZ: postiva sve stranke ali nece dozvoliti blacenje svoje stranke .jos jednom bosna i hercegovina je drzava svi naroda koji zive tamo sve ostalo vodi u ponor koji nema dno pozdrav .

    avatar

    23.03.2006. (12:31)    -   -   -   -  

  • Ovaj komentar trba ostaviti bez riječi.Govori sve,tko,što i kako,i zašto.Svaka svraka gakće za se pa i ova što se u zvizde okova,ali slamka preveć im tanka,pa se slomi da ne osjetiše. Treba samo pozvati gsp.Silinga da konačno napravi obračun sa uvezanom HDZ-e bandom na nivou BiH, a i ostalih nacionalističkig bandi,SDA;SDS i td.

    avatar

    23.03.2006. (21:37)    -   -   -   -  

  • gospodin Schiling daje on podpban bijo nebi ga lako njemci poslali vani . sve ce to doci onako kako treba . Ja znam da je rak ranu tesko izlijecit kad kazem rak ranu mislim na prokletu jug. nemoj se ljutiti ja ne zelim nikoga obmanjivat niti vrijedjat. A HDZ nema i nezna drugovacije osim korektno i posteno a ako neko misli drugacije to je njegovo pravo mi u HDZ sa biskupima na celu hocemo pravu postenu drzavu ravnopravnu svi naroda koji zive u bosni i hercegovini a sada jos jednom pozdrav svim postenim ljudima a i onima neka bog oprosti covjek covjeka moze varati koliko god zeli ali boga nemoze jer nikad niko nezna kad ga bog moze pozvati sa ove zemlje toliko pozdrav .

    avatar

    24.03.2006. (11:53)    -   -   -   -  

  • Zadnjem komentatoru. E pa vidiš da je podoban.Upravo je došao da se divi HDZ-eovim političarima i njihovim lopovlucima, a možda čovjek od njih nešto i nauči. Pa, vi ste školovane?, fabus lopine. A ne ukazuje se gospodinu Silingu uvijek ovakva prigoda, da se divi i uči lopovluku od hdz-e lopina. Pa zašto ste protiv nazočnosti gospodinove ,kada vam se samo došao diviti i bodriti vas u daljnjem vašem kriminalu.

    avatar

    24.03.2006. (20:30)    -   -   -   -  

  • Zadnjem komentatoru. E pa vidiš da je podoban.Upravo je došao da se divi HDZ-eovim političarima i njihovim lopovlucima, a možda čovjek od njih nešto i nauči. Pa, vi ste školovane?, fabus lopine. A ne ukazuje se gospodinu Silingu uvijek ovakva prigoda, da se divi i uči lopovluku od hdz-e lopina. Pa zašto ste protiv nazočnosti gospodinove ,kada vam se samo došao diviti i bodriti vas u daljnjem vašem kriminalu. A glede proklete, kako je zoveš juge, e druže ti si se i o prokletu jugu okoristio bez trunke znoja, s KPJ-u knjižicom u džepiću , koju vjerojatno još uvijek čuvaš za dugo sijećanje na dobra stara vremena i nastavak istih samo pod okriljem velikohrvatstva, na kojeg ste do juče pljuvali a danas pljujete po poštenim i vrijednim ljudima, samo za vas vrijedi narodna " Udri vlaški da se turci ne sjete", i da ne udaraju po vama lopine jedne bijedne.I pored tolikog lopovluka uvezanog u lanac kriminalni , opet ostajete nule bez predznaka.Svako vrijeme nosi i svoje breme, nosi vas u zaborav i sjećanje po zlu.

    avatar

    24.03.2006. (20:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...