Komentari

cartmann.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • optionmaster_sa_laptopa

    na novom Google Finance-u mi se jako SVIDJA PREGLEDNOST OPCIJA. Jest da je teze doci do njih nego kod Yhoo-a ali su graficiki PREGLEDNIJE, odmah ih imate u spreadu (Callovi lijevo, putevi desno) dok kod Yhooa treba dodatni klik za to (da ne velim da je link za usporedno prikazivanje kod YHOO smjesten na dno strane pa ako ima puno strikeova kao npr kod opcija GOOGLa, treba dobro scrollirati page). Posebno mi se svidja sto -ako imate svega nekoliko STRIKE-ova za pojedinu dionicu -mozete NA JEDNOJ ISTOJ STRANICI OTVORITI NIZ QUOTATION-a ZA RAZNE MJESECE - JEDAN ISPOD DRUGOG i na taj nacin usporedno pratiti cijenu istog strike-a po mjesecima! Ima dobrih stvari!

    avatar

    22.03.2006. (07:08)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Za opcije nemaju stranicu vec linkaju na market watch, koji, afaik, djeluje vec duze vremena. Optionxpressov web je, imho, daleko najbolji za opcije, za "baciti" pogled ima vise stranica, ja koristim yahoo. Jos nisam stigao detaljno pregledati, na prvi pogled - nista novo, nisu ni znacajnije losiji, ali ni bolji od drugih, zasad mi je jedino ona arhiva vijesti povezana s grafom (koji btw. ne radi u Operi!?!!), jer je preglednija za razliku od arhive slicnih portala.

    avatar

    22.03.2006. (11:33)    -   -   -   -  

  • BubaMara

    mozda se po broju mojih komentara ne bi reklo, ali redovito citam tvoj blog vec duze vrijeme. na pisanje ovog komentara potaklo me je tvoje razmisljanje o odredenim inovacijama vezanim za blog. meni osobno ( a siguran sam i drugim pocetnicima) unosi OM-a iz serije "skola opcija" i Felix-ovi unosi o tehnickoj analizi od neprocjenjive su vrijednosti. nadam se da ces i ti (kad nades vremena) poceti pisati edukacijske unose takvog tipa koji, kako i sam kazes, ne gube na vrijednosti s protokom vremena. nekoliko puta si spominjo promicanje trejdanja-mislim da nema boljeg nacina za to od pisanja edukacijkih unosa. pozdravljam te u nadi da neces odastat od svojih ideja!

    avatar

    23.03.2006. (00:53)    -   -   -   -  

  • Viz lujka

    a ne spavaš, jeli? :D

    avatar

    23.03.2006. (19:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...