Komentari

lanterna.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • xiola bleu

    Aj, ne se sramit. A kovrdze imas trenutno kod Marisi. Ono sto se da vidit.

    avatar

    22.03.2006. (00:30)    -   -   -   -  

  • Valgar displej ov pavr

    Zašto baš ti? A zašto baš ja? Nisi jedina koja se takoosjeća, ako je neka utjeha. Ajde, drži se!

    avatar

    22.03.2006. (02:07)    -   -   -   -  

  • .....Lovely Jinx.....

    Nadam se da će biti bolje i da ćeš opet uspjeti čuti šum tišine i pokret morske trave. želim ti svu sreću ovoga svijeta i mali dio svoga osmijeha da ti bude bolje. :-)

    avatar

    22.03.2006. (02:32)    -   -   -   -  

  • debela na dijeti

    pa sto ako je djetinjasto, pisi ako ti je lose, nasmijavaj nas kad je dobro. prekrasno pises. svatko se od nas cesce ili rijeđe nađe u manje sretnim fazama, ali sve ide dalje, a i svatko od nas ima pravo biti nezahvalan. saljem veliki pozdrav, pusam te :)

    avatar

    22.03.2006. (04:36)    -   -   -   -  

  • Mala iz Grada

    Vjeruj mi svatko od nas je u depresiji netko duži a netko kraći period. Što si osjetljiviji svjet te više gazi. Često puta sebe pitam -a kako očvrsnuti, kad riječi iznova zabole, kad nemam snage odmahnuti rukom i krenuti dalje. Onda gutam i kupim slažem negdje u dnu prsiju dok ne zaboli do gušenja. Poznato mi sve zvuči ali moraš biti uporna, probaj se osim terapije uključiti u kakvo društvo, planinara, modelara ili slično. Negdje ćeš pronaći sebe i ljude sličnih interesa. ugodno druženje smijeh i sati provedeni u društvu odagnaju misli koje se vrte našim vijugama. Vjeruj mi. Veliki poljubac ti šaljem.

    avatar

    22.03.2006. (07:44)    -   -   -   -  

  • oceana

    Prvi su dani proljeća. Više je svjetla pa bolje vidimo ono što možda ne bismo niti htjeli vidjeti ili što smo namjerno držali u sjeni. Ali i sjena i svjetlo i mulj i voda i prašina i zemlja i nebo...sve je to dio nas. Nema recepta, nema jednog zakona, nema jedne istine, nema samo jednog puta za sve. Ne pitaj "Zašto baš ja?" To je kao da pitaš "Zašto imam svoj put?". Ne traži da ti život nalikuje na kopiju tuđe igre. Igraj svoju. I budi četverogodišnjakinja, igraj se, trči, padaj, deri koljena, laktove, diži se i ponovno se zaigraj. ;-) hugs

    avatar

    22.03.2006. (09:33)    -   -   -   -  

  • huriyet

    ovih se dana slicno osjecam, osmijeh na licu je iskren, ali i nemir unutra je prisutan.. no, strpljivo cekam budenje, osjecam da je blizu, a o nemiru ni ne zelim razmisljat jer znam da nije stvaran, da to nisam prava ja. pustam ga da bude ovdje, a ja se smijem i igram kada mi je do igre ;)*

    avatar

    22.03.2006. (10:03)    -   -   -   -  

  • egotripp

    Razumijem. I suosjećam.

    avatar

    22.03.2006. (11:17)    -   -   -   -  

  • Vedrana

    i ja razumijem, tako se i ja nekad osjećam. proći će. mora, tako se ja tješim :)

    avatar

    22.03.2006. (12:15)    -   -   -   -  

  • Auroraisa

    Pozdrav...

    avatar

    22.03.2006. (12:49)    -   -   -   -  

  • Dalila

    Danas samo da te pozdravim i zahvalim se na riječima dobrodošlice na mom blogu...

    avatar

    22.03.2006. (12:50)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    ako se trudiš učiti, naučit ćeš....svatko od nas ponekad zapadne u takvo raspoloženje, bolje rečeno - neraspoloženje...pa o preispitivanje samoga sebe...sve su to stepenice koje nužno moramo proći da bi došli do vrha, da bi stigli gdje želimo. a ja znam da ti to možeš....ljubim te*

    avatar

    22.03.2006. (13:40)    -   -   -   -  

  • Rozan

    Nadam se da će te što prije proći depresija. Svi mi imamo faze kad smo više ili manje depresivni, iz nekakvih svojih, ponekad neopravdanih i banalnih razloga. I koliko god sve izgledalo posloženo, a naš se život činio savršenim, moguće je da nešto iznutra ne štima. Jedini način da se to popravi je radikalna odluka - ili nešto što će nas trajno zaokupiti, neki novi hobi, možda sport ili učenje jezika, nešto u čemu ćemo se možda pronaći, a možda je to pak i odlazak na neko putovanje, čisto mijenjanje monotonog života, koji je upao u kolotečinu. Sve štima, ali iskra fali. Ne znam što ti konkretno fali, možda partijanerski život, možda strast s dečkom, a možda uzlazna linija u poslu ili hobiju (iako si možda na najvišoj funkciji svog zanimanja, uvijek možeš biti više ili proširiti polje djelovanja)...To znaš samo ti. Jedino što ja mogu jest držati ti palčeve da to otkriješ i rješiš se depresije:)

    avatar

    22.03.2006. (19:53)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Kad sam slab plačem, kad sam jak trčim, kad sam djetinjast igram se. Proljetni pozdraw (nasmijala si me sa onim 'Two Bad...').

    avatar

    22.03.2006. (22:33)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    Još sam noćas pročitala post, ali sam ga morala danas opet, da bih mogla ostaviti ti komentar.Neznam da li ću te utješiti, ali svi mi prolazimo kroz faze preispitivanja, sumnje, dilema…sve iz posta mi je jako poznato…”emotivnija si i zato više patiš”-te riječi mi je jednom uputila moja jedna dobra frendica, inače sada psiholog, sa kojom ja tako često razglabam o ovakvim temama…hrabra si , čim si se već suočila sa samom sobom, to je znak da ćeš se iz ovoga izvući…nastupila je žuta minuta, ali, proći će!glavu gore, izađi, prošeći…bude bolje. Proljetnju, blagim suncem okupanu pusu ti šaljem: )))))))))))))))))))

    avatar

    24.03.2006. (14:57)    -   -   -   -  

  • in in

    sve ima početak i kraj pa i to .pozdrav

    avatar

    26.03.2006. (21:04)    -   -   -   -  

  • Big Vern

    Znas sta je tebi potrebno? Jedna duga trac partija i 3 litre kave sa mnom i Xiolom u onom nasem zadimljenom Vrancuzu kaficu, ajd ti lijepo dodji na jedan dugi izlet u London pa da se malo sprdamo i sve ce biti bolje :)

    avatar

    29.03.2006. (07:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...