Ko i uvjek super slike i tekst. I za nevjerovat ali i ja sam danas pojo 10-tak kamenica. Naših stonskih. I šta reć. Ko nije provo stonsku kamenicu nema pojma šta su kamenice. A tako su mi lani rekli i neki stranjci s kojima sar radijo neki poso. Ćeli su ih oni i doma nosit. U englesku. Ali kamenice baš i nisu za nosit doma. U englesku. Za sve one koji neznaju: jebo kamenicu u kojoj se ne migolji crv.
22.03.2006. (00:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ne mogu, a da se uvijek iznova ne divim tvojim slikama, ona sa malom kamenom kućicom ili ova druga, ili ova sa vinima, pa one školjke u moru lelujavih obrisa; ma sve su prekrasne. Ja ne jedem školjke, ali one ribe u akvariju izgledaju prekrasno, ipak možda bi ih bilo šteta pojesti, ili ne (ovisi), pa tu su da se pojedu, (volim ribu).
22.03.2006. (15:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Znao je Franjo što je dobro. Čak je i rombe dobivao iz Kvarnera u morskoj vodi u bačvama. Inače nisu sve losture zaštićene. Zaštićene su Kraljevske losture - rastu na malo većim dubinama i mogu narasti i preko metra visine. Ovo na slici su najvjerojatnije periske koje po vanjskoj strani oklopa imaju sitne izrasline koje podsjećaju na bodlje-za razliku od njih Kraljevske losture imaju relativno glatki oklop koji je s unutrašnje strane srebrno sedefastog izgleda. Pozdravljam te i naravno želim dobar tek - ipak su kamenice (osobito Stonske) svjetski poznate i priznate kao afrodizijak. :)))
22.03.2006. (22:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Uvijek sam mislio da lostura kad je mala ima onu tanku koru i bodlje, a kad naraste da postane ona ogromna s debelom korom. :) A tih malih ima u zadnje vrijeme na tone, jako su se razmnozile. Kamenice mi nikad nisu bile nesto posebno, imam ih doma, ali ne jedem ih bas.
24.03.2006. (15:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
braco
Ko i uvjek super slike i tekst. I za nevjerovat ali i ja sam danas pojo 10-tak kamenica. Naših stonskih. I šta reć. Ko nije provo stonsku kamenicu nema pojma šta su kamenice. A tako su mi lani rekli i neki stranjci s kojima sar radijo neki poso. Ćeli su ih oni i doma nosit. U englesku. Ali kamenice baš i nisu za nosit doma. U englesku. Za sve one koji neznaju: jebo kamenicu u kojoj se ne migolji crv.
22.03.2006. (00:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lanterna
najvise su me dirnuli konopi. nekako su mi docarali mirise mojeg korjenja. od kojih sam pre-daleko. divne slike. Gustam se na tvom blogu ko i uvijek
22.03.2006. (00:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Darko
Takve lijepe slike! Tako fini ugođaj! Lijepa i ona kamena kuća! I sve neki specijaliteti! Moram reći da ti zavidim.
22.03.2006. (09:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mala iz Grada
@Darko u novom blogu slijede delicije.
22.03.2006. (09:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sick of it all
Bio sam u ovom restoranu nekoliko puta. Dobra spiza je bila. Zanimljivo je gledati kornjače, jegulje, komarče i druge ribe dok jedeš.
22.03.2006. (14:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shosannadreyfus
Ne mogu, a da se uvijek iznova ne divim tvojim slikama, ona sa malom kamenom kućicom ili ova druga, ili ova sa vinima, pa one školjke u moru lelujavih obrisa; ma sve su prekrasne. Ja ne jedem školjke, ali one ribe u akvariju izgledaju prekrasno, ipak možda bi ih bilo šteta pojesti, ili ne (ovisi), pa tu su da se pojedu, (volim ribu).
22.03.2006. (15:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Eh one perijske, nisam ih vidjela u moru zadnjih 30 godina...
22.03.2006. (18:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
memory loss
sve su prekrasne, životne!
22.03.2006. (20:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alkion
Znao je Franjo što je dobro. Čak je i rombe dobivao iz Kvarnera u morskoj vodi u bačvama. Inače nisu sve losture zaštićene. Zaštićene su Kraljevske losture - rastu na malo većim dubinama i mogu narasti i preko metra visine. Ovo na slici su najvjerojatnije periske koje po vanjskoj strani oklopa imaju sitne izrasline koje podsjećaju na bodlje-za razliku od njih Kraljevske losture imaju relativno glatki oklop koji je s unutrašnje strane srebrno sedefastog izgleda. Pozdravljam te i naravno želim dobar tek - ipak su kamenice (osobito Stonske) svjetski poznate i priznate kao afrodizijak. :)))
22.03.2006. (22:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Night
Uvijek sam mislio da lostura kad je mala ima onu tanku koru i bodlje, a kad naraste da postane ona ogromna s debelom korom. :) A tih malih ima u zadnje vrijeme na tone, jako su se razmnozile. Kamenice mi nikad nisu bile nesto posebno, imam ih doma, ali ne jedem ih bas.
24.03.2006. (15:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...