Komentari

srinkolina.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • šrinkolina

    Da dan studenata nam cestita dan prije pokolja bas je humoristicna ... ja ne da se nadam nego se jaaakkooo fucking nadam da ce praktikum biti jako slican proslogodisnjem jer se jako bojim tete Dine i samo njeno prisustvo ce me ubit u pojam sutra tj. danas Svima sretno sutra ....

    avatar

    22.03.2006. (00:52)    -   -   -   -  

  • Bach

    Evo prošao je i prvi praktikum! Nije bilo ništa strašno, ali će nam zato slijedeći put čini mi se biti zanimljivo. Ne znam ja kak ćemo mi to sve stić u jedno prijepodne i još napisat za prolaznu ocjenu!?! I zanima me šta uopće profesorica dolazi iz Zagreba?!? Ta tzv. uvodna predavanja prije praktikuma, nam mogu držati i asistentice. Meni nije uopće strašna, nego mi izgleda kao da pokušava biti ženski Kole, ali joj baš ne uspjeva. Ali fakat odmah skontaš da je iz Zagreba! To je tipičan Zagreb-centar svijeta sindrom!

    avatar

    22.03.2006. (14:23)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    Gle, zaboravila sam se potpisat! Blago tebi Bach, mene je ovaj praktikum dotukao! Počet ću preventivno piti aspirine protiv upale mišića ruke prije praktikuma... Šta će biti sa slijedećim, sam bog može znati! Bilo mi je baš koma, eto, samo sam to htjela reći!

    avatar

    22.03.2006. (17:43)    -   -   -   -  

  • Muca

    Mislim da će nas praktikum dotući, ako ne sama profesorica onda noviteti koje uvodi, a kontam da će biti svaki sat sve gore i gore. Nema veze što ona nije s nama kad pišemo praktikum, ali je bitno da ona DOLAZI sljedeći tjedan i da se zbog nje sve mijenja i pomiče. Nema veze što prof. dolazi jednom u cijelom semestru i da bi bilo lijepo da čujemo predavanja, ali ništa ako prije ne dođemo do nekog problemčića i do pokoje hipoteze! Uglavnom, nadam se da ćemo preživjeti sljedeći fraštikum (za neupućene naš najdraži predmet), poslije kojeg smo svi pod stresom.

    avatar

    22.03.2006. (20:19)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    Nisi se ni trebala potpisati odmah sam te skužila kada si napisala "eto, neću više srati, da ne bi bilo opet šta sereš dobit ćeš dobru ocjenu"

    avatar

    22.03.2006. (20:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...