Komentari

pink69.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • teuta

    Uvijek je lijepo razmišljati o seksu i svemu što je povezano s time. Prepustiti se mašti i još bolje...ostvariti tu maštu. Ja isto uvijek moram biti oralno zadovoljena...što mi nasreću ne fali...jer moj suprug, jednostavno, obožava da mi to učini. Nekad mu je dovoljno samo to. Uživam zaista u tome....pogotovo kad mi to učini više puta...a ja isto...odmah svršim jer s tim nikada nisam imala problema. Što se tiče drugih erotskih igara...ja sam ti zaista na sve spremna....i zaista sam puno toga isprobala i ostvarila sva moja maštanja. Nemam ti nikakvih kočnica u seksu....jednostavno se želim i znam tome prepustiti. Lijepo mi pišeš i jako slobodno...to mi se sviđa. Samo naprijed slatkice. Tako i treba. I naravno da se slažem s tobom što si napisala u svom komentaru kod mene....Da, trebala sam već davno to priznati...svojoj "prijateljici". To mi je bila velika greška što to nisam ranije učinila. No, neka...to mi je škola za budućnost. Pusa i topli pozdrav, medena. Uživaj i dalje i šaljem ti topli pozdrav, slatkice. Cmokkkkk.

    avatar

    21.03.2006. (13:45)    -   -   -   -  

  • ...sexxx

    Ma u takvim situacija je teško bit pametan..Virujem da te cijela ta situacija uhvatila nespremnom..ali najvažnije od svega je da si ipak na kraju postupila ispravno!!! hehee tvoj muž je jako sretan čovjek... Drago mi je da sam ,eto,naišla na ženu koja ima isti pristup sexu kao i ja...Ma nema mjesta za kočnice... Sex je lijek za sveeeee :)

    avatar

    21.03.2006. (14:09)    -   -   -   -  

  • teuta

    E, meni je drago da ti imaš ista gledišta u vezi seksa kao i ja. Već sad vidim da ćemo se nas dvije jakooo dobro razumijeti...i to mi je jakoo drago. Eh, da...moj muž zaista može biti sretnik...ali vjeruj da sam time i ja. Jer meni to tako pašeeeeeee!! I zaista nemam nikakvih kočnica. A seks zaista smatram lijekom skoro za sve. Uh, što se nas dvije kužimo, blago nama, jao njima koji tako ne misle, ha ha. Pusica još jedna.

    avatar

    21.03.2006. (14:12)    -   -   -   -  

  • teuta

    Slatkice, da zaista vjerujem da snovi su izraz podsvijesti, o tome sam već i pisala na mom blogu. Meni se to znalo često dogoditi i veoma intenzivno nastojim izanalizirati svaki moj san. Nešto slično je sanjao i moj suprug ali kasnije nešto od mene. Eto, vidiš koliko to zna biti zastrašujuće ali i jako dobro..jer smo onda spremni, na neki način, na te događaje. Pusica ti velika i želim ti ugodan ovaj dan. Cmokić.

    avatar

    22.03.2006. (14:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...