Komentari

ljubavibrak.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • MonoperajAnka

    Ma potpuno se slažem sa ovim psihološkim presjekom, a ni ja ne volim kada se druge špota i odgaja dok god smo i sami puni propusta i kontradikcija. Pozitivan primjer u odgajanju savjesti i razgovor su uvijek najbolja rješenja..ovako se uvijek čudimo onome što smo posijali...Šteta da nisi blizu das budeš profesorica mojoj djevojčici jednoga dana...Zato ugovaram neku virtualni kavicu, pa da na miru "istračamo" sve te profeore, a i nas dvije...može?

    avatar

    20.03.2006. (23:19)    -   -   -   -  

  • Blacky

    sve je to predubjektivno. Kome smeta malo kritike? Ma..nije to ni kritika. To je osoba koja ima 16,17 godina..i najvjerojatnije mu je ili antipatična profesor/ica ako ju je ocrnio..a opet je pohvalio profesora koji mu je davao dobre ocjene ili sl. Zar ne? Glupo je ne moći izraziti svoje mišljenje. Barem ovdje na blogu. Ovako i onako o ovakvim stvarima pričamo i na odmoru i preko telefona. A da nam jednostavno zabrane pričati o školi uopće? hm,hm...Mislim,profesori jesu autoriteti,ali ne baš toliki. I nisu nedodirljivi. Ili zbilja sve mogu? hm,hm...

    avatar

    20.03.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @MonoperajAnka, M-O-Ž-E!!! :) @Blacky, ma oni su ufurani u nedodirljivost.

    avatar

    20.03.2006. (23:28)    -   -   -   -  

  • *Ohana*

    I ja sam se o profesorima isto puno mislila ove dane... Boze, kakvih je sve bilo!? Trebalo bi osmisliti neki nacin pohvale za one dobre. Ja bih tako rado nekima od svojih rekla- hvala. No, vecinu bih rado i na 'crnu listu' stavila! Razmisljala sam i o tome sta bi se tu moglo uciniti. OK, nek' postoje i prosvijetne inspekcije, ali svakako bi trebalo i roditelje i djecu ukljuciti direktno u dio kontrole i ocjene kvalitete rada prosvjetnih djelatnika. Unutar svakog odjeljenja trebala bi postojati vijeca roditelja koja i prate nastavu; odredjen broj sati, zajedno sa ucenicima i onda nakon toga daju svoju ocjenu i misljenje. Pa ako bi se ti roditelji i djeca izjasnili da sa radom nekog profesora nisu zadovoljni, da postoji mogucnost promjene profesora. Sigurna sam da bi se situacija bitno pomaknula na bolje! Dobri profesori bili bi trazeni; nadam se i bolje placeni. Losi bi se trudili postati bolji, jer vise nisu 'nedodirljivi'.

    avatar

    21.03.2006. (03:59)    -   -   -   -  

  • KOKI

    uh, ja sam opaka kad mi netko od profesora krene pametovat na roditeljskom sastanku...možda zato što sam i sama te struke ne dozvolim nikada da niti meni niti mojoj djeci netko soli pamet..tu su da bi predavali svoje predmete i ama baš ništa drugo..svoju djecu odgajam ja i nitko mi se ne može u to miješati...dakle, sve što prelazi stručni dio samog nastavnog programa kao npr. garderoba u kojoj djeca dolaze u školu ili dužina kose koja je nedavno bila predmetom svađe u našoj školi, e pa to nikako nije na profesorima da određuju...nek se onda uvede nekakav dresss code pa budu svi zadovoljni...i kada bi se držali isključivo i samo svog predmeta onda djeca ne bi imala toliko materijala za ogovaranje i pljuvanje po njima...ali kad oni ulaze u dječju privatnost onda zakaj djeca ne bi ulazila i u njihovu?!?....:)

    avatar

    21.03.2006. (08:31)    -   -   -   -  

  • Forza Fiume

    U svom postu si tako dobro obradila temu,da mislim da bi trebao biti objavljen na naslovnici,da bude na uvidu širem krugu čitatelja,pa i da dođe do onih koji proklamiraju demokraciju,a svakim svojim potezom je zatiru (mislim na političare).Također,slažem se s ovom mogučnošću da se i profesori ocjenjuju,s time da bi normalno ipak trebalo obratiti pozornost na objektivnost učenika,(nisu ni svi učenici "zlatni")ali to je za nas samo SF priča.I na kraju drago mi je da je netko s takvim razmišljanjem ostavio traga na mome blogu i hvala ti na tome.Lijepo te pozdravljam!

    avatar

    21.03.2006. (09:33)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @Ohana, mislim da bi bilo glumatanja kada bi, u učionici, bili roditelji promatrači. @koki, bravo, slažem se! @Forza Fiume, hvala, od srca. Ma, bilo mi je zadovoljstvo čitati tvoje postove. Imam još zaostataka jer sam ga, nedavno, otkrila preko Zmajkinog bloga. Lijep pozdrav i tebi!

    avatar

    21.03.2006. (10:32)    -   -   -   -  

  • praktikum

    svi mi imamo svoje etikete, ali "neki" nikako to ne mogu prihvatiti i vrlo su subjektivni, uostalom donedavno su se ponašali kao da su od Boga dani. Btw. normalni profači to nikada za sebe ne smatraju:))))

    avatar

    21.03.2006. (10:36)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @suzette, eh, pitanje je, samo, koliko ima "normalnih profača" :)

    avatar

    21.03.2006. (11:18)    -   -   -   -  

  • zmajka

    Moja Najdraža je učenica te gimnazije. Sva se bila angažirala oko tog dječaka tada, ona i frendica su na panou ispisale dijelove iz povelje ljudskih prava, tražile su pravdu u i razumijevanje. Toliko su lupale glavom o zid, a ništa nisu postigle. Kao kad upališ šibicu i ona ti se onako na vjetru, odmah ugasi. Toliko se bila razočarala u ljude. Bila sam spremna "uskočiti" u svakom trenutku, a na neki način ta situacija mi je "dobro" došla da joj na primjeru pokažem što je u životu može čekati. Koliki silni nepotrebni nesporazumi. Ona samo želi usvajati nova znanja, želi se razvijati, upija žedno poput spužvice, a sada, kada naleti na konkretni propust profesora, zabaci kosu, nasmije se i nastavi svojim putem. Zato jer je shvatila da neki ljudi jednostavno ne žele ići naprijed, već žele ostati čvrsto ukorijenjeni tu gdje jesu. I ježi ga, kad je tako.

    avatar

    21.03.2006. (15:25)    -   -   -   -  

  • She Devil

    @zmajka, bravo za tvoju Najdražu i, naravno, one koji su je napravili i odgojili!

    avatar

    21.03.2006. (16:09)    -   -   -   -  

  • um

    Ne bi smjelo biti nedodirljivih. Trebali bismo se ogledati u drugima.

    avatar

    22.03.2006. (11:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...