Komentari

dvs.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • baca iva

    Dugo sam razmišljao zašto su tvoji blogovi skoro bez komentara, a zapravo je jasno: ti držiš "homiliju" kojoj nema pogovora. Ne zato što se niko nebi usudio (kao u crkvi) protusloviti, nego što je to jednostavno tako kako pišeš. Tu se samo može reći: Amen! Svejedno mislim da bi, obzirom na tvoju intenciju, bilo dobro, kad bi čitateljima dao povoda za diskusiju, kad bi ti diskurirao s njima. Ovo je samo moja skromna sugestija. I ja pišem blogove s vjerskom tematikom, ali malo drugačije. Pogledaj. Želim ti lijepu nedjelju i puno te pozdravljam!

    avatar

    26.03.2006. (03:26)    -   -   -   -  

  • Godblessyou

    I ja sam dugo mislio da se radi o blogovima koje autor piše za svaki dan, dok nisam otkrio da se radi o poglavljima knjige Sloboda za ljubav - Ignacijanske duhovne vježbe... U svakom slučaju veoma poticajno za svakodnevni život. Zašto nema komentara? I sam sam se pitao. Možda zbog svetog nemira koji u nama stvara, pa se trudimo da od njega pobjegnemo... Taj sveti nemir nije lako izdržati...

    avatar

    30.03.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  • palotinci

    @baca iva: ovaj blog nije za siru publiku i tekstovi su davno napisanu u knjizi "Sloboda za ljubav" Blog je tu zato da onima koji meditiraju svaki dan na ove tekstove pruži priliku diskutirati o plodovima meditacije. Ali evo ta prilika se ne koristi u onoj mjeri koju sam očekivao... ali ja ne prestajem "kopi-pejstati" ;)

    avatar

    30.03.2006. (19:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...