Komentari

makm1.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • s.e.D.a.m.

    Neki ljudi ce uvijek zivjeti u zabuni. Nekima mozes nesto objasnjavati kako hoces ali oni nece nista naucit ako nezele. Pusti ih nek si briju... pa sam is rekao da si i ti u to vjerovao...Ali to sto si napisao o astrofizici je vrlo zanimljivo. Neslazem se sa svime naravno, ali svakako su to zanimljive teorije. Od kud uzimas informacije? Iz one knjige? Mislim da sam ju vec negdje vidio.. Jel to mozda knjiga iz fizike? ma sigurno nije...

    avatar

    19.03.2006. (19:39)    -   -   -   -  

  • beznačajni

    ajde da budem iskren, dragi moj Fatoyo, htio sam nešto napisati o vjevericama i morskim kravama (LOL), ali sam se sjetio da ako napišem naslov Giancoli, da buš napokon pročitao moj post i ne napisao odgovor zasnovan samo na naslovu- citiram "što je slika bez boje?" "pa crno bijela..."

    avatar

    20.03.2006. (11:26)    -   -   -   -  

  • s.e.D.a.m.

    Gle. Ak SLUCAJNO (ali fakat slucajno, jer sumnjam) nisi skuzio, sa tom slikom sam se salio. Procitao sam cijeli post, uvijek citam sve sto napises! Skuzio sam i o cemu se zapravo radi u toj prici (sto je slika....) iako to nitko vjerojatno nije primjetio, jer nisu komentirali. pozdrav! (Nadam se da ces ovo procitat iako vec imas noviji post)

    avatar

    20.03.2006. (18:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...