Komentari

zmajkovito.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • BW

    Ne treba nikoga osuđivati sve se to može i nama desiti,život je nepredvidljiv...Ajmo Rijeka..Rijeka....Rijeeeka!!!pusa tebi.

    avatar

    18.03.2006. (21:03)    -   -   -   -  

  • Teuta i Morski

    zivot zna biti okrutan. no u svakom od nas je vjerovatno ugradjen neki obrambeni cimbenik koji kaze da se to uvijek desava nekom drugom ako imamo srecu da ne spadamo medju te druge, mozda do sutra. isti taj obrambeni mehanizam cini nam zivot ugodnijim utoliko sto pored mnogih problema prolazimo na nacin da ih ne registriramo za duzi period. kuda bi stigli kad bi pored vlastitih briga vodili racuna i o tudjim brigama. okrutno no istinito...kada vidim opru i svu onu gomilu njenih gostiju kako se ponasaju neshvatjivo nasem poimanju jednostavno okrenem dalje...zbog rijeke sam se od vatrenog navijaca pretvorio u mrzitelja nogometa na svim razinama, cak i reprezentativnim a kako i zasto u postu "zasto mrzim nogomet"...pusa zelena

    avatar

    18.03.2006. (21:14)    -   -   -   -  

  • Forza Fiume

    Svaka priča ima dvije strane medalje,a ako neznam obje strane,uvijek smatram da treba biti uviđavan.Rijeka me duboko razočarala,dobiti gol u 91minuti,to samo ona može,a sumnja se da je i prodala utakmicu?Laka ti noć ili dobro jutro!

    avatar

    18.03.2006. (23:36)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Da ne dobijem dvije plaće isključili bi mi telefon(internet), struju i prijetili raznim tužbama. Sestra mi radi u Haludovu i sad me prosi novac jer nisu dugo dobili plaću. Nisam bio nikad neki navijač, ali znao sam doć na stijene Kantride. Inače draži su mi 'mali' sportovi, ali od sponzora i grada nama idu tek mrvice. Pozdraw

    avatar

    19.03.2006. (00:38)    -   -   -   -  

  • kućanica

    ja sam jednu plaću udaljena od siromaštva.....a navijam za hajduk reda radi.....dosadan mi je nogomet...

    avatar

    19.03.2006. (12:22)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    I, na kraju, 1:1! Što se tiče ezoterike u Opatiji, prije nekoliko godina je bilo puuuno bolje...Ove godine nisam bila jer sam ostala lani i preklani razočarana! Veliki pozdrav ti šaljem sa sunčane Drenove na sunčano Krnjevo!

    avatar

    19.03.2006. (13:05)    -   -   -   -  

  • ssa

    Neriješeno. That's so sad!

    avatar

    19.03.2006. (17:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...