Eh, sad.. iznutrice su mi dobre kao i mahune, a mahune mi nisu dobre. Kad prolazim kraj mesnog odjela u KTC-u.. ah.. uvijek otvorim nosnice i divim se mirisu kobasica i šunkica.. ah, ah.. osjećam ih.. i sad.. divno.. Ali.. sama riječi iznutrice.. me.. asocira na.. iznutrice.. bljak. Možda da mi ti to pripremiš, možda bi bilo fino ;) hehe
19.03.2006. (13:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fakat je riječ bljaki... možda da se izmisli neka nova... hm... ali kaj je bljaki u riječi mahuna ??? ma da probaš ne bi ni skužila. stvarno je njami jelo...
p.s. po kućama kuham svaki treći ponedjeljak u mjesecu, pa sad, hm, zovi :-))
19.03.2006. (14:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
z.l.e.v.A.n.k.a.
Eh, sad.. iznutrice su mi dobre kao i mahune, a mahune mi nisu dobre. Kad prolazim kraj mesnog odjela u KTC-u.. ah.. uvijek otvorim nosnice i divim se mirisu kobasica i šunkica.. ah, ah.. osjećam ih.. i sad.. divno.. Ali.. sama riječi iznutrice.. me.. asocira na.. iznutrice.. bljak. Možda da mi ti to pripremiš, možda bi bilo fino ;) hehe
19.03.2006. (13:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gourmet
fakat je riječ bljaki... možda da se izmisli neka nova... hm... ali kaj je bljaki u riječi mahuna ??? ma da probaš ne bi ni skužila. stvarno je njami jelo... p.s. po kućama kuham svaki treći ponedjeljak u mjesecu, pa sad, hm, zovi :-))
19.03.2006. (14:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...