Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (47)

Marketing


  • MALO

    malo su vas pobili malo MALO

    avatar

    17.03.2006. (23:36)    -   -   -   -  

  • ovakvima sam se ja Ustasa najebo majki smrdljivi oni neokupani balijski.Jooooo,joooooo jake vojske jaooooo ,hala hegbet e sta vas je moj garonja pozobo majkuli vam jebem i jopet ce ak bog da.Ajmo balije halllaaaa hegber hahhahhahha tvrd orah picku maternu.

    avatar

    18.03.2006. (09:16)    -   -   -   -  

  • Carl del ponde jebemo ti mater mi Ustase proji nas se.

    avatar

    18.03.2006. (09:17)    -   -   -   -  

  • 84

    Koliko je ustaša ostalo u pajić polju neka ostane tajna rićica gračanica humac trnovaća neka ostane tajna garonja zna hehheeh

    avatar

    18.03.2006. (11:04)    -   -   -   -  

  • TURCIN, ZICA, ZIVJELA SREBRENICA

    avatar

    18.03.2006. (11:16)    -   -   -   -  

  • Molim autora da ne briše ove komentare, neka se vidi da budala i zla ima podjednako i na jednoj i na drugoj strani!

    avatar

    18.03.2006. (11:35)    -   -   -   -  

  • Veseli Bosanac

    Evo malo za salu: Ode Slobo kod Alije i Franje nebil opet napravili sranje; Druze Tito na onome svijetu eto Slobe nosi ti stafetu! Sta velite, ha?

    avatar

    18.03.2006. (16:23)    -   -   -   -  

  • ala ove balije su pravog furcata uhvatili poslije pada Bugojna pa navalise nebili uzeli Uskoplje ali se zajebase i najebase.Neka vam Uskoplje ostane za sjecanje kako je Bugojno palo u vase ruke igrom politike i izdaje.Ajmo balije halaaaa hegber buahhhahhahhhaaa nemozes proci jer ovde brani Ustasa.Ajmo sedma muslimanska hehhehehhehe pribrojavaj mrtve,nepali vam vise hala hegber.Joj jesam vas sapro,fino ih pustio na 20m pa onda rataratarata padaju mundosi ko kapi kise i za bosnu krvi svojom zemlju natopise.Druga bojna neprobojna.

    avatar

    18.03.2006. (18:00)    -   -   -   -  

  • Nema cime nisu napadali a sve ih ovi domaci huskali kuzis jer su domace balije digle ruke od nas pa su dovodili iz Zenice nekakve mundose.Smart UStasa bi oprezan svakog trenA.Razradenom ratnom taktikom,smart ustasa bi znao odprilike od kuda bi i koje je najpovoljnije mjesto da mu se priblizi balija.Tako je poznavajuc strategiju iskopo par kamuflirani rovova na takva mjesta i sklonio bi se na pravo mjesto i ceko.Jednog lijepog ljetnog suncanog dana smart ustasa osmatrajuc svojim dalekozorom primjeti malo povecu grupicu mundosa koji se kao neprimjetno,puzajuc pocese dopelavat mojem teritoriju.Dadnem znak svima da smo napadnuti i da niko nista nepokusava prije mogog odobrenja.Gledam ih sa 30 metara.Jedan se ustade u poluklececi stav i nanisani ''osu'' taman da ispali u kamufliran rov.B1 mi javlja na motorolu kako ga ima i zeli da ga raznese snajperom 21 mm sa optikom.J a kazem no on je moj.Mrud kojeg sam razvio je djelio mundosa samo 3metra mruda.Aktiviro sam ga,samo vidis bummmm a ono mundos po zraku leti.Potom dajem znak svima da prijemo u kontra.Bjeze balije jebli majku sve bacaju i naoruzanje i sve sto su imali.Poslije nakon 1 sata kad je sve utisalo sam vjesto sa svojima priso mjestu na kojemu su bili,pustog zavoja i krvi je bilo da nisam imao di stopu stavit a da ne nagazim.Pusaka ,municije sam naso da sam mogo opremit cjelu bojnu,uz to iskaznica armije bih i junaka koji su ostavljali i odjecu buuuaaaahhhahhhhahhaaaaa nemos proci sedma muslimanska jer ustasa ovde brani.Nasli smo i jednog mundosa koji se najvjerojatnije upuco sam pistoljem kad je vidio da je osto sam i da su ga ostavili onako ranjenog.Priko noci smo im rekli da doju po njega jer nezelimo da ostane tu smrdit I DA NECEMO PUCAT DOK GA BUDU IZVACILI.TAKO JE I BILO.ODVUKLI SU GA.

    avatar

    18.03.2006. (18:44)    -   -   -   -  

  • I ETO POSLI TAKVI PORAZA BI NAJVJEROJATNIJE UBIJALI ZAROBLJENIKE TA SLANA BALIJSKA VOJSKA

    avatar

    18.03.2006. (18:57)    -   -   -   -  

  • plavuša

    ovo je stvarno KATASTROFA, MISLIM NA GORE NAVEDENE KOMENTARE, stasu ovim ljudima pri rodenju izvadili mozak umjesto "sunecenja" ili kako se vec zove to rezanje...

    avatar

    18.03.2006. (22:19)    -   -   -   -  

  • Veseli Bosanac

    Jednog lijepog suncanog dana posla crvenkapica u sumu da nabere jagoda.... joooj ujo sto i ti imas smisla za pricu, vala bi se i onaj Andersen postidio.

    avatar

    18.03.2006. (23:18)    -   -   -   -  

  • KOKALO

    umjesto jagoda sretoh gomilu povaljanih ljiljana na ciganskim livadama ha ha ha jeboli vas krmak bajro

    avatar

    19.03.2006. (12:45)    -   -   -   -  

  • ALAHU EKSER.

    avatar

    19.03.2006. (15:45)    -   -   -   -  

  • crvenkapica

    EHEHHEH OVAJ JE ZAJEBO RAMBA hehehheh steta sto ga onaj svabo sto ga jebase u docu ne moze da razumije ni onaj tiho sto osta na vranici da samo znas kao su oni naletili na brud heheheh koliko placas da ti kazem kao su oni BRUDOVANI i OSUNECENI hehehheeheh rambo je za tebe nula

    avatar

    19.03.2006. (19:34)    -   -   -   -  

  • dd

    nešto mjerim da si bijo u blizini bruda od 30 metara otiso bi ti u picku materinu tako je i tomo s ploce se igro a sada pase travu cuj brud i 30 metara malo lazi bolje a ne nekome ko je bijo u ratu mozda ti u vrticu budu vjerovali

    avatar

    19.03.2006. (19:57)    -   -   -   -  

  • hehe vi ste stvarno radoznali.Evo posto sam ja specijalac da vam malo pojasnim stvar.Mrud se izraduje od celika u obliku polukruga sa nekoliko podjeljeni polja od tankog lima.U njega mozete natrpati svako raznog metalnog otpada i velicina komada zavisi od velicine mruda.Ako su veceg kapaciteta onda se mogu u njega nagurat,grifovi,kantarska jaja,macole a ako je manji onda se naguravaju sarafi,ekseri,kuglice ili kuglageri od automobila hehe.Razorna moc mu je da unistava sve oko sebe na 50 metara a to da nebi vas ostetio,morate mu nac dobar zaklon a potom i sam nesmis bit na otvorenom prilikom njegovog aktiviranja jer bi te mogo koji ekser dokacit.

    avatar

    19.03.2006. (20:28)    -   -   -   -  

  • jes brate idealno oruzje za pjesadiju

    avatar

    19.03.2006. (21:02)    -   -   -   -  

  • dolac

    znam za brud probali smo ga na Ploci oni hercegovci su kukali ko picke dobra stvar dolacani su zajebani bili

    avatar

    19.03.2006. (23:21)    -   -   -   -  

  • zamisli da te kantarsko jaje potkaci koje je dobilo ubrzanu putanju hehe,uz to grif koje vrtu u krug poput srpa ili nedo bog macola pajdo uffff.Ma zajeba vas ovaj,tako se prestavlja kao da je ratovo svami sa kantarskim jajima hehe,doduse nije se sliko nikad jer nije volio izigravat budalu pred kamerom kao neki heroji koje je camera potkacila tek po zavrsetku rata onako u dobrim kolima,poput novi mecki,jippova tipa ''pajero'' i slicni hehe.On je samo imo jednu specijalnu uniformu, na svom opasacu onako par kantarski jaja ,okacenu macolu a grif je imo za uhom i jednu potkapu hehe kad bi skini tu potkapu i onako ti se unese u facu ti jednostavno umres na licu mjesta.

    avatar

    20.03.2006. (09:28)    -   -   -   -  

  • de ne seri ti hercegovci nisu ni ratovali u Uskoplju,doduse bilo njih par koji su pobjegli drugi dan pa im mi prisikli put i iskefali ih i onda gibaj.Hercegovci su samo na glasu.Nemoj mi samo Tutine bojne dirat a ostali to je saka jada i na glasu onako kuzis.

    avatar

    20.03.2006. (09:33)    -   -   -   -  

  • (*-_*)

    Bošnjaci po 7 god. a Hrvatima kao da stavljaju kvadrat na ovo 7. nije to baš nimalo pošteno, ali upamtimo nije ovo jedini sud koji će suditi. Ako sud u Haagu smatra da je pravda zadovoljena, grdno se vara.

    avatar

    20.03.2006. (14:12)    -   -   -   -  

  • A koji će to sud još suditi, osim Haškog?

    avatar

    21.03.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • sudit ce vam bojovnici iz Cavoglava.

    avatar

    21.03.2006. (19:53)    -   -   -   -  

  • znas sto su dobili po 2 ili 3 god,zato jer se boje terorizma.Lako je hrvatu dat 25 godina jer znaju da im nepreijeti terorizam.Haski sud radi u svoju korist.Proci ce jos dugo vremena dok se hrvati ne probude a doci ce i ono doba kada ce hrvati pocet ubacivat svoje diverzantske skupine kao i 71-ve radi ustanka.Doci ce i vrijeme od kojeg nismo daleko ako se neko upito kada ce hrvati opet otet neki zrakoplov i izbavit zarobljene u hagu,sve ce to doc.

    avatar

    22.03.2006. (19:22)    -   -   -   -  

učitavam...