Komentari

enhu.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • nemiri

    ja čekam moju priču :)

    avatar

    18.03.2006. (00:14)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    nemiri, Athumanunh je nešto obećao, a to nije učinio?! Oprosti Athumanunhu, ali moraš ga ponekad i podsjetiti, čekam input i odmah to učinim :)

    avatar

    18.03.2006. (12:43)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    jel' borba pobjednička jača od ljubavi? ..znaš, kad čitam ove tvoje priče iz mitologije vidim da je sve uvijek isto kroz povijest...i sve relativno..i dobro i zlo i ljubav i mržnja i borba i mir i istina i laž i moć i podanici -uf nema mira :)

    avatar

    18.03.2006. (14:15)    -   -   -   -  

  • Luka_SA

    Svaka cast na blogu.Fenomenalan je.Pozdrav iz sarajeva

    avatar

    18.03.2006. (20:24)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    :) Athumanunh pozdravlja Luku i Sarajevo!:) Wolf, ništa od ljubavi jače nije! To što Ti nabrajaš jednostavno su ljudski osjećaji i odnosi među ljudima. Ti odnosi ponekad su nježni poput leptira, drugi put su razorni poput oluje, ponekad se dodiruju, ali gotovo nikada se ne razumiju, A Athumanunh pak ih u svojim promišljanjima doživljava i objašnjava na samo njemu svojstven način, vrijeme prolazi i mijenja se, a i ljudi se vremenom mijenjaju. Čovjek je najvrijednije i najbolje što bogovi stvoriše jer ako nestane čovjeka nestat će i bogova i Svemira beskonačnog. Nitko osim čovjeka, ni bogovi ni drugi živi stvorovi, nema privilegiju koja se zove 'snovi'. Bitka ima zastrašujuću divotu, a mir ima trajnu vrijednost, vjeruj Athumanunhu koji je tražeći mudrost i ljubav vidio vjekovni plamen smrti i uništenja. Zato Athumanunh korača kroz legende i davno prije zaboravljene mitologije i poput dječaka u kojem se čovjek budi, ili čovjeka u kojem još uvijek dječak živi, divi se tim ljudskim tajnama što tako dobro su u mitološkim pričama skrivene. Pusti neka ti Noć ukrade Dan i dopusti da Ti pokloni predivan San. Ništa od ljubavi jače nije i ništa od mira vrijednije nije. :) Što misliš Woolf, govori li Athumanunh nejasno?

    avatar

    18.03.2006. (21:19)    -   -   -   -  

  • Elektra design

    Sviđa mi se blog. Taman po mome ukusa. Imam i ja ponešto iz grčke mitologije, tako da imamo poveznicu ;) Pozdrav iz Istre :)

    avatar

    19.03.2006. (12:52)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    Ti govoriš jasno :) ali ako je ljubav najjača zašto ona ne vlada svijetom? Trebali smo već stvoriti raj, zar ne? :) Ja se slažem s tobom, obožavam mitove koje Ti odabiraš , a vjerujem da je vjera ono što nikada ne smijemo izgubiti. Vjeru u ljubav. Vjeru da svaka suza ima svoju svrhu, da se od svake suze rađa dio nepreglednog svemira, svemira koji nam poslije poklanja ljubav....i opet :)

    avatar

    19.03.2006. (17:56)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    :) Woolf, gledaj, radost uvijek traži tugu, a tuga uvijek pronađe radost, čovjek i Svemir su jedno te isto, a dijete uvijek postane čovjek, a dio u čovjeku zauvijek ostaje dječji. Budi Ti meni dobro i ne brini, pusti neka Ti Noć urade Dan, a Zvijezde neka Ti poklone san. Ti samo slijedi ritam svoga srca i slušaj govor duše, pronaći ćeš sigurno to što tražiš. :)

    avatar

    20.03.2006. (20:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...