Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • teuta

    E, baš mi je drago što si spomenula maslinovo ulje...to ulje je zaista čarobno. Naravno, lijepo od tebe što smo saznali i druge korisne stvari od tebe. Pusa i topli pozdrav. Cmokkkk.

    avatar

    17.03.2006. (19:59)    -   -   -   -  

  • Svea

    Jedva sam dočekala novi post! ;) Da ti budem iskrena ne čitam sastav krema jer ih kupujem prema savjetu dermatologice koja je izborom kremica za moju kožu napravila čudo. Još uvijek sam na Diacnealu i Roc-u, pa nakon toga ide Environ C boost, a onda kad dođe sunce (a i kad ja krenem više boraviti vani sa malom) planiram uzeti neku Avene-ovu kremicu sa SPF-om.

    avatar

    17.03.2006. (20:40)    -   -   -   -  

  • jja

    D.D: imas neki link na Diacneal? Ne znam tu firmu...

    avatar

    17.03.2006. (22:03)    -   -   -   -  

  • teuta

    E, da....lijepo si to navela u komentaru kod mene. Tako se zaista čini da je u stvarnosti. Iako ja sam potpuno protiv toga...takvog razmišljanja i držim se uvijek nekako onog što ja smatram ispravnim. Ipak volim razmišljati svojom glavom...bez obzira na sve. Ali, činjenica jeste da toga ima u životu što si navela, sve više i više, nažalost. Pusa i ugodan ti vikend, slatkice. Cmokkkkk.

    avatar

    18.03.2006. (12:13)    -   -   -   -  

  • lolina

    meni je ženska u martimexu htjela prodati neku kremu sa "hormonom sreće" uhhh umrla sam od smijeha... ja sam uvjerena da svježinu kože ne možeš postiči kremama već nečim drugim, a ako je koža svježa ni bore ne izgledaju strašno

    avatar

    18.03.2006. (12:17)    -   -   -   -  

  • Valgar displej ov pavr

    Mislim da bi nam najveći magistri kemije mogli satima govoriti o tome što je sve u kremama i ostalim preparatima, ali kada bi nam rekli to jednostavnim riječima, mi bi se smrzli!!!

    avatar

    18.03.2006. (14:42)    -   -   -   -  

  • jja

    Lolina pa vidis da je krema djelovala odmah te spopao smijeh he,he. Draga Vulgar upravo ovo sto opisujes (imam doma nekoga tko mi to objasni jednostavnim rijecima) me i navelo da se malo detaljnije pozabavim kozmetikom

    avatar

    18.03.2006. (14:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...