Komentari

cartmann.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Web Testing options !

    Kasno...:(

    avatar

    17.03.2006. (19:16)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Tko zna, mozda i nije. Ali ostajem pri svom stavu da se ne bih upustao u trgovinu, djeluje kao cisti zicer, a takvi su najgori. :)

    avatar

    17.03.2006. (20:41)    -   -   -   -  

  • Finanza

    upravo tako, i kod nas postoji vec tri godine prica o pruzimanju najvece farmaceutike, pa evo i dan danas predstavlja "zicer"... :) Cartmann, bio si u pravu za TMR, i verovao ili ne - poslusao sam delimicno tebe i delimicno svoju savest :) i nisam se upustio u tu pricu... pojacao sam IIP i poslednjih dana sam jako dobro nagradjen za to... Life is a beach

    avatar

    18.03.2006. (08:57)    -   -   -   -  

  • špekulant

    Još nije kasno, ide druga ponuda. Možda uletiti na neku korekciju. Obzirom da je Čović odbio, a cijena nije zveknula čisti zicer za zaradu, još barem 5%

    avatar

    18.03.2006. (15:16)    -   -   -   -  

  • unutarnji poslovi

    E jebi ga...kaj bi ti da ti čisti insiderski pick potpiše čovo?...i potvrdi štambiljem,a s druge strane se "kockaš" sa guglom!?Iz krajnosti u krajnost...

    avatar

    18.03.2006. (15:25)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    @Finanza: sjecam se hemofarma jos prije par godina, ali nije bilo sredstava, a ni hrbrosti ista pokusati. Iako, afair, hemofarm je prije 4-5 mjeseci bio ispod 6k dinara, nedavno je presao 9k dinara. p.s. ako mene slusas crno ti se pise. :)) posljednjih dana sam bio zaokupljen nekim drugim stvarima, ne sjecam se sto sam predlozio za TMR (mislim hold ili short), vidim da je tu oko 3.9, nesto veci volume, teh. pokazuje oversold. Priznajem da nemam ideju sto bi moglo biti s njim. Ni ja osobno ne vjerujem da ce Pliva biti prodana, vec da ce poneki insider i bliski mu "rodijak" zaraditi na ovoj prici o preuzimanju, ali nista veliko. To je moje osobno misljenje bez ikakvih povlastenih podataka. Ja nisam usao u taj trade, afaik, moj stari jeste u utorak ujutro i koliko znam nije izisao.

    avatar

    18.03.2006. (16:39)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    @špekulant: kako sam odgovorio i Felixu, mozda i nije kasno. Svi znamo čitati i pročitali smo da je Čović rekao kako je ponuda "neatraktivna", te mislim da nam svima to zvuči kao poziv na cjenkanje Actavisu tj. izravno receno "malo je, ponudite vise". To jasno kazuje da bi cijena mogla porasti, ali tko zna sto ce biti. Po mom misljenju to nije zicer ko sto na prvi pogled izgleda, ali....Da imam visak novca, usao bi u Plivu.

    avatar

    18.03.2006. (16:45)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    @UP: Koliko znam, Čovo je iz Karakašice pokraj Sinja, a Karakašica je dio područja koji se naziva Čovići. Ipak, mislim da njih dvoje nisu povezani. :) Šalim se, ali ti konstatacija drži vodu i moram priznati da sve češće razmišljam o tome da (još) veći dio portfelja prešaltam na domaće tržište i krenem trgovati povlačeći moćnike za rukav u potrazi za kvalitetnim informacijama o tome tko kome čuva leđa, tko za koga lobira i zašto.

    avatar

    18.03.2006. (16:55)    -   -   -   -  

  • Finanza

    howdy neighbor... ajde da se medjusobno ne pisemo na Tvom blogu ovako nepovezano, tipa Pliva Actavis TMR ovo ono... ja sam Ti jednom pustio direct mail putem SiCG foruma, ali to izgleda nije radilo... pa Te pozivam da pises na the.finanza@gmail.com ... unapred hvala

    avatar

    19.03.2006. (15:30)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    @Finanza: imam aktiviran private na forumu, a i trebao je prosljediti na cartmann@hi.t-com.hr, ne znam zasto nije. Kod financijskih tema preferiram javno dopisivanje jer se nerijetko iz (tudjih) komentara moze vise doznati i nauciti nego iz samih postova.

    avatar

    20.03.2006. (14:03)    -   -   -   -  

  • Finanza

    slažem se za javno dopisivanje, ako Tebi ne smeta zbog mijesanja tema... pozdrav

    avatar

    20.03.2006. (16:05)    -   -   -   -  

  • Mr. Blue

    Ne znam da li ste vidjeli: http://finance.google.com. Na prvi pogled mi se cini vrlo inovativno, informativno i pregledno. Odlicne ideje pretvorene u korisnu funkcionalnost.

    avatar

    21.03.2006. (14:48)    -   -   -   -  

  • pero

    meni se na prvi pogled sviđa finance.google...naviknuo sam se na yahoov ali mislim da ovaj ni po čemu ne zaostaje....a i ima ljepše grafove :)

    avatar

    21.03.2006. (23:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...