Komentari

isil.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • SVIJET OKO NAS

    dobro jutro srećo,a eto tebi je stvarno burno, a i bolje se zaokupiti nečim i ne misliti puno o stvarima koje nas bole!Divno da ćeš si lijepo staviti noktiće i ja ih si spremam staviti, meni je to jako lijepo!Pozdravljam te puno i želim lijepi dan!Pusa!

    avatar

    17.03.2006. (09:33)    -   -   -   -  

  • vakuum

    smijem se.. i ja na boku :))

    avatar

    17.03.2006. (10:00)    -   -   -   -  

  • tija

    znaš šta zinila sam kad sam pročitala post. jeboteeee... ja spavam na desnom boku....i ujutro sam slomljena,al sad sam uvalila taktiku mom desnom boku, tako zaspem jer ne znam drugačije,a onda valjda više mi je više iz guzice do mozga došlo da se okrenem i onda sam na livom boku.tako da sam invalid kad se probudim! :)))) ccc...a šta se tiče šminkanja i tih gluposti.... imam 20 i nešto laktova, to stvarno volim... i imam ok nokte....sa sjenilima i nisam nešto...možda 10-tak,al torbiceeeeeee di me nađe.. ženooooo..blago ludima stvarno, Djole je kralj!!!! imam poseban odmar za njih.svaku plaću ,al ama baš svaku plaću bi kupovala najmanje 2-3 torbice, mislim znam da nisam normalna,ajde sad sam se malo opametila, pa sam prestala kupovat, sad sam se bacila na obuću, cipeleee...ma idem ja ća sa ovog bloga, dok ti ne otkrijem još jednu svoju bolest.

    avatar

    17.03.2006. (10:16)    -   -   -   -  

  • silmarien

    livi bok...definitivno...na leđima san se dovoljno naspavala u trudnoći..-e to me ubilo :)) a torbice-ajme ne pitaj-a nijednu ne koristin jer mi ni pola stvari ne stane u njih nego sportski ruksak-onako manjih dimenzija i to je to..nismo mi žene normalne što se tih stvari tiće..žali bože šoldov koji su na ta sranja potrošeni :)))

    avatar

    17.03.2006. (10:42)    -   -   -   -  

  • ex nexu

    a ja sam ko bebica u 11 zaspo. a spavam ko mrtvac(znaš onaj položaj na filmovima, ocrtan kredom oko mrtvog tjela)!hehe Evo tebi jedan :) i ugodan vikand ti želim...

    avatar

    17.03.2006. (13:27)    -   -   -   -  

  • Điđibaje

    I ja gomilam jebene torbice...može đoranac?

    avatar

    17.03.2006. (13:56)    -   -   -   -  

  • *Ohana*

    Ja mislim da je jedna recenica u tvom postu vrlo znakovita i da ona sadrzi odgovor:"Stvari koje mi trebaju imam malo ili čak i nemam ali zato imam hrpu ovakvih nepotrebnih gluposti, svih boja, uzoraka, oblika i motiva." To radis; gomilas spredno, ne stignes bitno. Razmisljas o pozama u spavanju a ne zasto ne spavas...Pises o desetom, a ne o onome sto bi stvarno htjela... Eskivaza bitnog. Bit' ce da se trazis. Bit' ce da jos nije vrijeme za neka suocavanja... Ali, trazis odgovore i samim tim- na dobrom si putu! Ja ti drzim fige! PS: Sigurna si da ces staviti nokte? Znas li da ces svaka cca dva tjedna morati na stelung? Vidjela si kako ce to izgledati jednom kad odustanes? Znam, divni su, ali... Imala sam ih dva put; u Dominikani je ugradnja 10, a popravci 3,5 $ pa da necu! No, kad sam odustala, mojim noktima trebalo je pola godine da dodju na sebe; izgledalo je tako da sam skrivala ruke! Nikad vise!

    avatar

    17.03.2006. (16:08)    -   -   -   -  

  • Here To Stay

    daj nemoj alonsa, reci raikkonen :)).

    avatar

    17.03.2006. (16:47)    -   -   -   -  

  • Here To Stay

    ja zaspem na boku ili potrbuške ali se uvijek budim na leđima ležeći. i ja isto tako pregledam sve serije i filmove pa onda po noći reprize

    avatar

    17.03.2006. (16:48)    -   -   -   -  

  • Here To Stay

    sa onolko lakova za nokte možeš lijepo iskombinirat razne šare po noktima... hehe to sam radio nekim curama u srednjoj ono valjda imam smisla za to :))

    avatar

    17.03.2006. (16:49)    -   -   -   -  

  • Here To Stay

    ja rijetko razmišljam, najčešće pjevušim. e da nokti daj stavi si onaj kao dijamantić ako možeš to je ful jebeno. e jesam možda među ovih par komentara spomenuo kako vilim vidjeti ženu sa lijepo uređenim noktima :))

    avatar

    17.03.2006. (16:51)    -   -   -   -  

  • *Ohana*

    Drz' se mali! Nek' ti faza Cvilidrete prodje cim prije; isfuraj je do kraja i onda naprej, u nova iskustva, pobjede i poraze; sve nam to treba jednako! To nas radi onime sto jesmo! Poslije oluje sunce, pa opet oluja, pa sunce, pa... Da nije tako- pokrepali bi od dosade! ;) Kad shvatis da se sunca i oblaci izmjenjuju, postanes 'posmatrac'; to je vjestina koju ti od srca zelim! I da, van iz gajbe! Cim vise van, u prirodu, na zrak! Sunchi ti suncani!

    avatar

    17.03.2006. (17:48)    -   -   -   -  

  • Morgana

    Dobra večer, Mjeseče. Kako si? Liječiš li tugu odvlačenjem pažnje? Svi kažu da je tako najbolje... ali to ne vrijedi za sve. Ja već mjesecima ne izlazim... nemam volje pretvarati se da sam radosna (čak ni za prijatelje - ružno od mene). I kroz tu tugu koja nam se dogodi možemo puno naučiti o sebi, shvatiti svoje pogreške, i rasti iz toga. Ne razmišljaj o tome što je on pogriješio, to nije važno. Ljude ne možemo promijeniti, već samo - prihvatiti. Budi tužna i plači ako osjećaš da ćeš se tako osjećati bolje. Šaljem ti zagrljaj koji ništa ne riješava, ali opet pomaže... i navijam za tebe.

    avatar

    17.03.2006. (20:58)    -   -   -   -  

  • skladateljica snova

    Ma vidim da ti je ipak malo bolje...i meni je....sve će biti o.k., kako volim reći, i za mene će svijet opet biti lopta šarena, i za tebe....ne može uvijek biti oblačno i sunce ima svoju moć! Ostavljam ti osmjehe:))

    avatar

    17.03.2006. (22:43)    -   -   -   -  

  • Isil

    @ Morgana.posalji mi mail ako hoces, nekada je lakse razgovarati sa strancima pogotovo ako vidis da je netko u slicnoj situaciji. iskreno se nadam da si dobro. mislila sam si po proslom komentaru da nes ne stima i kod tebe ali nisi linkana a nisam te mogla ni naci. voljela bi da ne razmisljam o svemu tome ali razmisljam nazalost. a tebi hvala na zagrljaju i da pomaze iako je virtualni. saljem ti zagrljaj. drzi se

    avatar

    18.03.2006. (09:18)    -   -   -   -  

  • sjena sjete

    eh, srecice, kad bi kupovala samo ono sto ti je potrebno a zapostavila sve te neke male "gluposti" i "ludosti" ne bi zena bila... sve smo ti mi iste i svaka ima neku svoju nepotrebnu ali srcu dragu slabost... i ja ti volim tasne i imam ih mali milion... grlim te puno i raduje me sto primjecujem da si makar zrnce jedno manje tuzna... pusica sto...

    avatar

    18.03.2006. (09:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...