Komentari

hal9000.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • cigo

    I ja bi se isprico obitelji da sam im krknuo clana. Sta mislite od kud sva ta ubojstva u haaskom zatvoru? Ko je zadnji stigo tamo? Ko fol se predo...

    avatar

    17.03.2006. (13:45)    -   -   -   -  

  • balkanski špijun

    Ma mislim da nama i nije važno tko je kome dao ili nije saučešće nego da je to vijest na rtv već nekoliko dana da se izbjegne forsiranje nekih pitanja koja su postala aktualna zadnjih dana...trihinela,salmonela,ptičja gripa,sloba...jebi ga sve samo ne ono što nas jebe,a to je tko nije šta radio ,a trebao je,a znamo dobro tko kontrolira medije kod nas.Mislim,da li je normalno da poklonimo pet puta više pažnje slobinoj smrti i onom što ide oko nje nego u srbiji..

    avatar

    17.03.2006. (21:34)    -   -   -   -  

  • kktz

    kult licnosti je poceo sa titom, desnica ga je samo prilagodila svojim interesima i nekaznjenoj pljacki koju su nazvali "privatizacija". u pravu si, mi kao narod jos nismo odrasli i uvijek trazimo taticu (drzavu, partiju, oca nacije, europu, bilo kojeg vodju) da nas spasi. a posljedice su sve gore i gore. tek kad shvatimo da smo sami odgovorni za sebe, a da su paraziti paraziti koji zive na nasem osjecaju nemoci, mozemo govorit o nekim stvarnim promjenama.

    avatar

    18.03.2006. (16:08)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Kktz, nisam ja zagovornik parlamentarne demokracije, jer je to najveća prevara, ali raditi kult ličnosti od ljudi koji su obični prevaranti je zaista neukusno. Gotovina hrvatina, Gotovina izražava sućut balkanskom krvniku - to je prije svega loš ukus! 25 000 djece dnevno na svijetu umre od gladi, a Gotovina izrazi sućut Miloševićevoj obitelji. To je gnjusno, a mi Hrvati smo očito debilan narod!

    avatar

    19.03.2006. (17:21)    -   -   -   -  

  • POLITIČKE RASPRAVE

    Gotovina se ponio ko da mu je slobo bio za stvarno časni protivnik a ne pokvareni, poremećeni ubojica koji nije nikada osjetio potrebu za sućuti prema svojim žrtvama..sjetimo se samo njegovih cirkuskih i odioznih predstava u Haagu,kad je rekao svjedoku tužitelja da su u laži kratke noge..slobo nije bio čovjek, on je bio zvijer u ljudskom obličju

    avatar

    19.03.2006. (19:06)    -   -   -   -  

  • kktz

    nema beda hal, al mene vise nista kod domace nacionalisticke mafije ne moze iznenaditi. ionako svi znaju da rade u suradnji sa srpskom. cinjenica je da je upravo njih najvise strah europe, heh. vecina nas uskoro ionako nece vise imati sta izgubiti, a sve tako "demokratski", s europom ili bez nje. nacionalisti okrase naciju, i tu i tamo. zasto bi onda imali sucuti prema ikome osim sebi slicnima?

    avatar

    19.03.2006. (20:48)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Upravo tako. Normalno je da suouijećaju sa sebi sličnima, samo što je narod glup i ne uviđa da je to razlog, već guta neke vjerske bureke.

    avatar

    20.03.2006. (06:16)    -   -   -   -  

  • vedjak

    Da sam kojim slučajem imao priliku ( što je moja velika sreća da nisam) kao Gotovina, sigurno ne bih izrazio sućut. Zlikovci poput Miloševića takvo što ne zaslužuju! Itekako je taj cinik bio svjestan svega što je činio. Dopustili su mu to još veći cinici od njega.

    avatar

    23.03.2006. (22:52)    -   -   -   -  

  • USTAŠE-BANJA LUKA

    ON JE SVOJE JUNAŠTVO STEKAO KAD JE BILO NAJGORE I TO MU NITKO NE MOŽE ODUZETI...NEZNAM KOLIKO VAM JE GODINA ALI GDJE STE BILI KAD JE GRMILO DA SI SAD DAJETE ZA PRAVO DRŽATI PRODIKE?

    avatar

    01.04.2006. (01:34)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    On je svoje junaštvo stekao paleći crnačka sela u Africi za francuske franke. Jedan klik na tvoj blog otkriva svekoliku mizeriju tvoje nutrine (osobito glave)

    avatar

    05.04.2006. (10:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...