Komentari

zmajkovito.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Mima

    Sve pod kapom nebeskom ima svoje vrijeme, vrijeme plakanja i vrijeme smijanja, vrijeme rađanja i vrijeme umiranja................vrijeme pisanja blogova i vrijeme kad ih prestajemo pisati.......

    avatar

    16.03.2006. (11:10)    -   -   -   -  

  • Gali

    Ah...naići će netko drugi :)). Da te nasmije........

    avatar

    16.03.2006. (11:49)    -   -   -   -  

  • BW

    baš mi je žao zakaj ga nisi spriječila da ne ode,daj ga vrati..moli...šta misliš da je nama lako evo ja budem kući dobila nogu radi.....al nedam ja moje blogere,ti si tu prava osoba da ga probaš urazumiti tj.nagovoriti da se ne ugasi već da uzme malo lufta dok ga ne prođe..pusica tebi,i da znaš još jedan nam je otišao ali on nam piše samo to nije to kad nema komentara.

    avatar

    16.03.2006. (11:50)    -   -   -   -  

  • Forza Fiume

    Da budem iskren,ne poznajem tog blogera,sad sam svratio do njegovog bloga i vidio koju muziku voli(našlo bi se dosta toga po mom ukusu),ali eto žao mi je jer će tebi nedostajati.Lijepo te pozdravljam!

    avatar

    16.03.2006. (12:08)    -   -   -   -  

  • zmajka

    @BW: da, vidjela sam, malo me to i štrecnulo, ali čovjek ima pravo da uređuje svoj blog kako mu paše. Tko zna što njega zapravo muči.@Galadlier: to je otprilike i moj način gledanja na život općenito, ali ovaj će mi faliti; @mima:natjerat ćeš me da krenem danas razmišljati o smislu postojanja u ovom trenutku...ode onda i ja u prašinu; @ForzaF:tenkju

    avatar

    16.03.2006. (12:18)    -   -   -   -  

  • Spuky

    ... otišli su i meni neki dragi ljudi... još danas odem pogledati da se možda nisu vratili... jučer se jedan vratio...zato ...nikad ne znaš... pozdrav :)))

    avatar

    16.03.2006. (14:24)    -   -   -   -  

  • lazy daysleeper

    Hvala ti od srca. Ali zaista! :) Zadnje čemu bih se nadao je da ćeš mi posvetiti post. Tebi stvarno nemam što zamjeriti, vjerojatno si najobazrivija osoba što postoji na blogu! A Bellamy Brotherse obožavam, dobro si ti mene skužila kroz blog... Ako me nešto budeš trebala, imaš, tj. tvoja srećica ima moj mail. Želim sve najbolje tebi, tvojoj obitelji i prijateljima :)

    avatar

    16.03.2006. (16:05)    -   -   -   -  

  • kućanica

    bloganje je ovisnost ,pa će se i on vratit,vidićeš....ko može platit ovu zabavu...

    avatar

    16.03.2006. (18:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...