Komentari

caffebarvegos.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • irony

    pa kaj ti pišeš blog tak da bi ga neko čitao? hm... ja sam sretna kad nema nikoga... i kad nemam komentara... mislim da ću ovaj svoj obrisat i napravit novi... andreja je jako čudna... išla sam danas s njom na stanicu, i rekla mi je da se samnom nemože razgovarat... i nemogu nač ništa za slobodnu temu... i neda mi se učit gospodarstvo... ni poduzetništvo... ni vjerić... ni dioničarstvo... malo dugi komentar, al kaj očekuješ... nisam ti napisala ni jedan komentar već 2 mjeseca... kizz;)

    avatar

    15.03.2006. (19:04)    -   -   -   -  

  • I'm The besT daMn ThiNg XD

    ti si luda,i ruku cu skinut pa cemo se onda vidjet.pusssssssiiiiiiiiiiiiiiicccccccccccccccc

    avatar

    16.03.2006. (08:34)    -   -   -   -  

  • ...mala je dala..dora

    hej... prije sam čitala tvoj blog i bio mi je jedan od najbojih,stavrno, tak da nemoj misliti da je beskoristan jer je stvarno odličan...pozz:)

    avatar

    16.03.2006. (13:11)    -   -   -   -  

  • blondy

    Ej blacky!!! joooj bila sam sad na blogu od onog čovjeka, baš mi se ne sviđa nekaj. ma,ustvari-GROZNO JE! ej neću uzet ono sutra-neću sad napisat kaj jer mi je stvarno neugodno al ti ćeš skužit o čem se radi. fakat mi se neda to nosit. e sad kad sam i to rekla,ti se vjerojatno već otelila pa... idem ja sad malo švrljat dalje. ajd vidimo se, bye... he,he-sad si pomislila-A kaj neću dobit pusu??? ma nisam ja zaboravila nek te malo zekam. ajd pusnem te....

    avatar

    16.03.2006. (17:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...