Komentari

niniane.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • teuta

    E, medena....baš mi je drago što ti je odabranik tvog srca, dobio konačno pravi posao. A još mi je draže...što ćete se naći i valjda to i proslaviti u lijepoj i toploj atmosferi. Vama sigurno ne treba nikakav eliksir od Teute-vještice, ha ha. I znaš što? Ja sam ti završila srednju samo s peticama, nisam išla nit na maturu. Fakultet sam završila s krasnim ocjenma i na vrijeme.....A da li sam zobg toga dobila posao? Ma, kakvi!! Ali ja sam se snašla, radeći doma uglavnom vezana uz kompjutor. Pa ipak.....ima velike nepravde u svemu tome. Nek je vama sa srećom. Pusa i ugodan dan pa sve do jutra,predpostavljam, ha ha. Cmokić, medena.

    avatar

    15.03.2006. (15:39)    -   -   -   -  

  • ej yivaam...imala sam problema s netom...kisss....nedostajala si mi....

    avatar

    15.03.2006. (17:52)    -   -   -   -  

  • aibreann

    hey, baš mi je drago što je Joe našao posao. sama nisam još nikad radila niti tražila posao, kraj faksa jednostavno nemam vremena, a i imam sreću da živim u obitelji gdje su i mama i tata završili fakultet i zbog specifičnosti zanimanja rade na stabilnim radnim mjestima tako da nezaposlenost i njene posljedice nikad nisam osjetila na vlastitoj koži, ali oko sebe imam dosta prijateljica čiji su roditelji, starija braća i sestre nezaposleni. situacija je koliko znam najgora u Slavoniji i Dalmatinskoj Zagori, šanse za posao su minimalne, a dobro plaćeni posao je fantazija i prihvaća se bilo što da bi se preživjelo. zato Joeu želim sreću i neka uspije, a tebi šaljem pusu! ;o)

    avatar

    15.03.2006. (17:57)    -   -   -   -  

  • Thinking about...everything

    zas su ti sad tak sitna slova? tesko mi je citat... :'(

    avatar

    15.03.2006. (21:38)    -   -   -   -  

  • nepušačica

    helou! evo mene nakon kratke stanke. nevjerojatno kako život piše priče. o tome na mom blogu kad skupim hrabrosti. do tada uživaj u tom pronalaženju posla. ja i dalje tražim. pusa

    avatar

    15.03.2006. (22:38)    -   -   -   -  

  • niniane

    Ahm, iako nemam pasolutno ništa protiv anonimnih komentara, ipak bih više voljela da ne budu anonimni, tako da mogu odgovoriti na svaki, što nastojim činiti uvijek...

    avatar

    16.03.2006. (17:02)    -   -   -   -  

  • teuta

    Medena....e, tako to nekako spontano došlo između Zelenka i mene. Pa sad....otvorenija nisam smjela biti, ali i ovo je dovoljno, zar ne? Ma, uostalom....to je samo igra riječi....zašto se ne bi i malo zabavili na ovakav način, i to svi blogeri koji će to čitati. Zato smo i tu, zar ne? U biti, trebalo bi više takvih i sličnih ideja, da nam bude još zabavnije. Eto, medena moja. Nadam se da si mi dobro i da si se lijepo provela sa dragim, ha ha. Želim ti lijepi ostatak dana i veliki smiješak na tvom ličeku. Pusica slatkice. Cmokkkkk.

    avatar

    16.03.2006. (17:05)    -   -   -   -  

  • Cliff Burton

    Hvala ti legendo.Krećem u potragu za Irskom glazbu.Evo malo se špiciram na Until it sleeps.Što ti radiš.I sretno Joe na novom poslu.

    avatar

    16.03.2006. (18:02)    -   -   -   -  

  • Elias

    naći dobar posao je dosta teško..pogotovo bez škole..zato se nadam da ću i ja uskoro diplomirati.

    avatar

    16.03.2006. (19:12)    -   -   -   -  

  • Cliff Burton

    There are about 20 angels...... 10 of them are sleeping on their clowds, 9 areplaying with full force and one is reading this message here. send it to 20 friends you like, friends you love,me too, if you like me.. if you receive 5 it five times back, somebody will surprise you tomorrow, who loves you

    avatar

    16.03.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • teuta

    Nema problema medena moja. Sve je ok. Dapače, sviđa mi se ta porukica. Nadam se da si mi ti dobro pajkila i lijepo maštala? Ali ne samo to, ha ha. Ugodan ti dan želim, slatkice. Nek ti je stalno smiješak naličeku. Cmokić.

    avatar

    17.03.2006. (10:33)    -   -   -   -  

  • Cliff Burton

    lijepo je što je Joe našao posao.Danas je to teško.Neka vam je sa srećom.Uživajte azjedno.išćekivam još dobrih vijesti

    avatar

    17.03.2006. (11:01)    -   -   -   -  

  • teuta

    Slatkice moja....puno hvala što si mi napisala takooo krasni komentar. Znaš što ti sad mogu napisati u vezi toga? Svaka čast...jer si time probudila kod mene veoma veliku čežnju i uzbuđenje. I znaš zašto? Taj tko to hoće vidjeti...kao npr. ha....osjećam u tvojim riječima veliku strast...a to je takooo lijepo. Uh, mogu si zamisliti kako ti je bilo!! Jedan dobronamjeran prijedlog.....bila bi veoma uspješna da probaš nešto na svoj svojstven način....napisati neki takav post. Vidim u tebi veliki potencijal s kojim bi otopila i led. Evo, zaista ti se divim, prekrasno si to opisala. Pusa i veliki topli pozdrav, slatkice. Cmokkkk.

    avatar

    17.03.2006. (12:43)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bez brige, znam ti ja to što to znači spavati s nekim na uskoj postleji, ha ha. Ali sve ima svoje prednosti i mane, zar ne? I zaista bi bilo dobro da nešto takvo napišeš. Ozbiljno to mislim. Znaš se lijepo izražavati...mašte imaš....dakle sve što je potrebno stoji ti na raspolaganju. Puno ti sreće u tome slatkice. Cmokkkkk.

    avatar

    17.03.2006. (14:43)    -   -   -   -  

  • ::wosi::

    ej! ti si vjerojatno jedina osoba koja nije pomislila na porno kad je to pročitala... osim mene... ne znam jel bi se naljutil ali... ne znam, mislim da bi bilo previše intimno jer se to sad događa, drugo da sam izmislila priču... e da, sviđa mi se ova gore slika s kravicama...! pozdrrav!

    avatar

    17.03.2006. (15:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...