Komentari

zmajkovito.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Mima

    Ma ja mislim da će to sve biti: psi laju, karavana prolazi. Kao i sve drugo: malo će se dizati prašina, a onda će sve pasti u zaborav i doći će nešto drugo. A što ćemo, i javna glasila moraju od nečeg živjeti...Konačno, vrijeme je svemu najbolji sudac, pa tako i blogovima.

    avatar

    15.03.2006. (13:36)    -   -   -   -  

  • @pple

    Draga moja, mislim da bi ti trebala napisati neki dobar komentar za Dnevnik. Ja osobno mislim da je Blog jako dobra stvar za onoga tko ga zna iskoristiti u pametne svrhe. Eto , ja sam se odupirala dosta dugo i sada mi je drago da se ovdje nalazim jer srela nekoliko prekrsanih ljudi i nadam se da će ih biti još. Pa ako netko ima problem možda je ovo dobar način da se o tome progovori. Osim toga ne može mišljenje jedne osobe smetrati globalnim mišljenjem, iako nam se to često želi nametnuti i na taj način. Pišem ovo na pamet jer nisam gledala navedeni prilog - a do ta blogeri nemaju svoj život je glupost. Ja mislim da blogeri imaju jako bogat život i da to svoje bogatstvo žele s nekim podijeliti. Primi veliki zagrljaj.

    avatar

    15.03.2006. (13:47)    -   -   -   -  

  • SVIJET OKO NAS

    Srećo sad te samo pozdravljam a kasnije podveće te čitam jer ne stignem sad!Pusa!Pišem ti još kasnije!

    avatar

    15.03.2006. (15:02)    -   -   -   -  

  • Forza Fiume

    Ne bih rekao da ministarstvo uopće smije krojiti pravila na blogu,jer ako se to čuje u svijetu biti će to veliki udarac za Hrvatsku politiku,za slobodu izražavanja i za ljudska i građanska prava u Hrvatskoj.Lijepi pozdrav!

    avatar

    15.03.2006. (20:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...