Komentari

flop.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Monsoon

    mozda je slijedeca faza ekstrakcija pa prerada u bio-dizel! ili mozda u ulje za przenje krumpirica! Welcome to McCancer! :)))

    avatar

    15.03.2006. (01:59)    -   -   -   -  

  • marduk

    ljudskoj gluposti nema kraja, kaj se čudiš... ali ovo nije niš u usporedbi s zastrašujućim rezultatima ispitivanja u americi koji pokazuju da se svi tamošnji stanovnici (zvani ameri) godinama truju perchloratima (spojem nastalim iz raketnog goriva - http://tinyurl.com/k7da6)...

    avatar

    15.03.2006. (14:28)    -   -   -   -  

  • k.

    evo mene opet s vecernjim....ko je tamo lud...voda je zatrovana, a elektroprivreda demantira...

    avatar

    17.03.2006. (22:18)    -   -   -   -  

  • Thoughts dissected...

    ... stari... zamisli da je taj otpad završio u spalionici? :) ne vuci me za jezik jer ću smisliti još perverzniji scenarij, a čitajući Houellebecqa, vjeruj mi, tako nešto nije teško... :))))

    avatar

    17.03.2006. (23:01)    -   -   -   -  

  • Thoughts dissected...

    badavej... tvoja epopeja o biodizlu se svidjela još nekim mojim kolegama... jedan zahvaljujući tebi piše seminar na tu temu... očekuj se u popisu literature... :)

    avatar

    17.03.2006. (23:03)    -   -   -   -  

  • R.E.

    @k. - ne znam što bih rekao, odgovorni demantiraju jer znaju koliko se sranje dogodilo i maksimalno nastoje zavarati javnost da je zagađenje minimalno.. možda bih trebao pisati o sličnim kineskim PCB incidentima i posljedicama, pa da me počnu citirati i u vecernjem, ali ako uskoro ne objave nesto na tu temu, morati cu pisati i o tome.. dobro u svemu je što su temperature još uvijek vrlo niske pa se PCB ne otapa u vodi (stignu to još dobro skupiti, ali teško jer toga ulja sad ima svugdje, a najmanje na površini), a kada sunce uskoro zagrije evo ti "mandarina" na tržištu i PCB čarolije.. @revelation - ako im/mu nešto nije jasno uputi ih na mejl, pa da pojasnim.. eto ti medija i bloga, od anonimca do referentne točke za izučavanje alternativnog energenta, zaista sam počašćen saznanjem da će se r.e. blog pronaći u nečijim seminarskim referencama :))

    avatar

    18.03.2006. (12:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...