Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • buba mara

    jao!!! seka aleksić!!!??!!! :))) ludnica!!! sori, nakon ovog više ne mogu napisati kak su mi djeca zakon. presmiješan mi je tvoj obrat na kraju posta :)))) pussa!!

    avatar

    14.03.2006. (21:27)    -   -   -   -  

  • pegy

    Često čujem (a i pomislim) upravo to - kako su djeca iskrena i kako bi bilo super kad bi tako mogli biti i u odrasloj dobi. No, mislim da to baš i nije tako i da svako vrijeme nosi svoje. Povremeno biti dijete čak i u mojim godinama :)) je super, ali ne bi valjalo da stalno imam napade iskrenosti. :)) Zato, volim djecu i volim ih gledati i slušati, svjesna da takav možeš biti samo dok ne odrasteš. :))

    avatar

    14.03.2006. (21:43)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    ma Danijela je postala veće dijete od prave djece. očito je ušla u godine kad mora nešta sa sobom učiniti. samo zar joj nitko nije rekao da ovo što radi ne priliči niti njenim godinama niti osobnosti. morala sam o njoj :)...a djeca i njihova iskrenost? šta se tu ima reć osim da ih guštam slušati :-)...seka aleksić?, fuj

    avatar

    14.03.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  • Mali Princ

    Ja se bojim da i danas, sa svojih 28, tako cesto nastupam toliko preiskreno, bas kao dijete, i to onda kad ne bih trebao... Ucim se bit malo manje iskren jer mi se to obija o glavu...

    avatar

    14.03.2006. (23:09)    -   -   -   -  

  • Bespuća hrvatske zbiljnosti

    Katastrofa. To joj valjda starci slusaju doma... Takvi tulipani danas prvi imaju djecu.

    avatar

    15.03.2006. (07:13)    -   -   -   -  

  • sklblz

    Ne znam ko je Seka. Vjerojatno cajka. Fora je vjerojatno bila televizična. Nisam gledao. :)))))))

    avatar

    15.03.2006. (07:49)    -   -   -   -  

  • Friva

    Sviđa mi se ovi @reinin komentar jer sam baš tu večer u tom stilu komentirala njeno ponašanje. Mislim da je to to!

    avatar

    15.03.2006. (07:51)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    ako ti iskomentiram iskreno što mislim - reći ćeš mi da sam postala depresivna, znam :). naime, obožavam dječju spontanost i iskrenost i sama imam takve tendencije ponašanja - ali što sam starija to više uviđam da je iskrenost među odraslima prepreprePRECIJENJENA kategorija-jednostavno neisplativa. I to me žalosti :)

    avatar

    15.03.2006. (08:25)    -   -   -   -  

  • trill

    Znam biti bolno iskrena, to mi je valjda ostalo od djetinjstva :)) A one male, smješne dječje iskrenosti i logiku obožavam :)) Nikad mi toga dosta. Baš me zanima jel još netko takve stvari objavljivao kao knjigu ili imamo samo onu "Olovka piše srcem" :))

    avatar

    15.03.2006. (09:43)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    A kaj reći na ovo? inače Zuhru gledam, ali nju jednostano ne mogu probaviti pa ipak nisam...djeca jesu spontana i iskrena, isto koliko su i vrlo maštovita, i nisam sigurna da li bi roditelji te djevojčice bili iskreni za kamere kao ona, vjerujem da ne bi

    avatar

    15.03.2006. (10:41)    -   -   -   -  

  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    jema u nas svita ča puno lipo piva, ali ti obično budu na tv jednom u tri godine, e...

    avatar

    15.03.2006. (10:50)    -   -   -   -  

  • misteriozo

    pa kakva nam pjesma ide na euroviziju takva smo i država

    avatar

    15.03.2006. (21:27)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Tko je ta Seka? ;)) Što se tiče iskrenosti ja ponekad zaboravim koliko imam godina. Počesto zaboravim pa nastradam. Ali svejedno sam za što više iskrenosti. A koje su to fore bile kad smo bili klinci sa jedenjem kod nekog. Baš si me podsjetila. Uvijek mi je bio bed kod nekoga jesti. Nema toga kod današnje djece.

    avatar

    15.03.2006. (22:13)    -   -   -   -  

  • freestyler

    zna li netko u kojoj dobi izgubimo tu iskrenost .... uživaj ...:)))

    avatar

    15.03.2006. (22:52)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Bubamaro, djeca su stvarno zakon ;) @Pegy, da, svako vrijeme nosi svoje. iIja imam katkad potrebu biti djetinjasta i to ne mogu i ne želim promijeniti. A klince je užitak gledati i slušati ;)) @Reino, znaš, prvo mi je bilo simpatično to njezino djetinjanje, ali s vremenom sam došla do zaključka da je žena stvarno malo previše infantilna :) @Mali Prinče, iskrenost je zapravo krasna osobina, ali gle ti kamo nas taj svijet vodi, jednostavno moramo zatomiti tu iskrenost u određenim trenucima. Iz raznih razloga. @Speed, točno tako, starci slušaju, dijete odrasta uz to. @Sklblz, nisam ni ja znala tko je Seka i odmah sam pomislila - cajka, ali kažu mi danas (pitala ja neke) da je ona pjevačica zabavne glazbe, da to nije cajka. Hmmm...Kako god bilo... :( @ Woolfice, samo ti budi iskrena, zar sam ikad spočitavala nekome ako je bio u nekom raspoloženju? Pa što i da si depresivna? Samo opali po komentaru. A klinci...ma sjajni su! ;)

    avatar

    15.03.2006. (23:04)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Trill, ta iskrenost i logika, hi,hi, sjajno! A ne znam ima li još koja knjiga osim te. Bilo bi lijepo da postoji ili da se piše. @Zvjezdice, i ja mislim da roditelji ne bi baš bili tako iskreni ;) @xvii, jema,jema, slažem se :D @Misteriozo, nemam što dodati ;) @Blokche, Seka je navodno srpska pjevačica zabavne (?) glazbe. A ono s jelom...pa to sam i napisala jer ni meni nije jasno koja je to fora bila. A klinci danas, ma nema toga. @Freestyleru, izgubi se čak i prije nego nevinost ;)

    avatar

    15.03.2006. (23:09)    -   -   -   -  

  • izvornade

    "Djeca su takva; iskrena, spontana.". Kad bismo svi, kad odrastemo ostali iskreni i pošteni poput djece SVIJET BI BIO PREDIVAN!

    avatar

    16.03.2006. (09:32)    -   -   -   -  

  • Valgar displej ov pavr

    Eh, da ih samo možemo sačuvati od odrastanja i lošeg odgoja....A znaš kaj, sad si baš razmišljam, dobro da je i na S. ALeksić ostalo...Ima ih i puno gorih!!!!

    avatar

    16.03.2006. (14:17)    -   -   -   -  

  • alkion

    A olovka piše srcem. Ili kad volite, poput svakog djeteta, vi radite SRCEM... :)))

    avatar

    16.03.2006. (20:34)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    obožavam dječju iskrenost,mogli bi mi puno toga naučit od djece iako mislimo suprotno

    avatar

    18.03.2006. (10:02)    -   -   -   -  

  • pepe

    obožavam djecu i njihova iskrenost je zaista zlata vrijedna.Tako smo ja i moj rođak(mali je, ima tek 4 god) u moje babe htjeli užicati lovu za bombne.Ja kažem babi da nam treba 10 kn za odnit njegovoj mami,a on upadne:-Ne,treba nam za bombone.popizdla sam kad je to rekao.posjeti meeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pppppppplllllllllliiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!111

    avatar

    19.10.2006. (13:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...