Komentari

antunkauzljar.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • T. C.

    Pročitao sam taj post kod te cure i ništa loše nije napisala...ona je kao primjer navela svog frenda o kojem zna sigurno više nego ti, pa isto tako onda i zna zašto njegov život smatra prosječnim! I zašto misliš ako netko ima skupi auto i veliki stan sa jacuzziem da nije ni upola inteligentan i emocionalno jak kao onaj koji nema! Biti bogat i moći se priuštiti stvari koje te čine u jednu ruku sretnim ne znači da si lopov, idiot koji je sve to nasljedio ili stekao na ilegalan ili poluilegalan način! Nju napadaš, a ti generaliziraš stvari...! I vidim da voliš mudre izreke, pa evo ti onda jedna: "Nemir je nezadovoljsto, a nezadovoljstvo je prvi korak k napretku. Pokazite mi sasvim zadovoljna covjeka i pokazat cu vam neuspjeh."

    avatar

    19.03.2006. (14:07)    -   -   -   -  

  • antun.kauzljar

    T.C. Nije pošteno što mi stavljaš u usta riječi koje ja nisam izgovorio odnosno napisao. To da upolainteligentan ima skupi auto i veliki stan s jaccuzzijem napisao pisac posta koji ja komentiram u svom postu. Samo sma prenio njegove riječi i dodao da bogat čovjek ne znači da je i sretan. Ja nigdje nisam napisao da je bogat čovjek ujedno “lopov, idiot, koji je sve to naslijedio ili stekao ne ilegalan ili poluilegalan način”. To si ti napisao. I još nešto, ja ne napadam pisca posta koji komentiram samo temu njezinog posta objašnjavam na drugačiji način. Izrekom, koji si citirao ne opovrgavaš moje mišljenje, nego mišljenje pisca posta koji ja komentiram. Volim izreke, pa ću dodati još jednu: “Oči neće vidjeti ono što srce ne želi da vide.”

    avatar

    20.03.2006. (08:31)    -   -   -   -  

  • T. C.

    Ja ti ne stavljam u usta riječi koje nisi napisao, i to pisac posta nije rekao, jer sam post pročitao par puta, i sada sam išao provjeriti! Nigdje ne spominje da upola inteligentni ljudi imaju veliki stan...! Ovo si ti napisao, a to pisac, odnosno "piskinja" posta nije spominjala "Osoba , koja je došla iz drugog mjesta i ima veliki stan s jaccuzzijem i skupim autom a nije ni upola inteligentna ni emocionalno jaka kao oni koji se mire s prosječnošću, za pisca posta, je iskočila iz prosječnosti" Znači da si ti njoj stavljaš riječi u usta! Onda ovo "Najmanje se slažem s onim “kakav-takav muž (odnosno žena)”. Svi smo različiti. Neki ljepši drugi ružniji...", pa ona nije govorila o ljepoti, nego o mžu (ženi) kao osobi! I nebi se složio da su neki ljepši, a neki ružniji...to je sve stvar ukusa, pošto voliš izreke sigurno si čuo onu "Ljepota je u oku promatrača", pa onda neko može biti meni lijep, a tebi ne mora, a to ne znači niti da je lijep (zato što je meni lijep) niti da je ružan (zato što je tebi ružan)! A što se tiče za ove bogate ljude i ono što sam reka sorry, sada sam ponovo pročitao tvoj post i nisam to nigdje vidio što znači da sam i ja zaključivao iz nepostojeće..priznajem grešku! Sada nevezano za ovo; vidim da voliš mudre izreke, kao i ja, pa ti savjetujem da ih tražiš od R.W. Emersona, jer je to stvarno jako pametan čovjek! N.V. Peale kaže da je Emerson vjerovatno najinteligentniji čovjek koji je ikad živio u SAD-u! I još ti preporučam da pročitaš knjigu "Rođeni za uspjeh" od Colina Turnera...siguran sam da će ti se svidjeti...

    avatar

    26.03.2006. (16:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...