Komentari

oriovac.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • CFF

    Hvala na sudjelovanju posjeti naas upet u sljedecu nedjelju kad bude novo pitanje i kad bude objavljen odgovor na ovo pitanje i bit ce tablica s bodovima pa ce se viditi ko ima koliko bodova pozdrav iz VK!

    avatar

    13.03.2006. (15:21)    -   -   -   -  

  • Krco

    Svaka čast. Vidim ja da ste vi ozbiljno ušli u nastavak prvenstva.

    avatar

    13.03.2006. (21:58)    -   -   -   -  

  • lujza-čačinci

    jebote,pa gleam ja ove vaše postove od prije,i sa tekmi.i šteta što se neznamo od prije, jer sam, bio vjerojatno na svim tekmama na kojima ste bili i vi zadnjih 5g.a na varteksu ona slika di je upaljena baklja ,to sam je ja upalio.sam što sam ja bio i na tekmama manje važnosti.a i na rukomet.aj uživajte

    avatar

    14.03.2006. (01:24)    -   -   -   -  

  • Euro

    pozdrav svima iz Oriovca..Prije 20-tak godina sam imao priliku igrati par puta na vasem terenu..To jest igrao sam za Mladost iz Kricanova i uvijek smo vas pobjedjivali...Pogledaj malo arhivu kluba... Inace sam vec 18 godina u Njemackoj....Pozdravljam narocito Obitelji Kelemovic I Benic iz Oriovca....

    avatar

    14.03.2006. (08:34)    -   -   -   -  

  • BBB-Oriovac

    E moj Lujza, mi smo prvi put otišli kao picani prije 11 godina na Dinamovu utakmicu. Uz to smo 6 puta bili na Zagrebu (rukomet), nešto malo na Ciboni,a u Europi su BBB Oriovac bili sa Dinamom još u Bergamu (starija ekipa koja je išla još po cijeloj bivšoj Jugi),zatim u Newcastllu,Madridu (protiv Atletica),2 puta u Budimpešti,Zurihu,Švedskoj protiv Elfsborga i najmasovnije u Milanu-nas devetorica. Za jedno malo mjesto nije baš malo,zar ne?

    avatar

    14.03.2006. (08:37)    -   -   -   -  

  • lujza-čačinci

    ma ok.naravno dasam stariji da bi i ja išao po jugi i to.ima i ovdije starije ekipe kojima je dinamo sve u životu.i išli sa dinamom svuda.ja sad kažem za nas mlađe,zadnjih 5-6g smo vjerojatno bili na svim istim tekmama,sam se nismo znali.i to je šteta što se mi iz slavonije neznamo organizirat.ja sam uglavnom sa ekipom iz našica.znam neke iz osijeka i tak.ima nas pun kurac u slavoniji koji idemo na tekme a neznamo se.ja sam pokušavo,i još uvijek nastojim da organiziram slavonce.pa da svi zajedno na tekme idemo.kao nekad kad je vlak osijek-zagreb bio prepun boysa za neku važnu tekmu.

    avatar

    14.03.2006. (12:57)    -   -   -   -  

  • BBB-Oriovac

    Odavde na utakmice idu vlakom Vinkovci-Zagreb jer nije ista pruga.To ti je još jedan problem.A i mi "stariji" sada više volimo ići autima.Što ne znači da se ne možemo vidjeti u Zagrebu i popit koje pivo.

    avatar

    14.03.2006. (14:57)    -   -   -   -  

  • lujza ultranazi

    kak nebi popili pivo?pa moramo popit pivo u zg bemu na tekmi.sad ću nadam se ići na rijeku autom pa ak će te ići vidimo se.znam znam da nije pruga ista.ej i što se tiće tog vlaka daj mi reci kakva je veza vinkovci osijek.ak uopće ima.pošalji mi na mob poruku.da nemoram dolazit vamo stalno gleat jesi ostavio komentar.jer ti je nama sijebano ić vlakom jer nea poslje tekme vlak za osijek.tek ujtro u 7h.a za vk ima oko pol noći ak se nevaram.

    avatar

    15.03.2006. (02:46)    -   -   -   -  

  • jajo

    bilo bi dobro da napravite post i napišete nešta o toj starijoj ekipi koja je išla po jugi,koji su to sve bili neke doživljaje itd.da malo čujemo old school priča

    avatar

    16.03.2006. (17:02)    -   -   -   -  

  • X-Generation Online

    Hvala na pozdravima i podršci. Pozdrav iz Grada heroja!

    avatar

    16.03.2006. (23:30)    -   -   -   -  

  • BBB-Oriovac

    Brx,trebao si ljudima napisati da je ovo što svira na stranici himna našeg N.K. "Oriolika". Možda ne bi bilo loše da ga ju mogu i skinut.

    avatar

    17.03.2006. (08:06)    -   -   -   -  

  • BBB-Oriovac

    Čekao sam da "prenoći" na blogu,jer je postojala mogućnost da danas ne zasvira zbog tehničkih problema.Danas ipak svira,stavit ću onda i link!!

    avatar

    17.03.2006. (12:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...