Komentari

haziza.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • oneum

    pozdrav buntovniče! sviđa mi se tvoje pisannje o mnogobrojnim sranjima šta se događa na svitu a poglavito u hrvatskoj jer je svit pripun smeća i šminkera koji se idiotski prividno prave drugima nego šta jesu,ali jebiga taki je život..volin teme tipa ka šta pišeš, jer ih i sam pišem takve, bar se trudim, e osvrniuo bi se na nick cavea...genijalac je,...e i da te pitan, jel se prezivaš bartulović ili? ma nije ni bitno....eto čuemo se! ja san iz omiša inače

    avatar

    13.03.2006. (20:44)    -   -   -   -  

  • oneum

    za ovaj prošli komentar san jedva izdrža,odma san skida gaće i iša srat u wc, ali napisa san ga bio uspješno.. phe phe...ali evo sad mi se ne sere...ovo What shall we do now je izvrsno napisano, nisu to samo obični klišeji (nisu uopće klišeji..) i sviđa mi se...ma znan ja dosta bartulovića pa zato pitam..susjed,čitamo se ubuduće (ako mi opet ne rikne kompjuter)...!

    avatar

    14.03.2006. (23:29)    -   -   -   -  

  • oneum

    e i evo sitijo san se dodatno napisat..jel ti nemaš ovo zbilja ništa komentara? ma koga boli kurac za komentare ,dobri blogovi imaju uvik malo komentara a šminkerski -mnogo...jer se turaju svugdi tipa "aj pliz dođi na moj blog i ja ću na tvoj " i te sheme...ma ko ih jebe..

    avatar

    14.03.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • oneum

    meni je tvoj blog dosad jedan od najboljih,napisa san već zašto,za razliku od drugih,a bit će mi ža ako ne budem moga ostavit komentar,ali ti izbriši,ali neš niš dobit s tim..(ionako ti puno ljudi ne dođe..) ali kako oš...ne bi tijo bit dosadan,ne bi tijo bit jedan od onih kako si napisa"šta seru s komentarima" jer ni ja takve ne volim,u Kroaciji ima puno problema s kojim se suočavamo,u potpunosti se slažem s tebom,nepravda jebena je svud oko nas..(pogotovo kad su koncerti u pitanju,kad se splitu daju samo mrvice).eto,ako su ti ovi komentari preseratorski,slobodno izbriši,svakako ću te čitat.

    avatar

    15.03.2006. (18:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...