Komentari

uvod.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Pero Panonski

    Iako sam ja priprosti sokratovac, evo da vam velim da je Vas komentar na mjestu vezano uz blogove i klince...

    avatar

    14.03.2006. (01:37)    -   -   -   -  

  • Reponja

    Slučajno sam naletio na ovaj blog i moram iskreno reći da sam iznenađen što ima kompjuterski pismenih profesora kojima nije svrha lov na blogere iz vlastite škole (to je nešto slično lovu na vještice, samo što u ovome crkv još uvijek nema značajniji utjecaj...). Samo, nešto me čudi... Nema baš puno komentara, a piše da je broj posjeta 2263. Netko nije počeo od 0 (ulovljen, sjedi-jedan). Do čitanja, pozdraw

    avatar

    14.03.2006. (02:09)    -   -   -   -  

  • tanka srebrna nit

    @Reponja - ne moraju baš svi koji čitaju postove a priori puštati i komentare na njih!!!

    avatar

    14.03.2006. (10:50)    -   -   -   -  

  • Utjecaj rođaka na moj životni put

    Svaka čast profa, evo upravo pročitah Vaš komentar u vezi reportaže na dnevniku.... Za razliku od standardnih prepucavanja došli ste kao pravo osvježenje. Blog Vam je doduše malčice prestručan za moj ograničeni um, ali vjerujem da kao takav nije meni ni namjenjen... Sve u svemu: lijep pozdrav i sretno :)

    avatar

    14.03.2006. (12:33)    -   -   -   -  

  • davor

    Hvala svima na komentarima, drago mi je da je taj moj komentar do nekoga stigao. Usput, meni se sviđa običaj da se na blogu i forumu svatko svakome obraća u drugom licu jednine - ne iz manjka poštovanja nego zato što ovdje odlučuje snaga riječi, a ne starosti ili društvenog položaja. @Reponja: da broj komentara i čitanost ne moraju biti izravno povezani pokazuje i to što se na ovom blogu brojač posjeta nakon mog pomalo zločestog komentara na naslovnici povećao za dvjestotinjak (umjesto inače uobičajenog prosjeka od dvaedesetak) - a broj komentara tek za četiri. I nijedan se na odnosi na tekstove s bloga. :) Uostalom, vjerujem da broj primljenih komentara na svom blogu ponajviše ovisi broju datih komentara na drugim blogovima. Pero, preletio sam malo tvoju ''teoriju bloga'', očekuj komentar čim stignem. ;) Pozdrav svima, nadam se da će barem neki od tih dvjestotinjak koji su tako slučajno dospjeli ovdje opet ponekad navratiti. :)

    avatar

    14.03.2006. (13:00)    -   -   -   -  

  • Akademska pauza

    ja sam sad navratio i necu vise nikad,ne zato sto imam nesto protiv tebe nego zato sto mi se u pauzi ne daju citati ovakvi tekstovi iz proslosti.NO,kako smo vec kod filozofije predlazem da svratis na moj blog i odes u arhivi na tekst SOKRAT,to je svojevremeno bio pogled jednog gimnazijalca na sokrata.Samo daj ako ti se ne svidi nemoj molim te pokrenuti neki postupak protiv mene da dobijem ukor pred iskljjucenje,jer ne moze se uvijek pisat samo ono sto bi svi voljeli procitati.

    avatar

    14.03.2006. (13:50)    -   -   -   -  

  • davor

    Pročitao sam tekst i komentirao - evo i ja tebi (a i sokratovcu Peri) mogu preporučiti tekst ''porađanje?'' malo niže na ovom blogu. Postupak za isključenje neću pokrenuti, a ti molim te nemoj pokušati samoubojstvo.

    avatar

    14.03.2006. (19:44)    -   -   -   -  

  • Akademska pauza

    procitao sam tekst o porađanju,no to mi nije nista novo.U gimnaziji smo poprilicno dobro odradili najvece svjetske filozofe,tako da mi ova sokratova metoda nije nikakva novost.Koliko se mogu sjetiti postoji i jedan termin za nju...mislim da je majeutika?no moze bit i da nije...moj tekst o sokratu iznosi samo dva pogleda na njega,koja su oba jako dobro shvatljiva,al moj stav o tome nigdje nije izrece,cak sam u briljantno srocenoj zadnjoj recenici ostavio otvoren kraj.Isto ko i stari So!Pozdrav i hvala sto ne pokreces postupak...

    avatar

    14.03.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  • davor

    Majeutika, dakako, umijeće porađanja. I otvoreni kraj, baš sokratovski, svakak čast. odličan (5). ;) Gdje ode na pravo, tamo nema otvorenih krajeva? :) Šalim se, i Leibniz je bio pravnik, ide to zajedno, pravo i filosofija.

    avatar

    14.03.2006. (22:44)    -   -   -   -  

  • Akademska pauza

    hvala,i moj profesor mi je nesto slicno rekao...pitanje za tebe:zasto nebi sam napisao i opisao neko filozofsko glediste ili intepretaciju necije filozofije?Sigurno ljude zanima kako to jedan profesor intepretira...

    avatar

    15.03.2006. (09:47)    -   -   -   -  

  • davor

    Ja filosofiju shvaćam prvenstveno kao dialog, a za dialog mi je bolji medij forum, pa sam tamo (imaš link lijevo) natukao par tisuća postova. Poput Sokrata, na agori... :))

    avatar

    15.03.2006. (20:49)    -   -   -   -  

  • viviana

    interesantno mi je ovo da pitagorejski sustav ima monadu, jedinicu, počelo svega; dijadu i trijadu - ženski (djeljiv) i muški (nedjeljiv) broj; četiri -potpuna ženskost, dvostruka djeljivost, broj pet kao potpunost, zbroj muškog i ženskog načela; i deset kao apsolutni, sveti broj, zbroj 1+2+3+4, tetrakis... pa ako nekad budeš mogao nešto napisati o tome, bilo bi zanimljivo.

    avatar

    13.04.2006. (12:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...