Komentari

novigradsko2005.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Maya Courage

    samo zelim reci da ono sto sam rekla prije da necemo ici u novigrad vise ne vrijedi... Svi koji su izabrani sigurno idu, jer nas je svecenik oslobodio priprema za krizmu...pozzZ=)

    avatar

    13.03.2006. (13:22)    -   -   -   -  

  • anarchy girl

    jako sam se razočarala u np. mislila sam da je to škola stvaralaštva stvorena kako bi u nju išli oni koji su zaslužili. od profesorice sam čula da je veliki plus u odabiru učenika sudjelovanje na natjecanjima, i dobra preporuka profesora. baš zbog toga mi nije jasno kako ja koja od 4. razreda idem redovito na županijska natjecanja, a sudjelovala sam i na državnom, a samo ovaj tjedan imam 3 županijska, imam i najbolju preporuku od profe,nisam prošla, a neke osobe koje znam a nemaju ni jedno natjecanje su prošle. kako je to moguće? moja profa će napraviti sve da i mene prime. mislite da je to moguće?

    avatar

    13.03.2006. (14:42)    -   -   -   -  

  • Tena i Tihana

    Nakon svega što smo pokušale napravit da ove godine sudjelujemo u np-u ništa od toga. Jedina nada koja nam je ostala je da gostujemo , je li to moguće? Tako i tako smo kao i uvijek same namjeravale platit novigrad, našle bi same smještaj i samo tražimo da možemo biti u školi i pomagati u radionici. Jer na batiku se svake godine profesorica muči jer se mora brinuti oko mnogih stvari, pa smo joj inače uvijek mi koji smo već bili prošlih godina pomagali. Naša pomoć bi joj sigurno puno značila!Uz to samo želim reći da uvijek neki ne dođu i da znam ljude koji su bili prošlih godina i koji su totalno ravnodušni i novigrad im ništa ne znači kao nama ostalima.Ako ove godine ne budemo u novigradu jedan ogromni dio našeg života će praktički odumrijeti. Znam da je sebično tako razmišljat, ali ljuti me pomisao da neki tako lagano upadnu, a drugi proliju toliko suza i ne dobiju ništa!Usput stalno se govori da ce novigrad opet bit u maestralu je li to istina? Unaprijed hvala

    avatar

    13.03.2006. (15:31)    -   -   -   -  

  • Psiho

    @maya: Zahvaljujem svećeniku u vaše i moje ime. :)) @anarchy girl: Napisat ću tekst o bodovanju i vrijednostima županijskih natjecanja. Ako profa napravi sve da te prime, onda je to, vjerojatno, moguće. @Tena i Tihana: Razgovarat ću s voditeljicom radionice i vidjeti ima li odustajanja. Adresu znam i javit ću se. Pogreška je na internetskim stranicama Novigradskog proljeća da je smještaj u Maestralu, jer se vraćamo u hotel Lagunu.

    avatar

    13.03.2006. (16:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...