Komentari

knjizevnikvrtlar.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • geograf_

    -------------------------------------------------------------------------- ------ dobar blog odličan super komentiraj i posjeti moj punky007.blog.hr

    avatar

    10.03.2006. (21:25)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    "Čim sam prihvatio spise nestalo je svega, a ja sam se, kao nekom čarolijom, našao u autobusu koji je po lijepom i sunčanom danu krenuo iz Opatije. Probudio sam se tek u Zagrebu razmišljajući o romanu kojeg moram napisati. " - Stvarno mi se svidja kako si to pisao, i pisajuci o tome i samoga sebe kao autora za sva vremena ovjekovjecio u vlastitom romanu! :))) I da, svaki ima svoj kriz da nosi... do zadnjeg daha! Prijatan Ti vikend i srdacni vecernji voooZdric Moj! :)))

    avatar

    10.03.2006. (21:57)    -   -   -   -  

  • vagabund

    Što je slava, tek možda breme i cijena izdizanja iznad spokoja prosječnosti, a vrijedi li :)

    avatar

    11.03.2006. (00:42)    -   -   -   -  

  • F*O*T*O *M*A*R*Y

    eh, drago mi je da ti se sviđaju fotke, mutna je jer sam dosta zumirala, pa zbog toga, a onu prvu nisam pa je ok.... moram sad uhvatit vrenmena, ovo sa školom i praksom, matura...ne stignem ni jest, i zato sad imam zdravstvenih poblema... ne znam ni kad ču novi post radit... spavala sam ovaj cijeli tjedan od svakog dana po šest sati..... TAKO DA SUMNJAM DA ĆU IĆ SKORO KAJ NOVOG SLIKAT... :( ali u svakom slučaju, ako i ne bude tih brzih slikica, javi se pa se čitamo....bt će mi drago! ;) POZZ!

    avatar

    11.03.2006. (06:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...