Komentari

srinkolina.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • šrinkolina

    mona dušo ja kažem da je najboja zlatna sredina, ali s obzirom da toga praktički nema, glasam za bauštelce!!! ne treba mi tip koji će mi poželjeti skinuti zvijezde s neba, naglasak na poželjeti, DJELA ne riječi, to je moj moto... jedan potez puno može reći a i ostaviti mašti na volju najbolju moguću interpretaciju... nemam ništa protiv sentimentalaca, ali zbilja bolje mi je kad mi bauštelac kupi čokoladu za vrijeme PMSa jer ne zna šta bi mi rekao, nego da mi sentimentalac priča kako su mi divne oči, i da me voli sto puta, plizzz tko to može stalno slušati?!? volim romantiku ali onu skrivenu, koja proizlazi iz malih sitnica, mislim da većina sentimentalaca nema neke stavove, depresivniji su i pekmezasti, a o dramatičnosti da ne pričam, skloni su od buhe napraviti slona... itd da ne dužim više, ipak spadam u one likuše koje se pale na divljake, to mi je u genetskom kodu

    avatar

    09.03.2006. (18:31)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    ak bauštelcu sereš da si premršava - besplatno ćeš klopat (bar jedno vrijeme)...ak o tom razvezeš sentimentalcu poslat će ti 50 poruka da mu se javiš jer je zabrinut da nisi krepala od gladi, to njegovo siroto malo neuhranjeno iskompleksirano...I rest my case...uvijek sam za klopu.... pusa najveća :)

    avatar

    09.03.2006. (21:56)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    Ne može se sve gledati samo crno i bijelo, ima u životu u puno svih nijansi. Bauštelac i Sentimentalac su samo dvije krajnosti, međutim u stvarnom životu ima puno varijacija na tu temu (npr. Glumac koji se pravi da je zainteresiran za tebe i da te voli ,ali u biti mu na jedno uho uđe, a na drugo izađe to si mu rekla; ili Primitivac koji samo razmišlja sa svojom k...inom i gleda na žene kao na robove, itd. da ne nabrajam dalje.) Ali da moram birati između Bauštelca i Sentimentalca, izabrala bi ovog prvog, sa nadom da ipak nije osjećajan kao hladna stijena, tj. da ipak primjeti razliku kada sam Happy :-), a kada Sad :-(

    avatar

    10.03.2006. (11:23)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    nadajmo se da i bauštelacu negdje u dubini duše čuči mali sentimentalčić!

    avatar

    10.03.2006. (19:52)    -   -   -   -  

  • uNdEr tHe pInK

    ja mislim da se tvoja definicija bauštelca razlikuje od onog pravog...svakako se slažem s rernom po tvojoj definiciji...ali razlika je u tome da je bauštelac samo ustavri fizikalac i boli ga 'kujac' za tebe...to ti je to.

    avatar

    10.03.2006. (20:12)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    ajd da se i ja malo umješam tu, mada... Kako stvari stoje, ja se alžem sa Ajvi. Kad izaberete bauštelca, nemojte kukat kako vas zanemaruje i ne sluša, kako ga boli "kujac" za neke vase probleme. Mislim da vam je najbolja neka sredina između ponuđena dva tipa muških. Ali, "dame biraju..."

    avatar

    10.03.2006. (21:10)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    Ok, ali ima li sredina? Imam filing da su muški ili jedno ili drugo, nešto između su dok se pretvaraju da su ono suprotno od onoga što zapravo jesu... Ako me kontate... :)

    avatar

    10.03.2006. (23:14)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    mislim da u biti postoji neka vrsta omjera ova dva "profila", ali u suštini uvijek jedan prevagne pa eto opet si na istom...

    avatar

    11.03.2006. (10:36)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    ja se zato prebacila na žene! (btw Ajvi, bilo je najs!) Od njih možeš očekivati i razumijevanje za tvoje probleme, a kad se napale, pretvaraju se u prave predatore, uostalom to znate i same... Slažem se s Bachom da postoje tu i druge vrste, kao na primjer Kozerve, koje imaju dobru ambalažu, a unutra rajčice stare 25god! Jedino ih konzervans drži na okupu!!!

    avatar

    11.03.2006. (18:12)    -   -   -   -  

  • uNdEr tHe pInK

    He, he, he..imala sam bliski kontakt sa konzervom risentli..;). Je, bolje žene nego konzerve...ustvari bolje žene u većini slučajeva..=P (Ps. Darling...kad mi opalimo akciju ne može biti loše ;) )

    avatar

    11.03.2006. (18:21)    -   -   -   -  

  • T-

    Puno raznih komentara samo da se nesta prokomnetira pa bilo to pametno ili nadasve blesavo nije bitno jel :)? no zato je tu blog da se pise sprda i sta sve vec ne... No djevojke jeste li ikada pomislile, kada vam netko kaze da ce vam skinuti zvijezdu da nije to zvijezda fizicki vidljiva i opipljiva vec... osjecaj srece,ispune, beskraja. To vjerojatno nekima od vas sada zvuci sladunjavo,njonjavo i bez veze ali,kad vas obuzme ne napusta tako lako, tko ne proba nezna :). To sto vas muci nije nista novo "baustelac" ili "osjecajan" znate i same da kroz povijest ima bezbroj knjiga napisane na teme izgubljenih i propacenih ljubavi koje su uvijek tako dobre (knjige) i na koje se uvijek toliko vracamo i u kojima se pronalazimo "kad" "tad".Ali upravo te knjige su pisane sa strana ljubavnih ekscentrika tkzv-ih osjecajaca, ali u ostalom i najveci ratnici su znali pustit suzu radi nekih samo njima znanih razloga (osjecaj) sjetite se samo ilijade. Moj vam je savjet nemojte previse razmisljati o takvim stvarima vec samo slusajte (necu rec srce vec) odziv srca. Musko sam i vjerujte mi da i najosjecajniji tip istodobno moze biti najveci grubac :) pa procijenite sto vam treba. sretno

    avatar

    18.03.2006. (21:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...