hehehehehehehe
Ovo me podsjetilo na moj dorucak u KL :)
Nekoliko feta mermelade od limuna
Ni prije ni poslije u zivotu nisam jeo goru mermeladu a samo zato jer nisam htio jest neke nakupine smedjeg, crnog i zelenog Naravno nitko od nas nije imao pojma sto je to
Inace kada smo prolazili kraj tih, ...hmmm "restorana", morali smo trcat jer nismo mogli podnijeti te mirise a nacin pripreme je totalno 2 prica
09.03.2006. (12:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Paaaa, pretpostavljam da se radi samo o nacinu konzerviranja, a vostana opna bi trebala nestati nakon bilo kakvog oblika termicke obrade (pecenje, przenje, pirjanje, dinstanje, kuhanje, friganje, barenje, flambiranje...) Rekao sam da nisam probao bas ovo, jeo sam u nekom tajlandskom restoranu.
09.03.2006. (17:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Inace, vecina restorana ima otvorenu (tj. pristupacnu) kuhinju tako da gosti vide kako se jelo priprema. Sto se tice higijensko-tehnickih uvjeta, restorani sa takvom kuhinjom u Hrvatskoj bi se debelo potrudili da im nitko, a posebno ne gosti, ne baci pogled u kuhinju.
09.03.2006. (17:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dexterious
ajme bljak - vostano meso ..... al ovo najdonje izgleda zanimljivo, kakvog je okusa?
09.03.2006. (00:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hattori Hanzo
hmm,a kako skineš vosak s pileta?ili ga jedeš skupa s njim?
09.03.2006. (11:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ulična umjetnost
super super sviđa mi se ovaj bloghac ja sam bila na Djerbi to je Tuniški otok i totalno je bajkovit otok orijenta
09.03.2006. (12:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
CLODY
hehehehehehehe Ovo me podsjetilo na moj dorucak u KL :) Nekoliko feta mermelade od limuna Ni prije ni poslije u zivotu nisam jeo goru mermeladu a samo zato jer nisam htio jest neke nakupine smedjeg, crnog i zelenog Naravno nitko od nas nije imao pojma sto je to Inace kada smo prolazili kraj tih, ...hmmm "restorana", morali smo trcat jer nismo mogli podnijeti te mirise a nacin pripreme je totalno 2 prica
09.03.2006. (12:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dubaika2
Paaaa, pretpostavljam da se radi samo o nacinu konzerviranja, a vostana opna bi trebala nestati nakon bilo kakvog oblika termicke obrade (pecenje, przenje, pirjanje, dinstanje, kuhanje, friganje, barenje, flambiranje...) Rekao sam da nisam probao bas ovo, jeo sam u nekom tajlandskom restoranu.
09.03.2006. (17:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dubaika2
Inace, vecina restorana ima otvorenu (tj. pristupacnu) kuhinju tako da gosti vide kako se jelo priprema. Sto se tice higijensko-tehnickih uvjeta, restorani sa takvom kuhinjom u Hrvatskoj bi se debelo potrudili da im nitko, a posebno ne gosti, ne baci pogled u kuhinju.
09.03.2006. (17:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
RADIO FANFARA(cibalia&vinkovci)
SUPER BLOG I ZANIMLJIV
09.03.2006. (21:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sick of it all
Zanimljiva spiza, uostalom kao i kod svih različitih kultura. Sigurno je ukusno...
10.03.2006. (00:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vinci
nadamo se da ćeš uskoro sve to i kušati, pa očekujemo i gastronomsku recenziju navedenih specijaliteta. a za sarme s pireom će uvijek biti vremena ;)
10.03.2006. (10:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Animalac
Ljudi komentirajte na životinjski blog koji je trenutačno najbolji koji piše o životinjama! O tigrovima je zadnji post! http://worldanimals.blog.hr !
10.03.2006. (10:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
manijak
boooook ljepo čovječe
14.03.2006. (15:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...