Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Sebe si zaboravio. Ili ćeš ovakav svoj post navoditi kasnije kako si nešto ipak rekao, zloblogokrpiću? )M.M)

    avatar

    09.03.2006. (10:50)    -   -   -   -  

  • Sebe si zaboravio. Ili ćeš ovakav svoj post navoditi kasnije kako si nešto ipak rekao, zloblogokrpiću? )M.M) 09.03.2006. (10:50) - # Dakle, pogreška je u potpisu, evo sad... Mate Bašić

    avatar

    09.03.2006. (10:53)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Mate Bašiću, dosadan si. Pregazilo te vrijeme. Pozdravi prijatelja iz MVP-a. Čujem da mu je Perković svojedobno zaposlio brata kod Karamarka u UNS-u, a mali je prethodno imao problema s dilanjem droge.

    avatar

    09.03.2006. (13:32)    -   -   -   -  

  • Ako me pregazilo vrijeme, nije Udba, Peratoviću, ni njoj bliski, te bi ti pametnije bilo te površne uvrede razmijeniti s ogledalom, a zbog toga sam ti se i javio... Zbog ogledala, kužiš, ili ipak ne kužiš?... Inače, nisam siguran je li "brat mojega prijatelja" uopće radio u UNS-u, poglavito nisam siguran je li to bilo "preko Perkovića", a osobito nisam siguran za Karamarka... No, prilično sam siguran da je "brat mojega prijatelja" podosta vremena proveo u "Tigrovima", kamo je svojedobno bio dospio i moj prijatelj, kad je ono Mika priveo "merčepovce" u Prvu zagrebačku (a gdje li si ti tada bio?), kao što sam siguran da "brat mojega prijatelja" tih "problema s dilanjem droge" ima tek u novije doba (doduše, mjereno u godinama, jebiga), zbog čega se, uostalom, junački podvrgnuo zakonskim sankcijama i imanentnoj zatvorskoj kazni... Ne okreći temu, hoću reći, jer taj moj prijatelj, koji je također tvoj "fakultetski kolega" (u mjeri u kojoj se tebe uopće može povezivati s "fakultetom", navlastito Filozofskim) posjeduje stanovitu količinu podataka o tebi vječno istomu, a usput - u nedostatku boljih ideja - redovito čita tvoj blog, pa bi ti se okretanje teme moglo obiti o glavu, samo ako te odluči pozdraviti u pismenom obliku, na način: sebe si zaboravio, Željko... (M.B.)

    avatar

    09.03.2006. (23:40)    -   -   -   -  

  • Inače, hoćeš li da razmijenimo neke informacije o ovoj temi koje se pokušavaš dotaknuti, mislim na popise, itd? (M.B.)

    avatar

    09.03.2006. (23:54)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Mate Bašiću, samo nek taj tvoj prijatelj (član sindikata pri MVP-u) raspali s tim što ima o meni. Ionako je izvolio brifirati te o našem bivšem fakultetskom kolegi, kojeg si ni krivog ni dužnog imenovao na ovom blogu kao osobu koja je zasluženo dobila batine od "Hercegovaca". Pa i taj čovjek je dragovoljac Domovinskog rata, usto invalid i čita ovaj blog. Mislim da nije zaslužio da se blatite njegovim imenom. Potvrdi li tvoj prijatelj iz MVP-a da stoji iza onoga što ti pišeš, moj će se prijatelj biti primoran obratiti njegovu šefu Hidajetu Bišćeviću. A onda će se tvoj prijatelj moć' farbat - najbolje kakvim Chromosovim uratcima.

    avatar

    10.03.2006. (01:25)    -   -   -   -  

  • Uplašio si mi STANOVITU KOLIČINU PRIJATELJA U MVPEI-ju, Željko, jer sad svi nagađaju na kojega od njih točno misliš: zar ne vidiš kako sad zbrajaju braću, sestre, hermafrodite, vrste droge i vrste farbe kojom bi se, u skladu s tranzicijom, prefarbali, kako i sam radiš... A oni se tebe plaše, negokaj, od njihova drhtanja i Australija se počela tresti - makar u njoj potresa odavno nije bilo, još od odvajanja od subkontinenta - tresu se, vidi, poput aranžmana najnovijega Bregovićeva ljevičarskog uratka prestroj-se-lijevo-prestroj-se-desno-trt-mrt-smrt-Severina... Usput, ja nikada i nigdje nisam napisao (niti govorio) o tome jesu li gorespomenute "batine" (ako je to uopće bilo to), kako ti kažeš, "zaslužene" ili "nezaslužene", već sam govorio samo o tome da si, druže TI TO, ponovimo dakle, druže TI TO, u novine i u novinarstvo dospio kao TEMA, a ne kao novinar, kako je to ostalo do danas, ako se ne varam - a nisam, which is more than obvious... Uostalom, može se to i provjeriti: zar nije upravo zbog toga Markovićeva teksta bio zabranjen Buljanov "Studentski" (jedan od tri)?... Samo - zašto se ti stalno vadiš na Arha, odobrava li ti on to?... I još - kakve veze Hido Biščević ima s mojim prijateljem "članom sindikata pri MVP-u"? Je li to što si napisao prijetnja, a ako jest - kome jest? Meni, Hidi, "sindikatu pri MVP-u", Chromosu, dragovoljcima Domovinskog rata od kojih ti poznaješ, otprilike, sedmoricu, kome?... Konačno, što je bilo s ogledalom, što je bilo s tvojim okretanjem teme, prijatelju, što je bilo s ponudom o "razmjeni podataka" ako ti ikakve posjeduješ, bleferu? (M.B.)

    avatar

    10.03.2006. (14:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...