Komentari

univerzum.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • SVIJET OKO NAS

    Znaš! Neznam kako da ti to kažem! Ali to nije dobro se igrati na takav način i uopće sa tarot kartama!Znam o tome dosta mnogo iako ih nisam koristila niti dzvolila da se meni ikad na njih gleda, jer imam razlog i znanje da to nije niti malo dobro!Neznam ako želiš možemo preko e-maila o tome porazgovarati!Mogu ti samo reći da je to jedna vrsta magijašenja koje nimalo ne vodi prema dobrom!Srećo ovo ti govorim dobronamjerno, ko da svom djetetu govorim!Puno te pozdravljam i želim lijepu i mirnu noć!

    avatar

    08.03.2006. (03:30)    -   -   -   -  

  • Ashes and snow

    Čega se bojiš ? Ne treba generalizirati stvari kako to radi recimo crkva Samo za dobro a protiv zla , nemožemo to potiskivati Treba prihvatit sve , integrirati . Zao=dobar Crno = bijelo Dan= noć Mržnja=ljubav itd .

    avatar

    08.03.2006. (18:02)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    Ipak, kao sto ti je Hera rekla, razmisli. Ne izazivaj sudbinu, jer Sudbina je jedna i bit ce kako nam je zapisano, u genetskom kodu. Ali, u sudbinu nikad ne diraj i ne izazivaj je. Samo je slijedi i postuj...

    avatar

    09.03.2006. (07:26)    -   -   -   -  

  • Pomrčina Mjeseca

    a po čemu se tako izaziva sudbina???

    avatar

    09.03.2006. (08:50)    -   -   -   -  

  • SVIJET OKO NAS

    Gledaj ja se osobno niti malo ne bojim,a imam i razloga zašto se ne bojim!a tebi sam samo htjela ukazati na nešto što ti nemogu ovako!A Dunja ti je fenomenalno isto rekla!Javit ću ti se preko vikenda e-mailom pa ćemo o tome razgovarati ako budeš ti htio!Svoj e-mail nevolim slikati previše zato ga i ne stavim!Puno te pozdravljam i želim lijepu noć!

    avatar

    10.03.2006. (01:02)    -   -   -   -  

  • ...ne tiče me se......

    dobro jutro, post je zanimljiv a sto se tice tarota sve je stvar ukusa, zelim ti ugodan dan

    avatar

    10.03.2006. (09:58)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    hvala na posjeti, vidim da si odlucio, ali, kao sto hera kaze, a i ja to mislim, ipak, nemoj izazivati sudbinu....Pusti je da te vodi....Ugodan ti dan zelim...

    avatar

    10.03.2006. (12:32)    -   -   -   -  

  • marduk

    pogrešno je misliti da se sudbinom ne može upravljati i da je zapisana kao u kamenu - po tome bi svijet bio uništen jer je tako netko (uglavnom crkveni 'sveci') 'predvidio'... crkva je stvorila strah od 'magijanja' iz čisto pohlepnog razloga: svaka duša koja se oslobodi 'magijanjem' i slobodnim razmišljanjem je jedna ovca manje... vjerujte mi (po istraživačima područja života iza smrti - R. Monroe i drugi), većina katolika završi u paklu koji je toliko perfidan da izgleda poput raja (ali i tamo svi moraju ići u crkvu i moliti se, što je apsurdno)... samo ti vadi karte, budi pozitivan i ne daj se smesti... Onaj Koji/Koja/Koje Jest se smije ovakvim strašljivcima... ;-)

    avatar

    10.03.2006. (13:12)    -   -   -   -  

  • maja 906090

    ma pusti gluposti. tarot je zakon. meni osobno još draži i ching samo moraš naći dobru knjigu jer ima svakojakih. tarot ti ionako govori samo ono što ti je već u podsvjesti pa ti može pomoći da neke dobre trenutke prepoznaš i iskoristiš a loše lakše prebrodiš. go for it.

    avatar

    15.03.2006. (16:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...