Komentari

gladusa.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Here To Stay

    bio sam na viru i vidio sam šta je to, mislim koma do jaja. ja sam za to da se ruši onome ko nema samo smeta me to što će srušit sirotinji a oni mudonje će ostati na miru

    avatar

    08.03.2006. (23:44)    -   -   -   -  

  • Gladuša - Ždrelac - Pašman

    Onda bi trebalo srušiti svih 400.000 bespravnih objekata u Hrvatskoj, a ne samo ove uz obalu. Za taj kaos su više odgovorni oni koji nisu napravili prostorni plan na vrijeme, a novčana kazna za gradnju bez dozvole (tj. cijena legalizacije) je dovoljno velika i bez rušenja. ..."mudonje će ostati na miru" jer su gradili na građevinskom zemljištu, nemaju trokatnice..; a ova sirotinja kojoj se ruši je možda kupila jeftiniji teren na negrađevinkom zemljištu, ili su možda gradili nakon donošenja uredbe. Čak i da jesu tako kršili zakone, zašto im inspekcija nije "zatvorila gradilište" na vrijeme, a ne sad nakon što su platili i poreze, vodu, struju?!

    avatar

    09.03.2006. (00:32)    -   -   -   -  

  • dido

    prijatelju, koma do jaja je ono što je država trebala napraviti, a nije: gdje je cesta Zadar-Vir, kroz Privlaku se vozite ljudima kroz kuće i dnevne boravke? Gdje je visokonaponska i niskonaponska elektro mreža? Gdje je magistralni vodovod kojeg država na Vir vodi već 20 godina i nikako da ga dovede? Gdje je telefonska mreža? Zašto država svojom regulativom ne prati potrebe svojih građana da nakon ratnih razaranja i stradanja grade u slobodi, radosti, veselju za sebe, svoj gušt, svoju obitelj, prijatelje. Pa kuće koje ljudi tamo grade su prave ljepotice samo neka država dopusti ljudima da ih dovrše. Sve ceste na Viru izgradili su obični mali ljudi, parcelacije, planove komunikacija itd. Dakle, na Viru je puno propusta države, a samo jedan građana, nisu čekali sporu i tromu državu da im kaže, E sad možete graditi.

    avatar

    19.03.2006. (15:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...