Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Big Blue

    hahaha ti si luda ;) nisam ni jučer ni danas pratio Doru tako da ne znam ishod. al pjesma mora da je glupa. imaš mail

    avatar

    07.03.2006. (19:50)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Divim se tvojoj izdržljivosti. Uspjela si To pogledati? A divim se i upornosti svih nas da izdržimo svakodnevnu tiraniju što se domaće zabavne muzike tiče. Dokle to može ići? Ne mogu vjerovati. Što gluplje to bolje. Što tuplje to šiljastije. Pa kad još voditelji raspale starohrvatske riječi "bekstejdž, grin ruum" i koješta, rekao bih da nastupa, u najmanju ruku, onaj iz Rolling Stonesa. Idem i ja na Doru dogodine. Ako budem drugi iza tebe, bit će mi čast. Ali ću pobjediti sve te bijedne Novkoviće i ostale.:))

    avatar

    07.03.2006. (19:51)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    osjećam da će biti puno tema na račun Dore tj. seve nacionale. pisma je užasna i da je netko drugo to otpivao bio bi na zadnjem mistu, zar ne? znaju oni (seve & co) što narod voli, nisu oni glupi pa su to narodu i dali...ok, nekako kužim njihove glasove, ali da žiri da skoro pa najveći broj bodova? WTF???...što se tiče korizme, malo si zakasnila :). nema naknadnih odricanja. zadrži to čega se želiš riješiti ;-). nije ona vrijedna toga.

    avatar

    07.03.2006. (19:52)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Ja sam valjda jedino koja je uspjela ne čuti pjesmu koja ide na Jurosong. (imala sam kaos doma pa mi nije baš bilo do Dore). Danas sam u cijelosti pročitala tekst pjesme i naznaku da su joj aranžman i mjuzu radili Brega i Novković Jnr., a da sama potpisuje tekst. A tekst je-ajme majko moja. Baš si razmišljam kada dođe na Jurosnog pa kada žiri dobi prepjev na engleskom..Zamisli začuđenih lica!!!

    avatar

    07.03.2006. (19:53)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Pa ta Dora je uvijek bila brdo neukusa po meni, meni ovo nije ništa lošije nego inače. A pjesma je bar zajebancija, ovi drugi najozbiljnije pjevaju sve te nebuloze. To mi je još gore. Uživljeni se bore u onim groznim haljinetinama i izbačenim silikonima. Ma bljak.

    avatar

    07.03.2006. (23:55)    -   -   -   -  

  • alkion

    Sretan dan žena. :)))

    avatar

    08.03.2006. (13:42)    -   -   -   -  

  • gdy

    ma, ne zelim uopce ni komentirati doru! Ako vec nemogu ostaviti neki lijepi komentar; onda cu ga nastojati izbjeci...stoga...no comment! Ali cu pozdraviti ideju o brisacu na TV-u! Priznaj da si to pokupila sa one reklame za "praško" ha,ha,ha! Jesam te! Pusa od krampusa!

    avatar

    08.03.2006. (13:53)    -   -   -   -  

  • more nade

    A jesi me nasmijala. Ma, taj tvoj sitl pisanja... kako ti to samo sve lijepo spoijiš, povežeš... a ono na kraju s 92 i 94.. jao! E, ajd me primi u Big Blue Nacionale. Evo već imamo dobar naziv. Ha? Znaš i ja pišem pjeseme. SAd sam stala.. ali ima ih u arhivi, možda možemo nešto malo tvoje- malo moje, pa ispadne možda nešto. Inače, bez zezancije, bila mi je nekad želja da mi pjesma ode na Eurosong. Pa se ti sad misli jel me primaš ili ne, ja svakako idem..:-)

    avatar

    08.03.2006. (15:35)    -   -   -   -  

  • pegy

    Nisam pratila Doru skroz, ali vidjela sam dovoljno. :) Kada sam pomislila da smo dodirnuli dno, pokazalo se da uvijek postoji i veća "dubina". :))) Severina ... mislim da se ona usprkos svemu dobro zabavlja, jer njoj je ionako bitno da se o njoj piše, u kom god obliku. Spoj glazve i riječi u "Mojoj štikli", čak i ako bi izdvojila ojkanje kao prepoznatljivost našeg podneblja, izgleda mi kao da omalovažava upravo tu tradiciju. Jer, da je htjela reći da je ojkanje "ono nešto naše lijepo" valjda bi ga bila nakitila nekim drugim riječima.

    avatar

    08.03.2006. (18:57)    -   -   -   -  

  • Bespuća hrvatske zbiljnosti

    Dora - posljedica opčeg poseljačenja u mentalnom smislu.

    avatar

    09.03.2006. (17:33)    -   -   -   -  

  • ŠKORPION12

    ..svrha korizmenog odricanja - jest odgajanje svoje psihe - svoga JA, da bude slobodno tj.NENAVEZANO na materijalno i prolaznosti... stoga NIKAD NIJE KASNO!

    avatar

    10.03.2006. (13:17)    -   -   -   -  

  • Friva

    Seve je samo ime, a sva ova medijska manipulacija je izišla iz HTV-ovske kuhinje. Baš me zanima što će se dogoditi kada dotična gospođica počme nešto izvoljevati od HTV-a.

    avatar

    11.03.2006. (19:38)    -   -   -   -  

  • Darkwolf

    Nas ima puno televizor bi bio cijeli popljuvan.

    avatar

    12.03.2006. (23:54)    -   -   -   -  

  • miš

    hahaha. dobar! al ja sam pogan pa se ne odričem stvari. tako se neću odreć ni rvacke pobjednice dore! s najgorom pjesmom u povijesti svih povijesti! haha.

    avatar

    13.03.2006. (14:12)    -   -   -   -  

  • more nade

    A di si ti? Jesil se to odrekla bloga za korizmu? huh...

    avatar

    14.03.2006. (10:42)    -   -   -   -  

  • Lucerito

    Ljudi, otkud to da odjednom i neevropske zemlje mogu učestvovati na Euroviziji (Armenija; a iduće godine i Džordžija, tj. Gruzija)??? Pa nije u pitanju Svjetovizija, već Eurovizija??? Koja glupost!!!!!!!!! :-(

    avatar

    18.04.2006. (15:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...