Komentari

kurtcobainismyhero.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • anamaria

    heeeeeeej kica!dobro ti je ovdje malo onak brr al ok je !!ma nemoj mi rec tko te to zivcira i hvala kaj mi vjerujes i kaj si mi se jedinoj povjerila tko te zivcira i zbog cega!!!!pozdravvvvvvv......kissss :)

    avatar

    11.03.2006. (11:16)    -   -   -   -  

  • anamaria

    zast nece primit moj komentar?????????????:)kicaaaaaaaaa

    avatar

    11.03.2006. (11:20)    -   -   -   -  

  • anamaria

    ma gle ti to primio je!

    avatar

    11.03.2006. (11:24)    -   -   -   -  

  • anamaria

    e kica znas kaj?u cetvrtak me ona oosoba kaj te zivcira ispitivala da joj kazem jel se ljutis na nju i da joj kazme zast pa da ona to ispravi!.......joj....al ja joj nis nisam rekla.....:(

    avatar

    11.03.2006. (11:26)    -   -   -   -  

  • anamaria

    bolest me prevladala......ma jebes i to kad mi skola ne nedostaje a zajebancije da!booorrriiiinnnnnnngggg...

    avatar

    11.03.2006. (11:29)    -   -   -   -  

  • hella

    znaš li ti da si ti meni nekad davno ostavila komentar?? evo upravo posjećujem stare prijatelje s blogova...aj pozdraf:)

    avatar

    13.03.2006. (23:33)    -   -   -   -  

  • ¤,¸¸,¤°`°,¸Jurko,¸¸,¤°`°,¤

    e sad ti ja počnem pisat hvalospjeve o blogi i sjetim se da se to ne smije. Navrati i ostavi koji komentar

    avatar

    15.03.2006. (21:17)    -   -   -   -  

  • ¤,¸¸,¤°`°,¸Jurko,¸¸,¤°`°,¤

    Morate iskreno odgovarati! Napišite odgovore na komadu papira. Bez varanja !! Odgovori su na kraju stranice. 1. Napišite ime osobe suprotnog spola od vašeg. 2. Koja vam je najomiljenija boja crvena, crna, plava, zelena, žuta? 3. Koji vam je prvi inicijal? 4. Vaš mjesec rođenja 5. Koju boju više volite crnu ili bijelu? 6. Napišite ime osobe istog spola kao i vi. 7. Vaš omiljeni broj? 8. Da li više volite jezero ili ocean? 9. Napišite želju (realnu). Kada ste završili scroll prema dolje Odgovori * * * * * * * 1. Potpuno ste zaljubljeni u tu osobu. 2. Ako ste odabrali: Crvena-oprezni ste i život vam je pun ljubavi. Crna- konzervativni ste i agresivni. Zelena-duša vam je smirena. Plava-spontani ste i puni poljubaca od osobe koju volite. Žuta-vesela ste osoba koja uvijek ima savjet za druge 3. Ako su vaši inicijali: A-K Mnogo ljubavi ulažete u prijateljstva u svom životu. L-R Pokušavate živjeti svim plućima, te vam ljubavni život cvjeta. S-Z Volite pomagati drugima, a vaš ljubavni život je jako dobar. 4. Ako ste rođeni od siječnja do ožujka: Ova godina bit će vrlo dobra za vas, a zaljubit ćete se u osobu za koju nikada ne biste to očekivali. Travanj-lipanj: Imat ćete snažnu ljubavnu vezu koja će dugo trajati Srpanj-Rujan: Imat ćete odličnu godinu sa puno novih doživljaja Listopad-prosinac: Vaš ljubavni život neće biti dobar, a li s vremenom naći ćete srodnu dušu 5. Ako ste odabrali..... Crnu: Vaš život će skrenut sa standardne putanje, ali će vam promjena odgovarati i usrećiti vas. Bijelu: Imat ćete jednu osobu koja bi sve učinila za vas i u vama vidjela sve, ali možda vi to nećete realizirati. 6. Ta osoba je vaš najbolji prijatelj. 7. Toliko će te imati bliskih prijatelja u vašem životu. 8. Ako ste odabrali: Jezero: Lojalni ste vašim prijateljima i ljubavi, ali i rezervirani Ocean: Spontani ste i volite udovoljiti ljudima. 9. Vaša želja će se ostvariti samo ako pošaljete test na 5 osoba u jednom satu, te ako pošaljete na 10 osoba, želja će vam se ostvariti prije vašeg slijedećeg rođendana!

    avatar

    20.03.2006. (21:55)    -   -   -   -  

  • ¤,¸¸,¤°`°,¸Jurko,¸¸,¤°`°,¤

    malo umišljenih - nikad dosta. To bi trebalo značit da je na ovom planetu previše umišljenih o kojima bi drugi trebali malo više znat. Dajmo za primjer Anju Lovrenščak. Prepotentnost do bola. Sad bi mogo sve napisat o njoj, ali neću, napravit ću to neki drugi put, kad me malo više naživcira. E samo da kažem da ono kaj sam jučer nazvat moro Ivanu i reć joj da ju volim to je bio samo zadatak iz fanta na Ivoninom rođendanu. Kad smo već kod njenog rođendana. Čini se da danas ima neku verziju za obitelj i pozvala je Magdalenu i Anju. Ja sam sad nekad nazvo Anju i pito ju jer se hoće vozit i ona je rekla da je na sladoledu s bratom i da ne može. Nazvo sam i Magdalenu i ona mi je rekla da uči. Na kraju kad sam se iš'o vozit sam vidio sam da Magdalena, Ivona i Anja i još neka ivonina rodbina idu zajedno i da se šeću. Pobjegli su od mene čim su me vidli. Onda kad su me vidli tam kod kina opet su pobjegli. Naravno, meni se nije dalo za njima trčat i na njih trošit vrijeme. I ono kaj je Tonka rekla na DPH Brebriću da ga Anja sanja svaku noć i da bi ubila svaku curu koja je s Brebrićem samo da ona može bit s njim to vam je istina.

    avatar

    02.04.2006. (16:20)    -   -   -   -  

  • red hots

    super je i tvoj blog. i meni je nirvana super baš sam jutros slušala njihov cd

    avatar

    06.04.2006. (17:17)    -   -   -   -  

  • endless...nameless...

    hej, dobar ti je blog, vidim da voliš nirvanu kao i ja! ostavi kadkad komentar, see you:)

    avatar

    07.04.2006. (22:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...