Komentari

drugaciji.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Syrenica

    ..vjerujem u ispovijed.. istina da puno puta kazem da si nesto ne mogu oprostiti i tesko mi je zbog toga, ali znam da On moze i hoce oprostiti mi sve dok god iskreno i s vjerom Njemu povjeravam svoje probleme, propuste i slabosti.. dao je svoj zivot za nas, trpio tesku muku.. i dalje nam sve oprasta.. samo Mu moramo vjerovati.. i Njemu se obracati.. ono sto si ne mozemo sami oprostiti, On nam s lakocom oprasta.. zato sto je velik i dobrostiv.. lijepa tema i lijepe misli.. ostavljam ti pozdrav i osmijeh!

    avatar

    07.03.2006. (23:52)    -   -   -   -  

  • lonely girl

    koliko sam puta i sama tako razmišlajla.. teško je zaboraviti na neke stvari.. ali trudim se :)

    avatar

    10.03.2006. (16:33)    -   -   -   -  

  • sVaTko jE pOsEbAn

    jako lijepo si ovo napisao..ne znam što da više dodam..često sam se ispovjedala kod pokojnog patera Modesta,osječkog kapucina,on je uvijek govorio o beskrajnoj ljubavi i poticao na Euharistiju..pozdrav :)

    avatar

    11.03.2006. (16:23)    -   -   -   -  

  • ..nEkA mI BudE pO RiJeČi

    Da da kompliciram i ja oko toga..a kad se samo sjetim Isusa koji je opraštao ni ne dajući priliku za kajanje npr. razbojniku pored sebe, pa tek Milosrdnog Oca koji trči u susret sinu a ne da mu prilike da traži oprost..a ja i nakon oprosta još smišljam i premišljam kako da okajem već oprošteno umjesto da pazim što ću i kako dalje..a eto samo smo ljudi..BTB

    avatar

    12.03.2006. (01:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...