Komentari

ladyofblackness.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • Misko

    A ja sam sretan što sam muškarac! Pa sad ti reci da sam muški šovinist!...imaš jednu knjigu u kojoj su opisani doživljaji reportera bijelca, koji si je dao izmjeniti boju kože u crno i 60 - ih prošlog stoljeća živio na američkom Jugu, kad su se tamo odigravale značajne stvari. To je istraživanje, a ne ovo što je ona radila. Ovo što je ona navodno otkrila, mogao sam ti i ja reći i još mnogi drugi...pozdrav! P.S. A znaš da sam se pitao što je sa tvojim postom!

    avatar

    07.03.2006. (15:12)    -   -   -   -  

  • Playgirl

    zakon je bit cura.........makar manje boli biti muškog roda.....al u svakom slučaju nebi ušla u kožu člana muškog roda.....ljepše je uživat u onom....."girls just wanna have fun"

    avatar

    07.03.2006. (15:12)    -   -   -   -  

  • Popizditos

    hehehe komično....meni je drago što sam žena ali da mogu mjenjat neke stvari definitivno bi...moramo se svi složit da nam je teže

    avatar

    07.03.2006. (15:14)    -   -   -   -  

  • lonelymaura

    a joooj...da je meni jedan dan živit ko muškarac da ih napokon skontam..možda je baš čar u svemu tome što se jednostavno ne razumijemo..

    avatar

    07.03.2006. (15:14)    -   -   -   -  

  • Sjena sjete

    Lady, dobro me nasmija s ovim tvojim zavrsnim komentarima :-))) ... ma, predivna si... o knjizi o kojoj govoris prije nisam cula... prekrasan post, sreco... grlim te i lijepo vece zelim...

    avatar

    07.03.2006. (15:14)    -   -   -   -  

  • Nucleo

    evo vidis kak je svijet cudan... ja vise razumijem zenski rod... Makar sam analiticar (analiziram sve oko mene i izvan) i glumac u svakodnevnici. Ponasam se tako kako situacija zapovijeda (osim kad se ne susrece sa mojim principima) ali to je rijedko jer sam dosta otvorena osoba.. Jedina razlika izmedju nas je jedino u kemiji tj. hormonima... Oni vladaju nasim ponasanjem. A to da se vuce linija izmedju muskosti i zenskosti ne volim bas jer smatram da uz dobru kontrolu mozes biti bilo sta i postici bilo sta! Kiss

    avatar

    07.03.2006. (15:15)    -   -   -   -  

  • Shrimpy

    He, he, zanimljiv ti je današnji post i nije tragičan :), za promjenu. Kad sam bila mala ponašala sam se kao dečki - igrala sam se autićima, valjala se u blatu, imala plastične pištolje, pentrala se po drveću, imala sam i praćku :), mazala sam fasade blatom... Bilo je to ludo doba! Da me sada netko pita što bih radije bila, odgovor je definitivno - žena! :) Bilo bi fora kad bismo na samo jedan dan mogli zamijeniti uloge, tako bismo bolje razumjeli suprotni spol. Pozdrav!

    avatar

    07.03.2006. (15:15)    -   -   -   -  

  • marex

    ne bi ja bio žena i jurio po DMu ni da mi platiš. jel ono na prvoj slici stavarno ta žena? ok - ko voli nek izvoli, ja nebim pozdarv

    avatar

    07.03.2006. (15:16)    -   -   -   -  

  • Rapttor

    mislim da je svakome njegov spol najdrazi... ali sebe ne vidim kao muskog koji radi one greze stvari koje si napisala gore... nismo mi muski baz takvi... bar ne svi :)

    avatar

    07.03.2006. (15:17)    -   -   -   -  

  • Mina

    ma koliko mi je po nekad tesko (pazi, to jos uvek nisu one prave muke jer jos nismo u dobu pravih "odraslih") ne bih menjala svoj pol ni za sta na svetu :). kad god pomislim na ulogu zene u savremenom svetu setim se jedne karikature...zena sa mnogo ruku i svaka radi svoj posao...ozbiljno, od zene se ocekuje da bude majka, ljubavnica, spremacica, kuvarica, poslovna zena...retki su decaci koji bi sami to mogli uraditi....ipak kada se biologija i savremena tehnologija pogledaju...zene mogu bez mskih ali muski ne mogu bez zena...na kraju mogu samo reci da zivot ne bi bio ni malo interesantan bez muskih jer koga bi onda pokusavale da dokucimo?! veliki pozzzz

    avatar

    07.03.2006. (15:17)    -   -   -   -  

  • Damir

    idem spavat, pa reko da posaljem tucet pusa =)

    avatar

    07.03.2006. (15:18)    -   -   -   -  

  • Jade

    Ja glasam za bit žensko, ali s muškim privilegijama!

    avatar

    07.03.2006. (15:19)    -   -   -   -  

  • Teuta

    Lijepo napisano. Naravno da će uvijek postojati razlike između nas žena i muškaraca. Ne samo po izgledu, već i po drugim značajkama. Ali, ja osobno, nemam protiv toga ništa...dapače, sviđa mi se što su muški baš takvi...sve dok poštuju prava i želje nas žena. Dakle, da smo u bitnim značajkama ravnopravni...a po drugim ipak različiti. Mi žene...zna se to odavno...često koristimo osjećaje, možda i tamo gdje nisu poželjni. A pitanje je da li je to mana ili vrlina?! Vjerojatno ovisi o situacijama. U svakom slučaju ja sam zadovoljna u svojoj koži..odnosno, što sam žena...i za svoja prava se znam izboriti...jer to ponajviše ovisi o nama. Hvala ti medena na komentaru na mom blogu. Naravno, da se slažem s tobom i tako bi i trebalo biti. Svaka ti čast. Pusica i topli pozdrav. Cmokkkk.

    avatar

    07.03.2006. (15:19)    -   -   -   -  

  • Troge

    jesan žena, al ne jurin po deemu, hihi

    avatar

    07.03.2006. (15:20)    -   -   -   -  

  • Croydon

    meni je drago sto sam muskarac i mislim da je zenama puno teze.

    avatar

    07.03.2006. (15:20)    -   -   -   -  

  • Lorelai

    nikada nisam razmišljala o tome dali bi htjela promijeiniti spol ili o tome da li bi mi bilo lakše da sam muško. volim način na koji funkcionira moj mozak i ne bih ga mijenjala.ali teško da bi kao takav mogao egzisirati u muškoj glavi.:)

    avatar

    07.03.2006. (15:20)    -   -   -   -  

  • Miss

    ej.. zamisli malo koji bi to uzas bio - bice sa muskom pamecu i zenskim povlasticama u drustvu - brrrrrrrrr...... inace, to sto se predstavlja kao musko ne znaci da je postala musko.. pa sta, ja se prestavljam kao miss i picka, pa??

    avatar

    07.03.2006. (15:21)    -   -   -   -  

  • Bojko

    bubica u glavi nikad dost, krcato do vrha.... pusa....

    avatar

    07.03.2006. (15:21)    -   -   -   -  

  • Torm

    Pravi muškarci sa godinama nauče jezik veneranki. :)

    avatar

    07.03.2006. (15:21)    -   -   -   -  

  • Spuky

    ....mogla si napisati još malo slika iz glave...jako dobro..haha:))

    avatar

    07.03.2006. (15:22)    -   -   -   -  

  • evening.falls

    Hahahaha...baš dobro..uspjela si me nasmijat s ovim zadnjim..:)...imam frendicu s kojom diskutiram o takvim stvarima...Slažem se da nisu bitne razlike, bitno je da svi trebamo nekoga, i tako oni trebaju zajedništvo...a mi smo tu da ih utješimo kad su tužni, i da ih volimo...:)...i oni nas, naravno..;)...p.s.odg na pitanje o faksu: ja sam na FER-u...Daj mi reci, za koji faks se misliš odlučiti?..Jel ima nešto što te jako zanima?

    avatar

    07.03.2006. (15:22)    -   -   -   -  

  • xantippa

    Mogu si mislit što bi se najela da ju muškarac pretvoren u ženu pravi, i što bi se vozala autom da sam ga ja kao muško popravljala...hehe

    avatar

    07.03.2006. (15:22)    -   -   -   -  

  • dagoberhr

    :)))) ..baš sam se dobro nasmijao čitajući tekst gore :) ..pusa malena :)

    avatar

    07.03.2006. (15:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...