Komentari

edenbeasted.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • NOKTURNAL MORTUM CURKA

    isssssssssssss nevjerujeeeeeeeeeeeeeeem ovo je jedan sasvim običan post čovječeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa kaj ti se to događa????

    avatar

    19.02.2006. (18:20)    -   -   -   -  

  • NOKTURNAL MORTUM CURKA

    vidla sam te u močvari,hoplaaaaa

    avatar

    19.02.2006. (18:22)    -   -   -   -  

  • NOKTURNAL MORTUM CURKA

    a ja mislim da sam vidla i interred

    avatar

    19.02.2006. (18:22)    -   -   -   -  

  • NOKTURNAL MORTUM CURKA

    ihaaaa

    avatar

    19.02.2006. (18:23)    -   -   -   -  

  • BLACKER THAN BLACKER THAN DARKNESS

    Odista, NMC, srce mi puca sto moj post nije zadovoljio tvoje visoke i duboke literarne standarde, kriterije i ukuse. Odsada cu svaki post, prije nego ga objavim, proslijediti tebi na provjeru. TrueneSSa. Zasto ne mozes samo prihvatiti da sam umorna i mamurna od sinocnje pijanke i da sam, uostalom, previse sretna i uzbudzena sto sam dobila auto da bih sada mogla napisati nesto dubokoumnije i intelektualnije. Uostalom, otkad sam vjerna svom crnom Jonniju, moj socijalno-ljubavno-seksualni zivot vise nije toliko prebogat i interesantan. Ali, uvjerena sam da se to moze promjeniti, samo mi se sljedeci put u Mocvari javi. ;) ;) ;) A ako si ovaj put odista vidjela mene, onda si nuzno morala vidjeti i inter, jer nas dvije smo, otkad smo se pomirile, prakticki nerazdvojne. Ta sto je sladze od dijeljenja wc-a sa bliskom, zgodnom kolegicom... :x :x :x Osim svega toga, vec neko vrijeme se bavim mislju da pretvorim ovaj blog u foto blog, jer cini mi se da ne cijenite dovoljno moje poetske i filozofske uratke. Ne zelim bacati bisere pred svinje, niti svoju umjetnost pred neuke i nepismene. Knjizevna sirotinjo! Umna!

    avatar

    19.02.2006. (19:22)    -   -   -   -  

  • a credit to dementia

    šta me nisi pozdravila?ja ne znam kak izgledaš pa te nisam mogla prepoznat.e bilo je prejebeno u močvari!pusa

    avatar

    19.02.2006. (20:58)    -   -   -   -  

  • infrared

    O da eden, bilo je super jučer, kako smo plesale! E, kako smo plesale, doduše na Iron Maiden, ali smo plesale i plesale, cijelu noć... Moram priznati da je bilo nezaboravno. A to kako se nismo vidjele već dugo (još od onih svađa i pizdarija, to je bilo zbilja jadno) moram ti priznati kako si me iznenadila svojim stavovima u životu. Ono kako si odjebavala dečke, bilo je urnebesno i nezaboravno, a najbolje je bilo to što su tek onda dolazili meni... Vauuuuuu. Najviše si me oduševila svojim frizom, i da, crveni izrast ti puno bolje stoji od crvenih šiški, jednostavno-prekrasno. Ono kako si jučer izgledala, tako može malo tko. A make up, više ne crtaš crnim tušem pentagrame po licu, ove stilizirane ruže su puuno bolje. Tako ću i ja drugi puta imati :) A tek one leće koje si imala, gdje si to nabavila, one svjetlo plave, gotovo bijele leće-nenadjebiv hladan pogled. Klanjam se! Nokturnal Mortum, vjerojatno si nas vidjela, bile smo kao Quasimodo (ako se tak piše) i ona ciganka u koju je bio zaljubljen (Esmeralda?!?). Tko je bio tko, protumači sama ;). Harale smo samim centrom podija, bile smo le-gen-dar-ne!!!

    avatar

    19.02.2006. (21:54)    -   -   -   -  

  • hert agram

    Bok eden.Posjeti moj novi blog,tek sam počela pa je za kur**.

    avatar

    11.03.2006. (11:06)    -   -   -   -  

  • NOKTURNAL MORTUM CURKA

    Malo ti fali textova :) Jesi bila u Močvari jučer čruerica

    avatar

    11.03.2006. (14:21)    -   -   -   -  

  • TT88 tru skinjara idiot

    hei eden...vratio sam se iz mrtvih,želim ti reći da te volim.tvoj tetejac idiot tru skinjara.i zašto ti ponekad smrdiš po ribama?bljak

    avatar

    11.03.2006. (15:34)    -   -   -   -  

  • FIRE, FIRE burning higher

    Ma eden uopče nisam ni sumnjala da si ti najbolja. Još kad vidim limbonic art i summoning u box-u srce mi se para...

    avatar

    12.03.2006. (15:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...