Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • NF

    čujem od starijih ljudi, da nitko nikad nije shvatio, ja svakako nisam zadnjih 15 godina, koje i kakve je stavove taj studentski leader, "titoist i katolik ", zastupao :P

    avatar

    19.02.2006. (01:03)    -   -   -   -  

  • lonly ranger

    Kako da nije? Nebulozne!

    avatar

    19.02.2006. (10:03)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Davno je objavljena tužba I. Z. Č. protiv jednog poznatog čovjeka, koji je bio novinar i navodno djelatnik ili suradnik neke od tajnih policija, koji ga je iskoristio kao valjda pubertetliju. Vidio sam samo naslov i faksimil tužbe. Mislim da je to objavljeno u "Startu", prije 1990. ili tako nekako. Nisam čitao, jer me ta vrst "ljubavnih" i špijunskih veza ne zanima, pa ne znam detalje. Mene, znaš, ne zanimaju ti popisi. Špije, suradnici itd. Uvijek govorim glasno, samo zato da ne dovodim prijatelje u neugodno situaciju da nešto krivo čuju i krivo dojave... Sjećam se da je "Start" tu temu objavio na tri stranice... Sutra ću ti javiti gdje ćemo se naći da ti predam karte za "Areteja". Za tebe i tvoju dragu draganu.

    avatar

    19.02.2006. (12:16)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @kemoterapija, misliš li na E. Č.? Za priču sam iz krugova političkih zatvorenika. Nisam znao da je nešto bilo objavljeno. Draga je ovaj tjedan, od utorka do nedjelje, na putu. Ja ću čuvati "malu". Ako je Aretej ovaj tjedan, to znači da neću moći. Svejedno se možemo naći na cugi. :)

    avatar

    19.02.2006. (15:20)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Da, na rečenika s tim inicijalima. Objavljeno je u "Startu", odakle bih znao, premda sam dobro poznavao inicijale. U utorak je konferencija za štampu u Krležinom stanu na Gvozdu, mislim u 11, baš u povodu "Areteja". Dođi, bit će dobro, a i družit ćemo se u pauzama između riječi i djela.

    avatar

    19.02.2006. (18:27)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    A kad je riješ o političkim zatvorenicima, pročitaj Majetićeva Čangija. Čangi završava u zatvoru. U drugom dijelu knjige Debelly piše neku vrst kronologije zabrane te knjige. Dopisuje se s Čangijem, a onda Čangi prestane pisati... Zašto? Baviš se ovim poslom, pa je red da pročitaš i tu knjigu... Knjiga je tiskana i u Večernjakovoj biblioteci. Ako me budeš poslušao i pročitao knjigu, molim te ne žuri. Polako, brate, nisu slova zekonje i neće nikamo pobjeći, a najmanje u polje pšenice...

    avatar

    19.02.2006. (18:35)    -   -   -   -  

  • lijecenikatolik

    Vitez, Kemoterapija, mljac, jedva čekam...

    avatar

    20.02.2006. (01:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...