Komentari

knjizevnikvrtlar.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • dolphin poetry

    Uh...Bosna je cudna zemlja sto se toga tice.Volila bih da je vise razvijena i da nema nacionalne netrpeljivosti..no to je nemguce uz toliko kultura i toliko naroda.No, kako god...bit ce i tamo jednom sve ok.samo treba vremena.Pozdrav!

    avatar

    17.02.2006. (23:48)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Je li to ozbiljno... i Slavoljuba Penkale poslao je u Bosni=? Ili to samo malo salis? Mislim, buduci da vec znas odakle sam, nemoj se smejati zbog moga neznanja, vec mi pisi da li je tome bas tako i bilo... A Penkali posthumno svaka cast za tu 'novotariju' :))) Dan danas ne idem nikuda bez kojeg penkala, bez barem malog olovka. Srdacni Ti voooZdric i prijatan vikend, nadam se Tvom iskrenom odgovoru! :)))

    avatar

    18.02.2006. (00:50)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    @ A Bosna je krasna zemlja, puna prirode i ljepote, mudrosti i dobrote, i kako je vec pjesnik Mak Dizdar primijetio, 'ponosna, i prkosna od sna' i nije kriva sto su djelomicno doista cudni ljudi tamo... ima s druge strane toliko tih dobrih dusa... kao sto mi je pokojna Nana (=svekrva) bila, kakvih se inace rijetko tek moze naci! :))) Jasta!!! :))) voooZdric jos jedan :)))

    avatar

    18.02.2006. (00:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...