Komentari

mracniblog.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • mirka1 surferica

    Jesi probao 'aged steak'? To je pravi američki biftek. ja volim biftek kratko pečen, ali na visokoj temp. Nekako kužim da nam je školstvo u komi, ali se još ne uživljavam jer su klinci još mali.

    avatar

    17.02.2006. (13:42)    -   -   -   -  

  • http://mrak.org

    nekako sam uvjeren kako bi jedna žestoka runda investiranja u školstvo najbrže donijela konkretne rezultate; mi smo preskupi da bi imali neke velike tvornice, mi se moramo bazirati na malim serijama, specijaliziranom znanju i naravno kapitalizirati na svim blagodatima koje imamo - no da bi to bilo moguće moramo imati educirane ljude i u tome očajnički kaskamo, činjenica je da imamo puno pametnih i svijetom poznatih ljudi, no potencijal je daleko veći, imamo sve pretpostavke da jednoga dana postanemo društvo znanja a u znanje se premalo investira

    avatar

    17.02.2006. (15:10)    -   -   -   -  

  • http://mrak.org

    obzirom da gore naglašavam da sve ide u državni proračun rekao bih da se moglo iščitati da je javna škola, a obzirom na vrijednost koju sam iskazao u kombinaciji s prijetnjom "da i meni sline cure" na taj softver mislim da je srednja škola. vidim ja ne čitaš ti temeljito, što bi rekao vincent hanna: I keep my angst here, I preserve it because I need it. It keeps me sharp, on the edge, where I gotta be.

    avatar

    17.02.2006. (16:14)    -   -   -   -  

  • http://mrak.org

    a glede odraslih; pa nekako mislim da ako ljudima usadiš kulturu kontinuiranog školovanja čim izađu iz formalnog/obveznog dijela školovanja po definiciji se govori o školovanju odraslih? zar ne?

    avatar

    17.02.2006. (16:17)    -   -   -   -  

  • Šjor Robinzon C.

    nema frke za nas! ti bifteci su uglavnom iz Argentine? Što se tiče skolovanja! Izgleda da kod nas jos uvijek školovanje nije cijenjeno odnosno uspjeh nije vezan uz školovanje,bitnije su neke druge predispozicije.

    avatar

    17.02.2006. (18:45)    -   -   -   -  

  • http://mrak.org

    meni (s pozicije poslodavca) školovanje samo po sebi, dakle gomila nekih diploma, ne znači apsolutno ništa; mene interesiraju konkretna znanja ili vještine koje je netko u stanju dokazati, diplome su im više kao dokaz karakterne osobine da je čovjek voljan investirati vrijeme da ugrije stolicu i napreduje

    avatar

    17.02.2006. (20:20)    -   -   -   -  

  • paor

    Apsolutno je obrazovanje alfa i omega napretka, ali i opća kultura i javni moral. Glede ovog drugog, što misliš koliko političara krasi znanje, vještina i odgovornost.

    avatar

    17.02.2006. (23:55)    -   -   -   -  

  • zli_girl

    pripremam jedan hmm ejes o posljedicno-uzrocnim vezama na relaciji znanje(ICT) - produktivnost. tak da negdje u .doc imam poveci izbor statistickih podataka sto potvrdjuju tvoju tezu. mislim, zdravoj logici oni nisu ni potrebni but ipak.. no nisam sigurna da ovo o diplomama u zadnjem komentaru stoji, mrak. nazalost, hrpa je ljudi sto misle da zavrsavanjem faksa znaju sve; fataju Njega za one neke stvari ne shvacajuci da su tek na pocetku obrazovanja. meni osobno tih 4-5 godina i ne znaci mnogo. kad je o motivaciji i volji za ucenjem rijec, cesce me nekako iznenade bas oni bez diploma.

    avatar

    18.02.2006. (01:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...