Komentari

ciganica.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • angel05

    Ženska dobar blog,nadam se da ćeš ti posjetit moj i ostavit komentar!!!!

    avatar

    17.02.2006. (11:19)    -   -   -   -  

  • Neke tuge...

    Da, svi su oni isti. Ubijaju nas samo.

    avatar

    17.02.2006. (12:21)    -   -   -   -  

  • Neke tuge...

    Da, svi su oni isti. Ubijaju nas samo.

    avatar

    17.02.2006. (12:21)    -   -   -   -  

  • Neke tuge...

    Da, svi su oni isti. Samo nas ubijaju.

    avatar

    17.02.2006. (13:14)    -   -   -   -  

  • Neke tuge...

    Oprosti. Nešto nije bilo u redu s blogom. Izbriši duple komentare, ako želiš. Oprosti.

    avatar

    17.02.2006. (13:19)    -   -   -   -  

  • hana

    pa ono sveg po malo...idem u francusku na mjesec dana :)))) moramo se vidjet,navratit cu jedan dan u utrine pa cemo na kavu.kiss

    avatar

    17.02.2006. (17:31)    -   -   -   -  

  • Basketball_Babe

    Ej girrl... I'm so sorry about everything.. Mislim to govorim s pretpostavkom da ste prekinuli? Bas je ass... Ja sam evo u skoli, radimo research za engleski i najvjerojatnije cu se ubit ovaj vikend kolko posla iam... Fakat neam blage kak cu sve uspjet... Btw, jako mi se svidaju ovi stihovi gore... Bas su true... Kak si ti inace? Aj cujemo se! Stay kool.. ;o)

    avatar

    17.02.2006. (19:19)    -   -   -   -  

  • # 1. napisi brojeve od 1 do 11 u jednu kolonu. Ne citaj unaprijed ili ces upropastiti igru! 2. nakon toga, pored brojeva 1 i 2,napisi dva broja koji su ti najdrazi. Ne citaj unaprijed ili ces upropastiti igru! 3. Pored brojeva 3 i 7 napisi imena dvije osobe suprotnog spola. Ne citaj unaprijed ili ces upropastiti igru! 4. Napisi imena osoba (prijatelji ili rodbina na primjer) iza brojeva 4,5 i 6 Ne citaj unaprijed ili ces upropastiti igru! 5. Napisi naslove pjesama iza brojeva 8, 9, 10 i 11 Ne citaj unaprijed ili ces upropastiti igru! 6. Na kraju, zazeli jednu zelju. evo odgovora.......... 1. Moras ispricati o ovoj igri onolikom broju ljudi koji si stavio/la iza broja 2 ove igre. 2. Osoba pod brojem 3 je osoba koju volis. 3. Osoba pod brojem 7 je osoba koja ti se svidja ali to ne funkcionira. 4. Jako se brines za osobu pod brojem 4. 5. Osoba pod brojem 5 te stvarno poznaje. 6. Osoba pod brojem 6 je tvoja sretna zvijezda. 7. Pjesma pod brojem 8 odgovara osobi pod brojem 3. 8. Pjesma pod brojem 9 odgovara osobi pod brojem 7. 9. Pjesma pod brojem 10 govori o tvojem duhu. 10. Pjesma pod brojem 11 govori o tome kako se osjecas u zivotu. Posalji ovo na adresu 10 osoba u roku od sat vremena nakon citanja. Ako to ucinis, ispunit ce ti se zelja!...pozzz

    avatar

    17.02.2006. (23:59)    -   -   -   -  

  • bttrcp

    sad tek shvacam kolko je svijet mali... odkud ti znas krix????????? reci joj pliz da ju pozdravlja frendica s kojom se druzi na moru :)) ajd pliz... fala.

    avatar

    19.02.2006. (01:01)    -   -   -   -  

  • Basketball_Babe

    Alo! Da, mi smo ti prekinuli na Valentinovo! Neas boljeg dana za prekinut... It sucked! He pissed me off so much, i onda sam mu napisala ogroman mail di sam ga tako dobro oprala... Fakat ga je moglo bit sram. A Luka, ye, sameold sameold.. Tak je i Faba bio. Sad smo u petak bili kod frendice, i on je isto naravno bio tamo, i prvo kad sam ga vidla, sam sam ga onak smireno pozdravila, a onak dode; o, dobar dan.. Onak nekak potisteno. Poslije toga sam misla da je hurt, al je onda poslije bio onaj stari. Totalno hladan and being a bitch 2 me! So annoying... I tak. Ja sam se razbolila, jedva disem.. Sad radim research paper za engleski, sutra neam skole... Thank God... Kaj ima u Zg, kaj si radila ovaj vikend? Aj pozdraf! Stay kool.. :o)

    avatar

    19.02.2006. (19:36)    -   -   -   -  

  • BW

    prekrasno i ujedno tužno,...onda dali je rekao????pusa.

    avatar

    20.02.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  • Basketball_Babe

    Hey girl! Evo kod mene ti je 12.34, ja sam se probudila pred nekih sat vremena, i sad idem nes poklopat.. Jos uvijek sam bolesna, a danas me i grlo stislo pa mi to smeta.. Jucer sam se bas cula s Tanjci, tak sam joj rekla kaj je bilo s Fabom i tak.. Nis posebno. Evo da te malo utjesim, nisi jedina glupa! To se meni isto bilo dogodilo s Fabom! Bio je bitch prema meni, i tak smo pricali, i skoro smo prekinuli, i onda je doso do mene i pomirili smo se, i ja sam mu isto rekla da ako jos jednom to napravi da je gotovo. Eto, prosla su neka 3 i pol mjeseca i stvarno je zavrsilo... Inace tu nis nema posebno osim da iam posla za ubit se i tak... Vidis, moramo jednom ic u taj dupin. Ja sam cula za njega al nikad nisam otisla jer se otvorio kad mene nije bilo.. Aj cujemo se... Pusa :o)

    avatar

    20.02.2006. (18:43)    -   -   -   -  

  • Zait

    car insurance car insurance
    auto insurance auto insurance
    cheap car insurance cheap car insurance
    gardening gardening
    man watches man watches
    garden garden
    car insurance
    auto insurance
    cheap car insurance
    gardening
    man watches
    garden
    http://allinsurance.host.sk
    http://gardening.host.sk
    http://gar dening.mpage.jp
    http://garden.phpnet.us
    http://horticulture.mpage.jp
    http://ga rden.latuk.com
    http://watches.latuk.com
    car insurance
    auto insurance
    cheap car insurance
    gardening
    man watches
    garden

    avatar

    16.07.2006. (19:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...