Komentari

boysdontcry.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • vo

    jooooooooooooj,pichko,kako ces da platish na kavi sutra,i da,nije vijeko,nego vjeko,jebote,nitko se ne zove vijeko.damn.nego,hvala na ovom iscprnom tvojem prvom iskustvu,izgleda da ti je lijepo bilo :)

    avatar

    17.02.2006. (00:34)    -   -   -   -  

  • hey, johnny park

    pa ja bar imam prvo iskustvo za razliku od nekih:p I da cini se da je netko iz HRT-a procitao blog od srijede (tj utorka) tako da su danas ipak pustili hokej i trudili se da ne spominju previse skijanje i Janicine tegobe i dokumentarce o kostelicima su pustali samo pod poluvremenima koja su bila duza nego inace ali svejedno HVALA.

    avatar

    17.02.2006. (00:59)    -   -   -   -  

  • infrared

    Ma, nisam ja niš krivo citirala, ali mislim da kužim gdje sam fulala. Trebala sam napisati ''hey, johnny park''? Evo: ''hey, johnny park''. Pozdrav i ''vo''-u.

    avatar

    17.02.2006. (11:52)    -   -   -   -  

  • Orange

    Nisam znala da je Vjeko tako dobar pozer:P hahaha , da sam je na njegovom mjestu, više ne bi bio živ:). Razmišljala sam eh kako bi bilo dobro da sam se rodila kao muško...priznajte da bi bila baš slatki dečkić,sa dugom kosicom,curice bi se samo tako palile na mene...ah... And big pozdrav metroseksualcima :)

    avatar

    17.02.2006. (17:40)    -   -   -   -  

  • hey, johnny park

    da si deckic tko zna kako bi zavrsila. Mozda bi bila celavi skinjara a mozda bi i izgledala kao Vjeko, ponavljam Vjeko ne Vijeko nego Vjeko...:)

    avatar

    17.02.2006. (18:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...